FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
  • Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

5 Sätt Att Krydda Till Alla Hjärtans Dag

Är du trött på att göra samma sak varje år den 14 februari? Oberoende om du vill prova något nytt, imponera på någon eller helt enkelt bara är rädd för att inte få upp den, finner du här 5 sätt att krydda till din Alla hjärtans dag!

1. Skapa stämning

När det handlar om romantiska och sexiga kvällar, är stämningen a och o! Ta reda på vad din partner gillar och tänder på och utnyttja denna information! Bjud på hemlagad middag, lägg på favoritmusik i bakgrunden, tänd några ljus - vad som helst som skapar stämning och höjer er bådas sexlust!

2. Rollspel & Fantasi

Ifall du känner att du och din partner alltid gör det samma gamla, varför inte prova något nytt och testa lite rollspel? Du kan uppleva dina hemligaste fantasier på ett säkert sätt och det kan verkligen göra underverk för ditt sexliv! Prova att träffas i en bar uppklädda som era favoritkaraktärer eller ta inspiration av 50 Shades of Grey - möjligheterna är oändliga!

3. Leksaker & Tillbehör

Varför inte introducera något nytt och spännande i sovrummet? Du kan t.ex. börja med att bara skaffa nya sexiga underkläder för att visa partnern, eller varför inte slå på stort med spännande handbojor eller en vibrator? Så länge ni båda känner er bekväma kan dessa liva upp sexet på ett fantastiskt sätt!

4. Mat

Många tänker endast på vad de kan göra under själva akten för att krydda till saker och ting, men det finns även massor man kan göra innan! Visste du att det finns en rad livsmedel som kan hjälpa till med driv, energinivå och sexlust? Till dessa afrodisiaka livsmedel tillhör t.ex. choklad, ostron, Ginkgo Biloba, Maca och energigivande kaffe, guarana och aminosyror.

5. Kosttillskott, Kräm & Spray

Ifall din vanliga kost inte räcker till för att ge dig den driv i sovrummet du drömmer om, finns det olika kosttillskott och hjälpmedel som också kan hjälpa dig. Välj ett naturligt alternativ så kan du njuta av effekten utan att behöva oroa dig för eventuella biverkningar. Det finns varianter för både daglig användning och kortsiktig hjälp.