måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

2Seduce Female Gel 50ml Gel | Uppstramande Intimgel

Cobeco Cosmetics

449Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

2Seduce Uppstramande Intimgel kan hjälpa dig att stärka musklerna i dina vaginala väggar, vilka naturligt kan bli slappare vid barnafödande eller på grund av att man åldras. Att använda 2seduce Female Tighten Gel kan göra samlag för dig och din partner njutningsfullt igen.
 • 2Seduce verkar för att
 • Hjälpa dig att stärka underlivets muskler och slidväggarna
 • Förhöja stimulationen för både dig och din partner
 • Förbättra ditt underlivs naturliga elasticitet och sekretion
 • Är fri från bieffekter
 • Kan användas med kondomer
2Seduce Uppstramande Intimgel appliceras direkt på ditt underliv, för att strama upp och tighta till dina inre vaginala muskler. Gelen är vattenbaserad och har inga bieffekter samt kan den med enkelhet användas tillsammans med kondomer.

Läs mer

Vad är 2Seduce Uppstramande Intimgel?

Den penetrerar effektivt huden och verkar för att stimulera dina interna vaginala muskler. Detta kan hjälpa dig att naturligt att stärka, förbättra elasticitet och spänstighet så att slidväggarnas vävnad kan dra ihop sig till sin tidigare täthet. 2Seduce Uppstramande Intimgel kan även hjälpa till att öka den naturliga sekretionen, och i kombination med sin uppstramande effekt kan den höja din sexuella stimulation för både dig och din partner så att du får ett mer njutningsfullt sexliv.

Hur fungerar 2Seduce Uppstramande Intimgel?

Gelen har en förmåga att absorberas av de innre vaginala väggarna. Den arbetar för att bygga upp vävnadens elasticitet så att musklerna kan dra ihop sig. 2Seduce Uppstramande Intimgel innehåller kraftfulla och naturliga ämnen, så som grönt te extrakt. Dessa extrakt har en hög koncentration av Sencha, vilket har ett högt innehåll av tannin. Kombineras dessa tre ämnen kan dessa ha en uppstramande effekt på den innre vävnaden och tillåta huden att återfå sin elasticitet. Då dessa appliceras på daglig basis kan de hjälpa dig att återfå upp till 40% av din huds naturliga spänstighet så att du kan bli tightare.

Hur använder jag 2Seduce Uppstramande Intimgel?

För att få ett så bra resultat som möjligt av gelen, applicera gelen försiktigt på underlivet, och massera in den vid slidöppningen dagligen. Man bör undvika att föra in gelen i underlivet, för att undvika att slemhinnorna irriteras.

Hur lång tid tar det innan 2Seduce Gel ger resultat?

Då den appliceras kontinuerligt, dagligen till dina yttre vaginala väggar, bör du märka av ett resultat inom ett par veckor efter påbörjad behandling

Har den några bieffekter?

2Seduce Uppstramande Intimgel är vattenbaserad och ska inte irritera huden eller ge några biverkningar. Dock är det viktigt att du kontrollerar att du inte är allergisk mot något av innehållet, genom att applicera en liten mängd på en mindre synlig del av huden innan du applicerar den på underlivet för att undvika att någon form utav allergisk reaktion uppstår. På grund av produktens natur kan resultatet naturligt variera från individ till individ, då vi är olika uppbyggda och har olika förutsättningar

Vad har den för innehåll?

Huvudingredienserna är:

 • Mantha peperitha (pepparmint) olja – kan hjälpa musklerna att slappna av och hjälpa kroppen att öka dess naturliga sekretion.
 • Aloe vera – återfuktar och lugnar huden.
 • Sencha – används för att hjälpa musklerna att kontrahera och dra ihop sig.

Övriga ämnen - vatten, glycerin, algae, chamomill, sencha, grape seed extrakt, quercus, hamamelis, calendula, persea, graissima, oleyl erucate, carbomer, thriethanol- amine, methylchloroisothiazolinone, allantoin och mentha peperitha olja.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 4 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.57% baserat på 1109 )

 • * Har börjat använda för 2 månader sedan, känns bättre än förr med samlivet.
 • * Använde den mest efter att jag fick barn och jag kände absolut skillnad
 • * Jag känner effekten, garanterat.
 • * Märkbart resultat, gillar denna!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden