GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Foligain Föryngrande Biotin Schampo

Naturligt Tillskott för Tunnare Hår

Översikt

Upplever du att ditt hår verkar tunnare vid närmare inspektion eller upplever du ett ofrivilligt håravfall utan några specifika anledningar? Då kan Foligain Biotin Schampo vara lösningen som du letat efter! Detta schampo är speciellt utformad för att hjälpa till att hantera tunnhårighet där den aktiva ingrediensen i from av biotin utgör ett adekvat näringsämne som stödjer håret i fråga. Foligain Biotin schampo innehåller endast naturliga ingredienser och extrakt, som alla valts ut specifikt baserat på deras naturliga ingredienser och extrakt. Dessa verkar effektivt till att ta hand om håret och hårbotten, samtidigt som den bidrar till att du återfår den ungdomliga volymen.

  • Biotin schampo tar naturligt hand om tjockare eller tunnare hår
  • Den ideala lösningen som stödjer håret på ett adekvat sätt.
  • Produceras endast med noga utvalda och naturligt baserade ingredienser.
  • Kvalitetssäkrad utan några artificiella ingredienser och kemikalier.
  • Produkten har ej testats på djur under några delar av tillverkningsprocessen.
  • Enkel att applicera utan onödigt spill i form av den adekvata doseringen.
  • ALLA HÅRTYPER
  • FRI FRÅN PARABENER
  • GMOFRI

Håravfall:

Även om många upplever håravfall som extremt frustrerande och ytterst pinsamt tillstånd hos de flesta av individer vilka drabbats av åkomman i fråga. Själva åkomman kan drabba både män och kvinnor, men tenderar att vara mer synligt bland män, främst på grund av att man tenderar att klippa håret kortare än sin bättre hälft.

Lyckligtvis så finns det både lättanvänd och effektivt metoder att ta hand om ditt hår och förhindra håravfall, samtidigt som du slipper äventyra din ekonomi i form av dyra och ytterst smärtsamma kirurgiska ingrepp. Med hårvårdsprodukter från den välrenommerade Foligain så får du avnjuta naturligt baserade och säkra produkter vilka produceras av naturliga ingredienser, vilka specifikt utformats för att ta hand om håret från roten!

Biotin shampoo:

Biotin främjar ett friskare, fylligare och friskare hud, men kan även successivt intas för att även stärka din hud och naglar. Det sistnämnda har gjort den till ett av de mest populära kosttillskotten på marknaden. .

Den finns att beställa i både flytande och kapselform, men för män brukar man rekommendera den flytande valet i form av schampo för att uppnå ett adekvat resultat. Biotin schampot bidrar även till att stärka hårrötterna, något som främjar en hälsosammare hårbotten, samtidigt som den främjar en tjockare och fylligare volym.

Viktiga ingredienser:

Lavendel: En av de viktigaste ingredienserna utgörs i form av lavendel. Ämnet stödjer hårsäckarna på ett naturlig sätt.

Enbär: Produkten i fråga innehåller enbär, som naturligt stöder volymen hos håret.

Citrusoljor: Den kallpressade oljan utgör en given ingrediens i Biotin schampot. Den stödjer hårbotten på ett naturlig sätt.

Ringblomsolja: När det kommer till ringblomsolja så stödjer den på ett naturligt sätt ett torrare hårbotten. Den har även regenerativa egenskaper samt är även rik på antioxidanter.

Aloe Vera: Ett av de mest kända naturliga växterna som använts för otaliga användningsområden. Den är rik på något som i sammanhanget benämns för proteolytiska enzymer, något som används för att på ett naturlig sätt stödja håret.

Aminosyror: Foligain Biotin schampo är rik på aminosyror, vilka verkar för att naturligt stödja glöden hos håret i fråga.

Användning:

Börja med att blöta håret adekvat varav du applicerar en liten skvätt schampo på toppen av håret. Massera in långsamt det hela in håret och ner till hårbotten under två minuter. Rengör sedan det hela genom att återupprepa processen om du så önskar vill säga. Återupprepa processen upp till fyra gånger per vecka. Vi har ej fått in några rapporter gällande negativa biverkningar för produkten i fråga.

Dock så rekommenderar vi ändå att du noga granskar den medföljande ingredienslistan gällande de potentiella allergenerna innan du väljer att använda dig av produkten för första gången. Om du upplever symptom i form av irritation, klåda eller andra former av obehag vid applicering av produkten i fråga så ska du per omgående avsluta behandlingen och konsultera din läkare.

Varning:

Lämpar sig endast för extern användning. Undvik kontakt med ögonen.

Lagring:

Förvaras skyddat från solljus, på en torrt och sval plats, utom räckhåll för barn.

Fullständig lista över ingredienser:

Aloe Barbadensis bladjuice, Vatten, Glycerin, Natrium C14-16 olefinsulfonat, Cocamidopropylbetain, Decylglucoside, Sorbitol, Cocamidopropylhydroxysultain, Natriumlaurylglucosider Hydroxypropyl sulfonat, Biotin, Laurylglucosid, Guarimonhydroxid, Guarimonhydroxid jasminum Officina oill, Citrus Nobilis skalolja, Citrus reticulata bladolja, Citrus Aurantium Dulcis skalolja, Hydrolyserad Quinoa, Lavandula Hybrida olja, Citrus Aurantifolia skalolja, Bergamottfruktolja, Amyris barkolja, Hydrolyserad sojaprotein, natrium-PCA, E-vitamin, Baobab-fröprotein, Natriumlakt, arginin, asparaginsyra, kalendula officinalis blommigt extrakt, såg palmetto fruktextrakt, Havrekärna extrakt, Glycin, Alanin, Serine, Histidin, Valin, Teonin, Isoleucin, Prolin, Histidin, Fenylalanin, Kaliumsorbat, Natriumbensoat, Glukonolacton, naturlig doft.

Oftast köpt tillsammans

Biotin Kapslar med B7-vitamin
Biotin Kapslar med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Vitaminer för håret

250Kr

+
Biotin Complex
Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för hår, hud och naglar

325Kr

1 Produkt(er)

250Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(39)
4 Stjärnor
(17)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.16% baserat på 60 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag är helnöjd med produkten. Den har redan försett mig med synliga resultat. Rekommenderas varmt!

J Johanna
Verifierat Köp

Jag upplevde stora problem tidigare med håravfall men produkten i fråga har bidragit till att stärka mitt hår ända ner till hårsäckarna.

J Johan
Verifierat Köp

Jag älskar det faktum att produkten endast innehåller naturliga produkter. Den har påvisat härliga resultat endast efter några veckor.

E Eva
Verifierat Köp

Jag har använt produkten under endast några dagar och har redan kunnat notera synliga resultat. Produkten i fråga har även hjälpt mig att stärka mina naglar och huden, något som uppskattas enormt!

L Lisa
Verifierat Köp

Jag blev rekommenderad denna produkt av en nära vän. Efter att ha använt produkten under en kortare tidsperiod så kan jag med gott samvete rekommendera den varmt till hela min bekantskapskrets!

T Tina
Verifierat Köp

Produkten fungerar precis som utlovas. Jag har redan beställt en till förpackning!

P Patrik
Verifierat Köp

Jag älskar att produkten levereras endast med naturliga ingredienser.

A Annica
Verifierat Köp

Jag fick produkten levererad i en diskret förpackning och den uppfyllde alla de förväntningar som jag hade på den!

K Karin
Verifierat Köp

Jag blev positivt överraskad av produkten i fråga. Rekommenderas varmt till alla som lider av ofrivilligt håravfall.

K Kent
Verifierat Köp

Jag lyckades att återuppleva mitt hår efter att ha lidit av ofrivilligt håravfall under flera år. Du kan inte bli missnöjd med denna produkt!

S Stefan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar