måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

CC Fabulous Breasts Kräm 60ml Kräm | Bröstförstoringskräm

Cobeco Cosmetics

489Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

CC Fabulous Breasts bröstförstoringskräm kan ge dig större bröst utan operation och är utformad för att kunna ge dig större bröst utan de risker och kostnader som annars tillkommer då man använder sig av plastikkirurgi. CC Fabulous Breasts bröstförstoringskräm innehåll är naturligt och kan ge dig fylligare och fastare bröst än tidigare.

Ämnena är kombinerade i syfte att:
 • Ge dig fylligare bröst
 • Större bröst helt naturligt
 • Ge resultat snabbt
 • Användas som hjälp vid ojämn bröststorlek
 • Framhäva klyfta och återfukta bröstvävnaden

CC Fabulous Breasts bröstförstoringskräm har skapats i syfte att ge kvinnor möjlighet att få större bröst utan operation. Produkten har endast använt sig av naturliga ämnen för att du ska kunna få den bröststorlek du vill ha, utan att behöva ta till riskfylld och kostsam kirurgi.

Läs mer

Vad är CC Fabulous Breasts Bröstförstoringskräm?

CC Fabulous Breasts är en kräm som verkar snabbt och kan användas dagligen i syftet att öka fylligheten och fastheten på brösten. De önskvärda effekterna kan komma gradvis, men redan den första veckan kan krämen ge ett synligt resultat. Krämen är till för att framhäva din klyfta samt ge ett bröstlyft där brösten kan bli fastare. Har man ojämna bröst, kan mängden kräm ökas på det bröst man önskar korrigera så att man får ett jämnt resultat. Krämen kan användas på alla hudtyper och irriterar inte, utan återfuktar istället brösten och dess vävnad.

Hur fungerar CC Fabulous Breasts Bröstförstoringskräm?

Den innehåller naturliga extrakt som används för att öka tätheten i det övre lagret av epidermis och gör bröstvävnaden mer elastisk. Detta kan göra att brösten blir fylligare och får ett mer fast utseende, vilket då kan ge dig större bröst. Genom att regelbundet massera dina bröst med produkten kan detta öka blodcirkulationen i bröstvävnaden. Detta kan då komma att expandera vävnaden så att du får en ökad bröststorlek. Då man får ett ökat blodflöde till brösten, kommer en större mängd syre och näringsämnen till brösten, det är detta som sedan ökar elasticiteten och gör brösten fylligare och ökar bröststorleken.

Hur applicerar jag den?

Krämen appliceras två gånger dagligen, gärna efter ett bad eller en dusch för att krämen verkligen ska absorberas av dina bröst. Detta ska gärna göras under exemeplvis morgon och kväll, för att få en jämn tidsintervall mellan appliceringarna. Använd krämen över hela brösten och massera in med lätta, cirkulära rörelser där du använder fingertopparna. Börja under brösten och arbetar in krämen upp mot axelpartiet. Gör detta under 1-2 minuter, eller tills dess att krämen helt sjunkit in och absorberats av huden.

Finns det några bieffekter?

Vi rekommenderar alltid att kontrollera att du inte har någon allergi mot produktens innehåll, och skulle det vara så att du har en allergi rekommenderar vi dig att se våra andra bröstförstorande produkter. Resultaten varierar från individ till individ då vi alla är uppbyggda olika och ämnena har en naturlig inverkan på kroppen.

Innehåll:

Aqua, glycerin, aloe vera, alger, kamomill, Sencha, druvkärneextrakt, quercus, Hamamelis, ringblomma, Persea gratissima, oleyl erukat, karbomer, threithanolamine, allantoin, menthe pepritha olja, methylchloroisothiazonlinone.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.6% baserat på 1111 )

 • * Den har hjälpt så mycket både jag och killen kan nu se skillnad :) Fyller upp kläderna så mycket bättre nu.
 • * haft typ mer hängande strutbröst... har gett mig ett litet lyft, och mer runda nu :), åt p-piller förr...och dessa ger ungefär samma effekt, fast man slipper ju viktökningen :P
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden