måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Dandrene Schampo 205ml Schampo | Mjällshampoo

Av: DS Laboratories

289Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Dandrene™ är ett revolutionerande schampo för behandling av mjäll som bekämpar orsakerna till mjäll och kan minska klåda och avflagning i hårbotten, fettigt hår och svamplukt. Dandrene mjäll schampo är en ny metod för mjällbehandling och bekämpar mjäll på ett mycket effektivare än tidigare behandlingar. Den avancerade formulan förebygger och förgör mjäll genom att hämma de svampar som orsakar det samtidigt som den förbygger olja som ger upphov till svamp. Den förser också hår och hårbotten med aminosyror och motverkar klåda och inflammation.

Fördelarna med Dandrene inkluderar:

 • Motverkar fet hårbotten samt minskar talgproduktionen
 • Ger näring till hårbotten och håret
 • Lindrar irritation och inflammation
 • Motverkar klåda och avflagning

Dandrene™ är kliniskt bevisat att motverkar mjäll på 3 olika sätt. Dandrene hjälper dig att förhindra mjäll genom att hämma den smittsamma Malassezia som orsakar tillståndet. För det andra så kontrollerar den Sebum som ger upphov till svamp vilken förhindrar en fet hårbotten. Slutligen så förser den ditt hår med viktiga näringsämnen för att reparera och bygga upp ditt hår och hårbotten.

Läs mer
Typ: Schampo
Size: 205 ml

Vad är Dandrene och hur fungerar det?

Dandrene är tillverkad av DS Laboratories och är nästa generations anti-mjäll behandling som hjälper människor som besväras av mjäll och lindrar deras symptom. Dandrene är bättre än andra produkter på marknaden genom effektivare antimykotika och naturliga extrakt som ger en effektivare behandling för mjäll, klåda, irritation, fett hår och mildar svamplukter.

Hur använder du Dandrene?

Dandrene bör användas på vått hår för bästa resultat. Ta en liten mängd Dandrene, massera det till ett lödder och skölj. Upprepa proceduren, lämna det i håret i två minuter och skölj igen. Du kan använda Dandrene tre till fyra gånger i veckan.

Har Dandrene några biverkningar?

Dandrene har inga biverkningar. Du bör endast använda Dandrene om du har mjäll. Använd inte produkten om du har sår eller inflammerad hud. Om du inte ser några resultat inom två veckor från det att du börjar använda produkten eller om ditt tillstånd försämras, sluta då använda Dandrene.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (88% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Väldigt nöjd med denna produkt! Håller va den lovar och lite till.
 • * Stor skillnad jmf med andra mjällschampo på marknaden. Håret håller sig mycket fräschare, klådan är borta och mjället har bara efter tre hårtvättar minskat avsevärt.
 • * Tycker att det har minskat efter första användningarna ialf, så ska fortsätta med det.
 • * Mycket bra mjällschampo
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden