Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Biotin Complex

365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för välmåendet

Översikt

Ge din kropp en boost med Biotin Complex från maxmedix. Detta helt naturliga kosttillskott med hög styrka förser dig med 10 000 μg Biotin av högsta kvalitet. Biotin är känt för sina vikthanterande egenskaper. Det bidrar till en normalt fungerande och energigivande metabolism och kan ha fördelar för ditt allmänna välmående och vitalitet. Boosta dina naturliga energinivåer och din uthållighet med Biotin Complex idag!

 • Helt naturligt kosttillskott av högsta kvalitet
 • Boostar energinivåerna naturligt
 • Hjälper till atthantera din vikt
 • Vegetarian- & veganvänligt
 • 10 000 μg per tablett
 • 365 tabletter- en årsförbrukning
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • Köp 1 $27.49
 • Köp 2 $49.48 $54.98 Du sparar 10%
 • Köp 3 $65.97 $82.47 Du sparar 20%

Vad är Biotin Complex?

Biotin är också känt som vitamin B7. Biotin används i din kropp för att omvandla näringsämnen till energi. Det är också en vattenlöslig vitamin vilket innebär att den behöver intas regelbundet. Vissa livsmedel har ett naturligt högt biotininnehåll men det kan vara svårt att få in tillräckligt av dem i kosten när man har en hektisk livsstil. Komplettera din kost och ge din kropp en boost med Biotin 10000 från maxmedix. Det ger dig inte bara ditt rekommenderade dagliga intag av biotin utan det är också berikat med zink, selen och kokos som bidrar till att upprätthålla hår och hud.

Vilka är de huvudsakliga fördelarna och ingredienserna i Biotin 10000 Complex?

Energi

Biotin är som sagt ansett att vara en katalysator som hjälper till att omvandla näringsämnen, såsom fett, protein och kolhydrater, till energi. Energi är viktigt för att försäkra sig om att kroppen och sinnet håller sig i toppform.

Hud

Biotin är en essentiell komponent för att upprätthålla en god kvalitet på hud, hår och naglar. Det är till och med känt för att kunna hjälpa till att hantera missfärgningar på huden som kan uppstå på grund av externa faktorer, såsom luftföroreningar.

Upprätthålla vävnader

Biotin spelar också roll för tillväxten och underhåller av muskelvävnad. Det ansvarar för att reparera eventuella vävnadsskador och bidrar också till en korrekt funktion i nervsystemets vävnader.

Vikthantering

Biotin hjälper till att hantera överflödigt fett i kroppen och är känt för att bidra till att bibehålla en hälsosam vikt. Personer som letar efter sätt att hantera sin vikt kan lägga till livsmedel som är rika på biotin till sin kost för att få hjälp med sin vikthantering.

Optimerar kroppen

Biotin anses kunna syntetisera flera vitala komponenter som spelar en viktig roll i att upprätthålla en hälsosam kropp. Till exempel kan detta vitamin hjälpa till i processen att extrahera lämpliga nivåer av energi ur glukos. Det är också känt för att kunna syntetisera fettsyror och aminosyror i kroppen.

Vem är Biotin Complex för?

Lämplig för alla vuxna över 18 år.

Eftersom att biotin vanligtvis kommer från animaliska livsmedel, såsom fisk, mjölk, lever och njurar, är detta ett perfekt tillskott för vegetarianer och veganer som ofta inte får tillräckligt biotin från sin dagliga kost.

Alla över 18 år kan dra fördel från ett regelbundet tillskott av biotin, särskilt män och kvinnor som har förtunnat eller fint hår.

Användning av Biotin Complex

Ta 1 kapsel om dagen, helst i samband med måltid eller enligt läkares rekommendation. För bästa resultat ska biotinkapseln tas vid samma tidpunkt varje dag.

Fullständig ingredienslista

Bulkmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), zinkcitrat, D-biotin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), selenmetionin (bärare: dikalciumfosfat), kokostriglycerider (MCT) pulver (bärare) : Modifierad stärkelse; Antioxidanter: Blandade tokoferoler, askorbylpalmitat)

Biotin Complex 365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för välmåendet

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar