• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Circulation Machine

Nersvstimulering och främjar en ökad blodcirkulation
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Nya Circulation Machine certifierad apparat som kan hjälpa dig att lindra värk, smärta och även trötta fötter och ben. Den använder elektronisk nervstimulering genom “Electro Pads” som är utformade för att bidra till ett förbättrat blodflöde runt ben och kropp.

 • Circulation Machine 99 intensitetsnivåer
 • Kan hjälpa till att lindra värk, smärta, trötta fötter och ben
 • Ultralätt - Kan användas samtidigt som man sitter i soffan
 • Inkluderad 1 års garanti

Circulation Machine är en en apparat för hemmabruk som är lätt att använda och så bekväm att du kommer att se fram emot att använda den.

Vad är Circulation Machine?

Circulation Machine är en enkel apparat som använder elektronisk nervstimulering och 4 kuddar med TENS-teknik för att bidra till att öka känslan av välbefinnande i nedre delen av kroppen. Den har också visat sig kunna minska svullnad i vristerna och det bästa är att du kan använda den hemma när du sitter i soffan.

Själva fotdynorna använder infraröd teknik för att stimulera blodflödet och kan bidra till att minska svullnad. Utformningen av Circulation Machine har en tilltalande design och en stor LED-display som gör det inte bara lätt att bära men också lätt att använda samt den stora displayen gör att du kan enkelt växla mellan de 99 intensitetsnivåer och 25 programlägen.

Elektronisk nervstimulering

Tekniken för cirkulationsrörelserna som Maxx använder i fotdynorna och i ytterligare 4 kuddar är elektronisk nervstimulering. Denna nerv-och muskelstimulering fungerar genom att dra ihop- och slappna av musklerna. Med tiden kan detta, med kontinuerlig användning, bidra till att öka blodflödet och lindra muskelvärk och svullnad. Muskelrörelserna som Circulation Machine timulerar fram liknar muskelarbetet man gör under en promenad. Vi rekommenderar dock självfallet att du använder Circulation Machine som ett substitut för en hälsosam kost och riktig motion. De elektroniska stimuleringsvågorna sänds upp genom fotsulorna för att ge en avkopplande upplevelse. Det är viktigt att fortsätta använda enheten eftersom ett plötsligt stopp kan stoppa fördelarna som kontinuerligt användande ger.

Hur använder jag den?

Till skillnad från andra liknande apparater som man kan använda hemma, är Circulation Machine väldigt lätt att använda och sköta. Eftersom den använder pulser och inte vibrerar är den dessutom tystare också. Varje sessionstid varar bara 20 minuter. Anslut enheten till ett elnät och slå på strömmen. Ta av skor och strumpor och placera sedan dina fötter på dynorna. Observera att båda fötterna måste vara på dynorna för att det ska fungera. Slutligen, sitt i en bekväm stol och öka eller minska nivån på intensiteten tills du känner stimulansen av mikro-ström. “Electro Pads” kan själva appliceras direkt på drabbade områden såsom ben, knän, rygg och axlar.

Hur vet jag om det fungerar?

Som nämnts innan - själva enheten vibrerar inte så du hör inte eller känner någon vibration. Om du inte känner något på fötterna under sessionstiden indikerar det att intensiteten är inställt för lågt. Öka tills du känner pulserna. Observera att din kropp kan reagera annorlunda från dag till dag så intensitetsnivån du använder kan också förändras. Målet är inte att nå intensitetsnivå 99, hitta rätt nivå för dig och underhålla det. En anledning till varför du inte kan känna något är om du är uttorkad - dricka då mycket vatten före och under sessionerna.

Säker att använda

Circulation Machine är gjord med komfort och säkerhet i åtanke. Den är tillverkad av högkvalitativt material som håller och den teknik som används är godkänd för säker användning i hemmet. Själva enheten har gjorts för att uppfylla strikta kvalitetskontroller och som är registrerad som en Brittisk klass IIA medicinsk utrustning.

I lådan får du:

 • 1 x Circulation Machine
 • 4 x Electro Pads
 • Roterande Fotmasserare
 • Adapter
 • Instruktionsmanual

Beställa din Circulation Machine

Om du beställer från oss idag innan stängning så sänder vi en Circulation Machine redan samma dag, leverans är onom 2-3 dagar beroende på leveransalternativet. Du kan enkelt välja "Lägg till i varukorgen" och beställa säkert hos oss.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag är inte lika frusen längre efter att ha använt maskinen.

  S Sonja small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Vilken skillnad det blev!

  H Hanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bra

  F Felicia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Boostade min blodcirkulation. :)

  T Tess small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag kan verkligen rekommendera den

  N Ninni small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.