• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bli Brun utan Sol

Tacka vet jag 2000-talet, idag kan vi faktiskt få en bränna utan att behöva utsätta oss själva för UV –strålar som kan vara skadliga för din hy. Med olika typer av brun utan sol produkter finns det idag stora urval för att du på ett hälsosamt sätt skall kunna få en skinande hy.
Det är ingen tvekan om det, det går inte att förneka. Alla vill vi se så snygga och fräsha ut som möjligt. För många innebär detta en vacker, och solbränd hy. Vi skandinavier är för det mesta ganska bleka, men för många av oss är drömmen att ha det där brunbrända pigmentet som man nästan bara kan uppehålla om man föds med det i sig, solar eller fuskar med det.

Att befinna sig i solen är nyttigt för kroppen, vi behöver D-vitamin. Men man ska vara försiktig med att inte överkonsumera UV-strålar och bränna sig. Det är både dåligt för din hy och för din hälsa. Tack vare att vi faktiskt lever på 2000-talet har forskarna idag kommit långt med mesta. Idag finns de där alternativen som vi annars skulle fråga efter. Som till exempel, brun utan sol. Ett sätt att se brunbränd och fräsh ut utan att behöva skada huden på något sätt.

Idag erbjuder marknaden alla typer av Brun utan Sol behandlingar. Man kan gå till salonger för att få så kallade solduschar, något som dock ligger på ett ganska högt pris. Krämer, mousse och sprayer har länge varit dominerade på marknaden efter att ha visat sig att ge bra resultat hos både män och kvinnor. Även tabletter och kosttillskott som skall hjälpa dig att bygga upp en bättre och mer långvarig bränna inifrån.

Idag finns till och med alternativ för salongsbehandlingar till hemmet. Afterglow Spray Tan låter dig utföra samma typ av brun utan sol behandling som man kan få på salong, och den kan uppnå samma resultat.

Alltså behöver man inte spendera tusentals kronor på produkter som dessa, de finns bra kvalitè för bra priser.

Andra intressanta artiklar