måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

 Male Edge

Male Edge

Filtrera

Pris
1,188Kr1,590Kr
Betyg
 
Sortera efter

Studier har visat att media och överdrivna skönhetsideal har bidragit till att många män oavsett utgångsstorlek på sin penis önskar större eller längre penis. Det många inte vet är att det faktiskt går att göra något åt. Att förstora sitt manliga kön behöver inte innebära kostsamma, smärtsamma och riskfyllda operationer. Idag finns det mer kostnadseffektiva och säkra vägar att gå, ett sådant alternativ är Danska Male Edge.

Male Edge kommer i tre olika varianter som alla är kliniskt testade för att säkert och effektivt kunna förlänga och förstora det manliga könet. Male Edge Basic är den första original produkten, därefter kom Male Edge Extra som till skillnad från föregångaren även kommer med en snygg förvaringsväska och skyddspåse och slutligen Male Edge Pro som är den senaste produkten av DanaLife som kommer med både en diskret förvaringsväska, skyddspåse och skyddstejp för ökad komfort. Samtliga Male Edge produkter fungerar med dragkraftsteknik. Dragkraftsteknik innebär att utsätt penis för konstant jämnt tryck för att på så sätt gradvis stimulera till celldelning i penisvävnand vilket leder till att penis sakta med säkert förlängs och förstoras.

Male Edge är en del av Danska DanaLife som har varit i branschen sedan 1995, det är även dem som ligger bakom framgångsrika Jes Extender. Male Edge produktutbud togs 2008 som en utvecklad penisförstorare av föregångaren och med en mer innovativ design.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden