Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Male Edge

Enhet för penisförlängning

Översikt

Med en metod som först uppfanns av en plastikkirurg för hans patienters återhämtning efter intimkirurgi, är nu Male Edge-enheten en kraftfull spelare på marknaden för penisförlängning och har legat i framkant vad gäller komfort och enkelhet i över ett årtionde. Med hjälp av revolutionerande, vetenskaplig kunskap kring användningen av den väletablerade och välstuderade töjningsmetoden på det manliga könet, kan Male Edge äntligen hjälpa dig till det självförtroende som du längtar efter.

  • Innovativ enhet för penisförlängning
  • Årtionden av expertis och kunskap
  • Tusentals nöjda kunder världen över
  • Pengarna Tillbaka Garanti
  • Förstklassigt hjälpmedel
  • För komfort, diskretion & enkelhet
  • CE-CERTIFIERAD

Betydelsen av storleken

En specifik manlig vävnad har representerat virilitet, styrka och makt ända sedan grottmänniskornas tid. Det är därför knappast en överraskning att män har varit bekymrade över denna intimt maskulina kroppsdel i århundraden och det är förståeligt att den kan betyda så mycket mer än bara ett sätt att ge njutning. Man kan definitivt fatta hur det kan uppstå en önskan bland många män om att förbättra det som naturen försett dem med. Att känna sig otillräcklig på den här fronten kan påverka många delar av livet - allt ifrån framgångarna inom arbetslivet till förtroendet att skapa intima och romantiska relationer. Trots att även de män som upplever störst bekymmer tenderar att ha en helt normal penisstorlek, vill en del göra något åt saken för att känna förbättring inom området.

Töjningsmetoden

Forskare och doktorer har båda identifierat en fördelaktig metod mot problemen med en otillräcklig eller missformad penis: förlängning genom töjning. Töjningskraften kan ökas gradvis och appliceras på något utvalt område och man nyttjar då en helt naturligt och hälsosamt skeende, nämligen cytokinesis. Den här kontinuerliga stretchingen syftar till att orsaka delning och tillväxt av celler, och därigenom utvecklas ny vävnad.

Utöver detta står enastående och dedikerad forskning bakom användningen av den här metoden på det manliga könsorganet, med otaliga studier. Andra metoder - från riskabla kirurgiska ingrepp till olika typer av apparater - har strukits ur tävlingen genom vad man funnit i forskningen. Mest signifikant av allt är kanske att man i British Journal of Urology har konstaterat att förlängning genom töjning “representerar den enda vetenskapligt bevisade [icke-invasiva] tekniken” för att öka penisstorleken. En del har till och med rapporterat att metoden kan hjälpa mot skevheter! Utöver detta har annan forskning kommit till den häpnadsväckande slutsatsen att “resultaten avtog inte efter det att användningen avslutats”. På ett diskret, bekvämt och icke-invasivt sätt har den här metoden ett kraftfullt stöd i forskningen.

Male Edge

Tillverkarna av denna innovativa enheten har varit aktiva inom fältet sedan 1995 och så här långt har deras breda produkturval försett miljontals män med penisförstorande metoder! Med ett tillvägagångssätt som sannerligen brutit ny mark inom marknaden, innebär Male Edge ett stort kliv framåt för män överallt. Den utformades med töjningsmetoden, som är etablerad för användning över hela kroppen och nu väl ansedd för användning på det manliga könsorganet, och Male Edge är en enhet som ger dig ett ytterst tillgängligt, bekvämt och diskret tillvägagångssätt. Lättviktsplasten har tagits fram för att följa kroppen och dess behov, genom att snabbt kunna anpassa sig till förändringar. Kunder världen över berättar om deras tillfredsställande känsla av boostat självförtroende, samt om ökad intim njutning för både dem själva och deras partner.

Vilken penisförlängare är för dig?

Med dess tre individuella kit har Male Edge en passande metod för varje man, från Basic till Pro. Men, det nödvändiga följer alltid med tillsammans alla Male Edge-penisförlängare: en mätlinjal, ett fodral med dragkedja, minst ett extra gummiband, en träningsdagbok, samt tillgång till en online-plattform med instruktionsvideo, socialt forum och det officiella Male Edge-programmet. Alla enheter kommer också med ett års garanti och garanti på dubbla pengarna tillbaka. Se nedan för mer information om de extra accessoarerna som kommer med de uppgraderade kitten.

Basic Extra Pro
Bathmate hercules blue Bathmate hydromax x20 blue Bathmate hydromax x30 blue
Extra gummiband 1 2 4
Male Edge resefodral - 1 1
Skyddsdynor - 1 2
Självhäftande väv - - 1

Användning av din Male Edge-enhet

Separera framstycket från stängerna och placera sedan ringen runt basen av ditt könsorgan och låt det ligga där. Placera och strama åt bandet bakom ollonet. Rotera stängerna moturs ett kvarts varv och dra sedan stängerna utåt till önskad längd. Rotera stängerna medurs till dess att de klickar. När de nu är placerade rätt så trycker du stängerna mot ditt könsorgan och klickar dem på plats med hjälp av komfortbandet. Därefter kan du placera hela enheten på det sätt som är mest bekvämt för dig.

Råd

Alla kit med Male Edge-enheter har tagits fram med fokus på säkerhet, bekvämlighet och diskretion i hanteringen av dina manliga bekymmer. Med det sagt är det viktigt att vara förnuftig och vidta en del försiktighetsåtgärder. Det är viktigt att ha tålamod och att komma ihåg att det kan krävas lite tid för att nå dina mål, men att tiden investeras i ett gott syfte. Du bör prioritera säkerhet och bekvämlighet framför omedelbara resultat. Personer under arton år bör inte använda några penisförlängande produkter.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(36)
4 Stjärnor
(17)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.71% baserat på 55 Kundomdömen

Verifierat Köp

Den är välgjord och har en bra fit för mig. Ser fram emot att se resultatet.

A Abbe
Verifierat Köp

Jag gav den i present till min pojkvän. Först blev han lite ledsen, men efter han hade använt den ett tag så började han bli större. Nu är vi båda glada och nöjda.

C Christina
Verifierat Köp

Den gör precis vad den säger.. +++++

S Sören
Verifierat Köp

Jag föredrar den över en penispump. Jag har blivit längre och det verkar ha hållit i sig permanent.

H Hampus
Verifierat Köp

Genialisk! Rätt dyr, men med garanti på dubbla pengarna, så hade jag inget att förlora! Permanenta resultat.

B Bertil
Verifierat Köp

Produit efficace mais serait encore mieux avec des tiges d'extension en aluminium

R Romuald
Verifierat Köp

Voilà 4 semaines que j’utilise ce produit, en 4 semaine mon sexe a déjà changer (rien de flagrant ni d’exceptionnel mais ça fait seulement 4 semaines!) Pour son utilisation la est le point noir pour moi car je suis constamment assis à mon travail et au bout de 2h environ je commence à ressentir des douleurs car là verge est trop comprimé et si je sers pas assez ça ne tiens pas. Pour le mettre la nuit c’est pareil je bouge donc si je ne sers pas assez ça s'enlève et quand je sers bien je suis réveillé par la douleur lol Du coup je le mets 6h mais par intermittences du coup je ne sais pas si ca le rend moins efficace... Mais je recommande quand même fortement ce produit car les sacrifices valent le coup 👍

J Julien V
Verifierat Köp

Mon pénis est plus grand

A Alexandre
Verifierat Köp

mon pénis est beaucoup plus long

A Alexis
Verifierat Köp

très efficace

S Sylvain

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar