måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

TRX2 Lotion

60ml Lotion | Behandling mot håravfall

Oxford Biolabs®

549Kr

TRX2 Hair Revitalising Lotion är baserat på den berömda formeln i TRX2 kapslarna. Ingredienserna levereras via en kaliumkanal och hjälper effektivt i kampen mot håravfall. TRX2 Hair Revitalising Lotion är en ytlig blandning skapad med endast naturliga ingredienser. Den är speciellt utvecklad för att absorberas av hårbotten och ge näring till hårsäcksroten för att bekämpa tunt hår från grunden. Den är lämplig för både män och kvinnor och har inga kända biverkningar.

 • Bidrar till starkare och tjockare hår
 • Ger näring till hårsäcksroten
 • 100% naturlig formel
 • Inga syntetiska färgämnen eller dofter
 • Fungerar på tinningen och de främre områdena
 • Kliniskt testad

Studier har visat att människor med hårförlust har ett fel i kaliumkanalernas aktivitet vilket orsakar en organisk dysfunktion i hårsäcken som orsakar håravfall och förtunning. TRX2 Hair Revitalising Lotion är tillverkad med endast högkvalitativa ingredienser för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i användningen. Formeln är proaktiv i sitt arbete att väcka vilande hårsäckar och att upprätthålla en frisk hårkrans.

Läs mer
Typ: Lotion
Size: 60 ml

Vad är TRX2 Hair Revitalising Lotion

TRX2 Hair Revitalising Lotion är resultatet av omfattande forskning och design från experterna inom håravfall vid Oxford Biolabs. Formeln kommer från den berömda TRX2 formeln för håravfall med några justeringar och en annan applikationsmetod. Lotionen är snabb och enkel att applicera och hjälper till i kampen mot hårförtunning och avfall.

Formeln innehåller de huvudsakliga aktiva ingredienserna; Kaliumklorid, Carnipurar Tartrat, BCAA och Niacin. Dessa kombinerade gör en kraftfull plattform för att bekämpa hårförtunning och avfall eftersom elementen fungerar som en aktivering för kaliumkanalerna som bestämmer över den övergripande hälsan av håret och i slutändan hårets integritet. Resultatet är att det kommer att hjälpa till att stoppa håret från att falla av och även med återväxt i de områden där det behövs, vilket ger styrka och vitalitet tillbaka till hårsäcken.

Fördelarna med TRX2 Hair Revitalising Lotion

TRX2 Hair Revitalising Lotion har flera fördelar tack vare den ytliga lösningsformen. Formen gör det lättare för blandningen att tränga igenom talgkörtelns folliklar vilket möjliggör ett bättre resultat. TRX2 Hair Revitalising Lotion har också testats dermatologiskt för att säkerställa att den ytliga lösningen är allergivänlig och säker att använda på hårbotten.

Lösningen är också fri från syntetiska färgämnen och TRX2 Hair Revitalising Lotion är helt luktfri och påverkar inte hårfärgningar. Den har också utformats speciellt för att inte störa din kropps homeostas som till exempel din hormonella funktion. TRX2 Hair Revitalising Lotion kan appliceras på alla områden i hårbotten inklusive tinningen och de främre regionerna som ger en fullständig täckning av förtunnande områden.

Hur TRX2 Hair Revitalising Lotion fungerar

Kaliumkanaler har haft omfattande forskning både inom hårförlustindustrin och utanför på grund av vikten av vad de gör. Dem är små porbildande proteinstrukturer som reglerar och kontrollerar flödet av viktiga näringsämnen över hårsäckarnas cellmembran som dikterar hårets hälsa, liv och vitalitet på en molekylär nivå. När människor långsamt åldras eller upplever håravfall börjar dessa kaliumkanaler minska och sluta fungera. Effekten är ett nedsatt membran och viktiga näringsämnen som inte uppfyller hårfolliklarnas behov och en krympande por. Denna krympande por orsakar sedan problemet med håravfall och hårförtunning.

Hur TRX2 Hair Revitalising Lotion fungerar är genom att den levererar en kraftfull naturlig formel som levererar de specifika och viktiga näringsämnena till hårsäcken som behövs för en hälsosam hårväxt. Det dagliga intaget av TRX2 Hair Revitalising Lotion kommer att inducera kaliumjonerna för att möjliggöra överföringen av näringsämnena effektivt. Denna teknik och leveransmetoden garanterar att näringsämnena arbetar på en molekylär nivå och i slutändan bidrar till återväxt och upprätthållandet av en hälsosam uppsättning av hår.

Applicering

Applicering är enkel och snabb. Applicera först 1 ml med droppflaska 2 gånger om dagen (på morgon och kväll) till hårbotten på det förtunnade området. Använd sedan fingrarna för att massera hårbotten, tvätta händerna noga efteråt. Du bör använda den över en längre period för att resultaten ska stanna.

Resultat

Det är viktigt att notera att resultaten varierar från person till person på grund av externa variabler som hormonnivåer och metabolism. I de flesta fallen upplevdes däremot resultaten så tidigt som efter 3 månaders användning. Oxford Biolabs har rekommenderat att du använder denna Lotion tillsammans med TRX2 kapslar för optimala resultat och att du använder denna håravfallsbehandling i 8 månader.

Nedan finns exempel på hur TRX2 Hair Revitalising Lotion kan påverka hårväxten.

*Resultat kan variera från person till person.

Vad kan jag förvänta mig?

 • Bibehåller normalt hälsosamt hår, inklusive temporala och frontala områden
 • Synliga förbättringar i hårets tjocklek och textur
 • Långsamma och stabila resultat. Användarna rapporterade att de upplevde synliga resultat inom 3-5 månader och optimala resultat rapporteras av Oxford Biolabs vid 8 månader. Resultaten varierar dock från person till person på grund av externa variabler.
 • Naturlig produkt - den har inga större biverkningar och ingen hormoninterferens.

Vad bör jag inte förvänta mig?

Omedelbara resultat. TRX2 Hair Revitalising Lotion ska användas under en längre tid och rekommenderad dos och tid bör följas för optimala resultat.

TRX2 är en hårstödsbehandling speciellt utformad för det tidiga stadiet av håravfall (stadie 1-4). Effekterna på ytterligare stadie kommer att vara mindre uttalade men fortfarande synliga.

Ingredienser

Nedan finns flaskans etikett som visar alla ingredienser och instruktioner.

Hela listan över ingredienser: Vatten, Carnitin Tartrat (L-Carnitin), Propanediol, Fenoxietanol, Biotin, Leucin, Isoleucin, Valin, Niacin, Kaliumklorid, Zinkcitrat, Dimetylsulfon.

Säker att Använda

Formeln av TRX2 Hair Revitalising Lotion är helt naturlig och består inte av några parabener, konstgjorda doft- eller färgämnen som gör den allergivänlig mot hårbotten, till skillnad från många andra produkter på marknaden idag. Så om du är en av dem som lider av mjäll eller lider av något annat tillstånd kommer lösningen inte att irritera eller göra tillståndet värre. TRX2 Hair Revitalising Lotion har också testats dermatologiskt för extra säkerhet till dess användare. Forskningen bakom formeln har också beaktat hormonavvikelser och TRX2 formeln förändrar inte några hormoner eller orsakar obalans kroppens homeostas.

Hur beställer jag TRX2 Hair Revitalising Lotion

Att beställa på ShytoBuy.uk kunde inte vara enklare. Välj bara det paket du vill ha och klicka på "lägg till kundvagn" knappen. Gå vidare till den enkla betalningsprocessen och du kommer att bli erbjuden flera betalnings- och leveransmetoder som passar dina behov. Oxford Biolabs insisterar att för optimala resultat bör du kombinera denna lotion med TRX2 Molekylärt Stödtillskott också. Bli en av de tusentals som lider av håravfall som har hittat en långvarig och klinisk lösning på det ständigt ökande problemet med att hårförtunning idag.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden