Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eye Health

60 Tabletter | Kosttillskott för synen

Översikt

Ögon är så mycket mer än bara en attraktiv aspekt av våra ansikten – de är våra fönster till världen! Den kost vi äter har en viktig betydelse för ögonen och synen. Därför väljer många att ta hjälp av ett kosttillskott med de vitaminer och näringsämnen som behövs, för en extra boost. Maxmedix Eye Health tabletter innehåller ett kraftfullt mineral- och vitaminkomplex kombinerat med naturliga extrakt från bland annat blåbär och ringblomma, för att ge dina ögon ett extra stöd.

 • Mot besvär avseende ögonhälsa
 • Kraftfullt mineral- & vitaminkomplex
 • Sakkunnigt utvalda växtföreningar
 • Zink & riboflavin för normal syn
 • Ringblomma, blåbär & druvkärnsextrakt
 • Bara två tabletter dagligen
 • Framtagen av experter
 • Män & Kvinnor
 • Hög dos
 • Köp 1 279Kr
 • Köp 2 502Kr 558Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 669Kr 837Kr Du sparar 20%

Friska ögon

Med tiden kan vi märka att vår syn blir mindre precis och att vår sikt försämras, vilket gör att många använder glasögon då de blir äldre. Även förutom synen i sig själv, så upplever många torrhet och känslighet genom livet och kämpar med röda ögon utan anledning. Skulle det inte vara bra att hitta ett dagligt kosttillskott, som är fullproppat med föreningar och egenskaper som kan ge våra ögon en boost?

maxmedix Eye Health

Med vetskap om hur viktigt och bekymrande ögonhälsan kan vara, var maxmedix fast beslutna att införa ett nytt tillvägagångssätt till deras omvälvande utbud av kosttillskott. Sju enastående föreningar valdes ut med yttersta noggrannhet och precision, inklusive växter, vitaminer och mineraler. Innehållet i Eye Healths tabletter syftar till att förse dig med den fullständiga trygghet som du eftersträvar, varje dag.

Lutein
Lutein

Detta kemiska extrakt från ringblomman är en naturligt förekommande karotenoid, som även finns i människans ögon, hud, blod och hjärna. Det har uppmärksammats allt mer internationellt för dess potentiella fördelar för det mänskliga ögat. För att läsa mer, klicka här.

Liponsyra
Liponsyra

Denna fantastiska och kraftfulla förening förekommer naturligt i våra kroppar, och har börjat inkluderas i flertal kosttillskott. Det används för att den anses skydda mot miljömässiga stressfaktorer, och har genomgått hängiven forskning som undersöker dessa egenskaper.

Blåbär
Blåbär

Ett onekligen utsökt bär som börjar bli känt för sina flera lämplighetsområden. Med ett rikligt innehåll av anticyanosid, har det associerats med förmågor avseende ögontrötthet. Det har utförts vetenskapliga studier avseende detta. Ta reda på mer här.

Druvkärnor
Druvkärnor

Även om vi kanske tänker på denna frukt på grund av dess utsökta smak, så kallas det även symboliskt för ”Livets träd” på grund av dess regenererande egenskaper. Druvkärnsextrakt är rikt på kraftfulla polyfenoler och dess föryngrande egenskaper har nyligen kopplats till hälsosam cirkulation och blodkärl.

Fiskoljepulver
Fiskoljepulver

Det kan hända att man rynkar på näsan vid tanken på att svälja ingrediensen som är så rik på Omega-3 i dess rena form, men det ger våra kroppar otroliga fördelar! Av dess många fördelar, är ett väldigt anmärkningsvärt exempel just att den kopplats till att hjälpa mot torra ögon. Klicka här för mer.

 Riboflavin
Riboflavin

Denna vitala del är även känd som Vitamin B2 och har en helt otrolig lista av kroppsälskande egenskaper, i synnerhet för ögonen. Den bidrar till upprätthållandet av normal syn, såväl som upprätthållandet av normala slemhinnor, skydd av celler från oxidativ stress och reducering av trötthet och utmattning.

Zink
Zink

Zink är en essentiell mineral inom våra kroppar och är känd för att medverka till underhållet av normal syn. I tillägg har den erkänts spela en roll i att skydda från oxidativ stress, immunsystemet och som om inte det vore nog, även kognitiv funktion.

Innehållsförteckning

Bulkmedel (Microcrystalline Cellulose, Dicalcium Phosphate), Lutein, Alpha Lipoic Acid, Bilberry Extrakt, Grape Seed Extrakt, Omega 3 (Fish), Riboflavin (Vitamin B2), Zinc Citrate, Glazing Agents (Hypromellose, Glycerin, Hydroxypropylcellulose, Talc, Titanium Dioxide, Miglyol (Medium Chain Triglycerides), Antiklumpningsmedel (Magnesium Stearate), Färgämne (Brilliant Blue E133).

Användning

Ta två tabletter varje dag med ett stort glas vatten innan en måltid, antingen vid ett och samma tillfälle eller åtskilt under dagen. Vi rekommenderar att man tar det regelbundet samt vid samma tid varje dag. Det rekommenderas att du investerar i långsiktig användning. Varje flaska innehåller 60 tabletter så den räcker för 30 dagars användning.

Råd

Se till att inta Eye Health som en del av en hälsosam, varierad och balanserad kost. De är inte avsedda att ta itu med befintliga, specifika ögonbekymmer. Om du tar någon medicin eller är under medicinsk tillsyn, är gravid eller ammande, kontrollera med läkare innan du tar kosttillskottet.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

MYCKET BRA

reviews 4

76.36% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Ingen större skillnad på syn på någon av oss efter tre veckor

C Christina
Verifierat Köp

Har ännu inte märkt av någon effekt ännu.

M Michael L
Verifierat Köp

Har inte ännu hunnit se något resultat.

M Michael L
Verifierat Köp

Jag har fått mindre torra ögon och ögonen blir inte trötta lika fort av mina kontaktlinser.

G Gabriella
Verifierat Köp

Fick mitt paket super snabbt.

C Cecilia
Verifierat Köp

Jag har inte sett några extrema skillnader ännu, men jag hoppas på det bästa.

R Rasmus
Verifierat Köp

Bra för min syn

A Albert
Verifierat Köp

Fått synbart bättre syn. ;)

G Gösta
Verifierat Köp

Jag fick hem mina tabletter idag och jag hoppas att dem ska hjälpa så att mitt ålderseende inte blir värre

L Lise-Lotte
Verifierat Köp

Jag tycker att dom är jättebra och känner av att mina ögon inte blir lika ansträngda efter en dag framför datorn på jobbet.

L Lizette

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar