GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Ny

ClearPores Kombinationspaket

Helhetsmetod för problemhud med akne

Översikt

En av de första sakerna vi ser när vi stiger upp på morgonen är spegelbilden av vårt ansikte - så när vi inte är nöjda med den vyn kan det ge vårt självförtroende en daglig nagg i kanten! Hud som är igentäppt, blockerad och blemmig på grund av oljighet och överskott av talg, kan vara särskilt svårhanterlig, särskilt när vi är övertygade om att hårdföra kemikalier kan ha negativ påverkan. Detta var något som man tog i noggrant beaktande hos Skinception när de utformade deras ClearPores Wash, Capsules och Cream. Nu finns dessa tillgängliga i en banbrytande kombination, ClearPores Facial Acne Kit.

  • Allomfattande hudvårdsmetod
  • För vård av tilltäppt hud med akne
  • Verkar mot oljighet och blemmor
  • Trio av unika örtkombinationer
  • Vattenbaserade, oljefria formulan
  • Vegokapslar som är lätta att svälja

Du kanske har hamnat i sitsen att du fått ta till metoden att välja ut och mixa olika hudvårdsbehandlingar för att försöka få ihop en kombination som ger dig den jämna hy som du vill ha. Genom att använda ClearPores Facial Acne Kit kan du njuta av att ta en väg framåt som verkligen ser till helheten, med en komplett blandning av optimalt balanserade örtextrakt, i former som maximerar var och en av dessas nyttiga egenskaper. Båda hudbehandlingarna är fria från tillsatt doft och färg, och kapslarnas innehåll är helt naturligt. I total harmoni hjälper de dig att adressera de områden av ditt utseende som bekymrar dig mest.

En bekymmersam, blemmig hy

En del av oss har turen att få en jämn hud, fri från blemmor och med en hälsosam utstrålning som man kan förlita sig på - men vi andra kan uppleva en konstant oro över en hud som är märkt av knöliga, blanka rodnader, finnar och till och med akne! Det inre självsäkerheten kanske är den kritiska faktorn, men det är svårt att inte bli upprörd över ett utseende som vi inte kan förlika oss med. Särskilt i det långsiktiga perspektivet så är det precis lika viktigt hur vi beslutar oss för att vårda en sådan hud, eftersom akne med blåsor sannolikt lämnar bestående ärr. Allt detta sammantaget kan de knappast komma som en chock att man vänder sig till hårdföra, avskalande metoder, att många skippar all typ av återfuktning och att man hela tiden oroar sig över sin kost. Det finns alldeles för många människor som konstant experimenterar med olika snabbköpsprodukter och som alltid söker efter rätt effekt. Det måste finnas miljontals människor globalt, som längtar efter ett optimalt balanserat paket med produkter som alla fungerar i harmoni, genom en lätt, naturlig metod för att skingra den här typen av orosmoln.

ClearPores-systemet

Det finns en grundläggande idé som för teamet hos Skinception framåt: skapandet av en metod som är baserad på naturliga ämnen och som använder sig de häpnadsväckande, basala krafterna från naturen för att hjälpa oss med hur vår hy ser ut. Med detta i åtanke påbörjade man riktade studier kring ett mycket stort antal växtderivat och potenta vetenskapligt framtagna formulan, med en exakt kartläggning av var och en av dem innan man gjorde sitt urval. Alla utvalda ingredienser förekommer nu i systemet i sin optimala form.

Om vi utgår från tvättens potenta-men-skonsamma exfoliant, salicylsyran, och avslutar i krämens hud-boostande B3-vitamin, så finns det totalt tjugosex botaniska extrakt kombinerade i produkt-trion. Dessa verkar i total, perfekt harmoni och finns representerade i deras optimala form. Genom att använda ClearPores Facial Acne Kit kan du få åtnjuta en allomfattande helhetsmetod, så att alla tänkbara krav hos en problemhy med akne blir adresserade.

Först – tvätten

Grönt te
Grönt te

Extraktet tar nu steget vidare från att bara varit en stapelvara i köken överallt, en omtyckt som en utsökt och nyttig varm dryck. Numera rekommenderar många specialister att det ska användas i ytliga hudbehandlingar. Man har sett att det har ett stort värde när det kommer till att stärka, stimulera och lugna hyn.

Kärnor från vindruvor
Kärnor från vindruvor

Detta kraftfulla växtderivat innehåller stora mängder flavonoider, ämnena som ger en del plantor sin färg. Utöver detta så säger man att den användbar i hudvårdsprodukter och verkar mot skadliga effekter från fria radikaler. Det hjälper även upp lystern i huden genom bortförseln av döda hudceller.

Sedan – kapslarna

Rot från kardborre
Rot från kardborre

Den här plantans blad växer ofta i hjärtlika formationer - kanske för att visa hur mycket den älskar att boosta vår hud! Den anses ha egenskaper som är fördelaktiga för kroppens interna funktioner och har använts i generationer för att rena och fräscha upp vår djupaste fysik. Detta är något som man säger är starkt överförbart på vår externa utstrålning.

Aloe Vera
Aloe Vera

Detta otroliga extrakt finns infört i hudvårdens loggböcker som en fantastisk tillgång, av de forntida de assyriska och egyptiska folken, samt av de kring medelhavet - den finns även dokumenterad från biblisk tid. Man har sett att växten har lugnande, renande och uppfräschande egenskaper och antas ge huden en detox inifrån

Slutligen – krämen

Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis

Det kallas även balsam copaiba och är en traditionell komponent som växer i Sydamerikas djungler och som skattas högt av de inhemska folken. Det är en kåda som utvinns från vildväxande träd och sägs hantera obalanserna som finns i problemhy. För ansikten med akne är extraktet perfekt och är användbart för att dämpa irritation och skydda mot bakterier och orenheter.

Andiroba
Andiroba

Oljan kommer ifrån en blommande växt ur mahogny-familjen och carapa guianensis-olja (dess alternativa namn) har en lång historia av användning bland stammarna i Amazonas. Man menar att den är en enastående mjukgörare med närande egenskaper som är optimala för irriterad hud, vilket är något som tillhör vardagenstillståndet hos en hud med blemmor.

Komplett innehållsförteckning

Tvätt

Vatten (aqua), PEG-100-stearat, butylenglykol, propanediol, stearylalkohol, cetylalkohol, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, dimetikon, cyklopentasiloxan, isopropylpalmitat, salicylsyra, blad från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitus vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, steareth-21, pentylenglykol, xantangummi, olja från zea mays (majs), rapsolja, glycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, etylhexylglycerin, dinatrium EDTA, simetikon, fenoxietanol.

Kapslar

Aktiva: maskros (rot), kardborre (rot), rumex crispus (rot), röd stormhatt (pulver), rödklöver (blomma), aloe vera (extrakt), sarsaparill (rot), lakrits (rot), kelp från Atlanten (pulver), gurkmeja, cayennepeppar (40 HU).

Övriga: vegetabilisk cellulosa (vegetariskt hölje), kiseldioxid, vegetabiliskt stearat.

Kräm

Vatten (aqua), niacinamid, pentylenglykol, isopropylpalmitat, dimetikon, stearylalkohol, cetylalkohol, PEG-100 stearat, kåda från copaifera officinalis (balsam copaiba), fröolja från carapa guianensis, olja av fruktkött från euterpe oleracea, hydroxietylakrylat/natrium acryloyldimethyl taurate sampolymer, steareth-21, olja från zea mays (majs), rapsoljeglycerid, TBHQ, propylenglykol, citronsyra, bladextrakt från camellia sinensis (grönt te), kärnextrakt från vitis vinifera (vindruvor), extrakt från vaccinium myrtillus (blåbär), extrakt från silybum marianum (mariatistel), barkextrakt från pinus pinaster (medelhavstall), extrakt från ginkgo biloba, ethylhexylglycerin, simetikon, dinatrium EDTA, fenoxietanol.

Användning av kittet

ClearPores Facial Acne Kit togs fram av experter för att bli nästa stora grej inom ditt hudvårdsprogram. Tvätten använder du två gånger om dagen, och du fuktar ditt ansikte med varmt vatten innan du masserar in en frikostig mängd i huden. Fokusera särskilt på de områden som har mest blemmor och undvik det runt ögonen. Efter att produkten fått absorberas i några minuter sköljer du av den med kallt vatten. När det gäller krämen väntar du några minuter efter tvätten, applicerar sedan ett tunt lager kräm och masserar därefter försiktigt in det. Kapslarna tar du två om dagen och sväljer tillsammans med ett stort glas vatten innan ett mål. För att få ut maximal effekt av ClearPores Facial Acne Kit är rekommendationen att använda produkterna varje dag, samt att man investerar i en långsiktig användning.

Råd

Med fokus på behoven hos en bräcklig och känslig hud fick ClearPores Kit sin utformning. Dock så är det alltid bra att ägna några minuter till att gå igenom den fulla innehållsförteckningen för alla tre produkterna, om den skulle innehålla något som du är allergisk mot. Som en extra säkerhetsåtgärd kan du också vilja utföra ett lapptest dagen innan den första användningen. Om du fått ett hudbesvär formellt diagnostiserat, vänligen stäm av med din vårdgivare.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(20)
4 Stjärnor
(7)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.34% baserat på 28 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag gillar att jag bara behöver köpa ett paket och det har allt som jag behöver. Min hud har aldrig mått så bra som nu.

E Elvira
Verifierat Köp

Jag har använt endast tabletterna tidigare och kände att det behövdes något lite starkare. Jag får ofta stora bölder i ansiktet, så det behövs något rejält. En jätte bra kombination och allt behövs verkligen för at få ordning på mina finnar.

T Tilia
Verifierat Köp

Rengöringen- Känns rent och fräsht efteråt Krämen- Täpper inte till huden och ger mig inga finnar. Tabletterna- Svårt att säga exkt hur mycket de hjälper eftersom jag har använre rengöringen och salvan samtidigt. Allt som allt- Jag har inte fått en enda ny finne på två veckor.

M Marina
Verifierat Köp

Ett toppen paket med rejäla grejer som hjälper.

Y Yosef
Verifierat Köp

Prisvärt och billigare än att köpa allt seperat. Clearpores gör allid underverk med min hy.

S Saga
Verifierat Köp

Dans ce pack les produits sont moins chers que séparément plutôt une bonne affaire !

J Jessica
Verifierat Köp

Tout mes produits préférés dans un pack. Super Idée !

N Nathalie
Verifierat Köp

D'après mon expérience, je trouve que les produits marchent mieux quand on les utilise ensemble. D'ou le pack. A voir !

C Chantal
Verifierat Köp

Mon Pharmacien m'a conseillé ce pack et je dois dire que j'ai pas été déçue. Ca marche mieux que ce que des produits plus chers que j'utilisais auparavant (je vais pas citer de marque mais on les connait toutes).

C Carole
Verifierat Köp

Un combo qui m'a aidé à sortir de l'acné. je conseille

l lucile

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar