• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Att tänka på när du använder piller för penisförstoring

Innan du spenderar en mindre förmögenhet på piller för penisförstoring finns det vissa faktorer du bör ha kännedom om för att ta ett klokt beslut.

Så fungerar piller för penisförstoring

 • Piller för penisförstoring ökar blodflödet till din penis, vilket kommer att göra att penisen ökar i omkrets och längd. Det stämmer alltså att dessa piller kan förstora din penis, och sannolikt öka testosteronhalterna i kroppen. Det du dock bör tänka på är att detta oftast inte är ett permanent tillstånd. Denna förbättring kommer i de flesta fall endast att vara under tiden du intar supplementet. Avslutar du intaget av piller återgår din penis till den storlek den hade innan du påbörjade behandlingen.
 • Även om inte piller för förstoring av penis kan ge en permanent förstoring kan de vara till stor hjälp för dig om du vill uppnå detta. Gör du regelbundna övningar för att förstora din penis, till exempel med penispump eller på egen hand, kan det vara ett bra komplement att inta piller tillsammans med detta för att hjälpa till på traven. Är ditt mål att uppnå en större storlek på penis permanent är det ett bra alternativ att kombinera penisförstoringspiller av hög kvalitet med regelbundna övningar för förstoring av penis.

Säkerhet

 • Gå alltid noggrant igenom innehållsförteckningen innan du börjar inta en produkt, för att försäkra dig om att du inte har några allergier mot någon av ingredienserna. Något du bör tänka på vad det gäller piller för penisförstoring är att ginseng och ginkgo, som många gånger återfinns bland ingredienserna i många av dessa piller för olika tillverkare, kan orsaka högt blodtryck, illamående och huvudvärk om de intas under en längre period utan stop. Generellt anses dessa ingredienser dock vara ofarliga, men det är ändå bra att vara uppmärksam. Det är även viktigt att nämna att de större märkena inom penisförstoringspiller oftast inte använder sig av dessa ingredienser, så de går att undvika, vilket ändå är att föredra.
 • En bra idé är även att ta pausar i användandet då och då. Stoppa intaget av pillren i cirka en vecka, eller en månad, du väljer vad som känns bäst för dig! Huvudsaken är att du och din kropp får en stunds vila från de stimulerande ingredienserna i dessa piller, vilket kan vara nyttigt ibland.
 • Det är att föredra att välja ett välkänt märke när du ska köpa piller för penisförstoring. Det har skett mycket bedrägeri med icke FDA-godkända produkter som hävdar att de är naturliga, och därmed lyckas göra en massa försäljning på detta innan de stoppas av FDA. Väljer du ett märke som VigRX Plus kan du hitta en mängd artiklar och fakta som bevisar produktens pålitlighet. Detta rekommenderas, då det finns många bedragare inom området. Med en välkänd och testad produkt kan du känna dig trygg med att du inte intar några olagliga och farliga substanser.