FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Spectral.RS

Daglig spray för tunt hår
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Uttunnande och försvagat hår som håller på att förlora färgen påverkar naturligtvis vår självsäkerhet och självkänsla negativt, och många människor känner sig hjälplöst utsatta i situationen. Men, det finns ingen anledning att känna så längre! Med sprayen, Spectral.RS, kan du göra framsteg inom de här problemområdena varje dag. Innovativa komponenter har länkats samman med hjälp av nanosomteknologi, så att du kan dra maximal nytta av dem.

 • Optimal spray för försvagat, bleknande hår
 • Närande & stärkande formula
 • Levereras med nanosomteknologi
 • Skyddande koppar för hårets pigment
 • Berikat med shea butter
 • Spraya sex gånger, två gånger dagligen

En blandning av växtextrakt, vitaminer, mineraler och peptider används till sprayen, Spectral.RS, och varenda en av komponenterna har valts ut med absolut precision och expertis. Du kan nu ge ditt hår det allra bäst, i en högpotent form, och slippa vända dig till invasiva procedurer eller ytliga volympreparat som ska få håret att se större ut. Den här produkten är redo och väntar på att få ta plats i ditt liv, för att hjälpa till att boosta ditt fysiska självförtroende.

 • Kliniskt bevisad
 • Framtagen av experter
 • Utan parabener
 • Fri från SLS

Bekymret med bleknande hår

För de som har turen att ha en tjock man med friskt, livfullt hår kan just detta vara ett verkligt karaktärsdrag - medan vi andra, som får stå bredvid i avund, kan känna att vi blir till bleka bakgrundsfigurer. Samtidigt får invasiva metoder mot problemet oss att rygga tillbaka när vi ser prislappen, och ytliga metoder kan ofta bara fluffa till utseendet. Men, värst av allt är nog tunna fläckar som kammas över! Vore det inte bättre att hitta en produkt som verkar specifikt riktat mot roten till problemet, för att på så vis hjälpa till att återerövra ett utseende med en fylligare, kraftigare hårprofil?

Nanosomteknologi

För att förhöja alla typer av produkter som vi applicerar på huden, men särskilt i hårbottnen, är det viktigt att alla komponenter används i dess mest optimala mängd, att de appliceras och stannar där de behövs, samt att de kan absorberas jämnt och på djupet. Att kapsla in komponenterna med hjälp av nanosomteknik verkar just i den här riktningen, på ett unikt sätt. Varje ingrediens kapslas in i oförändrad form, i en mycket liten liposommikrosfär. Dessa har en fosfolipid dubbelskiktskomposition som hjälper till att simulera tillståndet i hårbottnen. Sammanfattningsvis verkar nanosomteknologin för djuppenetrering och ett gradvis frigörande av ingredienserna.

DS Laboratories metod

Om det är några som förstår hur viktigt håret är för vår självuppfattning, så är det DS Laboratories! Med all sin expertis fokuserad på att hjälpa dig adressera de här bekymren som undergräver ditt självförtroende, tog de fram sprayen, Spectral.RS. Var och en av de komponenter som finns i vätskan valdes ut utifrån deras specifika egenskaper, och de har kombinerats i deras respektive optimala koncentrationer. Och då man använt sig av den kraftfulla nanosomteknologin, kan du vara säker på att du förser ditt hår och din hårbotten med bästa möjliga omsorg.

Shea butter
Det hämtas från sheanötter och detta elfenbensvita fett är rikt på oljesyra, en mättad fettsyra som man sett vara högkompatibelt med hudens talg, vilket gör den särskilt absorptionsbenägen. Med dess lätta, fina känsla ger den intensiv återfuktning. Man säger till och med att den hjälper andra aktiva ingredienser att tas upp.
Koppar tripeptid-1
Koppar har ett flertal högt ansedda nyttor för kroppen. Till exempel bidrar det till normal hårpigmentering och skyddar cellerna mot oxidativ stress. I peptidform kan även dess proteinkvalitéer ses bidra till ny styrka. Det är alltså mycket användbart både när det gäller försvagat hår och grånande hår.
Adenosin
Den här aktiva ingrediensen får en allt större uppmärksamhet internationellt för dess användning i hår-boostande produkter runt om i världen. Dessutom finns det här ämnet redan naturligt i våra kroppar! Man har förstått att det spelar en viktig roll när det kommer till att underlätta för energiöverföring på cellnivå, och forskning har undersökt dess samverkan med håret.
Vitamin A
Vanligtvis benämns den “retinol” och den här vitaminen har en mångfald fördelar för vår fysiska form, som att den bidrar till underhållet av normal hud, inklusive den i hårbottnen - vilket ses som kritiskt för ett hälsosamt hår. Sammanfattningsvis används vitamin A för att stimulera, stärka och ge ny styrka till hårbottnen.
Biotinoyl tripeptid-1
Den här innovativa komponenten har precis trätt in på arenan - alla som börjar använda den nu kommer att få ett försprång inom en banbrytande ny trend! Den ses både spela roll i kampen mot faktorer som tunnar ut håret och gynna andra faktorer som sägs boosta, stärka och ge nytt liv.

Komplett innehållsförteckning

Vatten, diaminopyrimidinoxid, frukt från butyrospermum parkii (shea butter), citronsyra, adenosin, vax från candelilla cera/euphorbia cerifera, hydroxietyl behenamidopropyl dimoniumklorid, fenoxietanol, etylhexylglycerin, taurin, kaprylylglykol, koppar tripeptid-1, propylenglykol, fosfolipider, retinol, biotinoyl tripeptid-1.

Användning av sprayen

Spectral.RS kommer med all säkerhet bli ett högst njutbart tillskott i ditt vardagliga hårvårdprogram, som gör att du lätt och enkelt kan adressera dina bekymmer. Två gånger om dagen applicerar du Spectral.RS genom att spraya 6 gånger direkt på det specifika område som bekymrar dig. Det är viktigt att sprayen används konsekvent, oberoende av om du tvättat håret eller inte, men du kan uppleva att det är till hjälp för din hårvård att tvätta håren så regelbundet som möjligt.

Ytterligare information

Alla produkter från DS Laboratories har tagits fram med avsikten att uppnå ett överlägset kvalitetsutbud, genom en tydlig och drivande position framför konkurrenterna. Innan du applicerar någonting på din hud finns det dock några saker du bör tänka på. Först av allt bör du alltid läsa igenom innehållsförteckningen innan du applicerar en direktbehandlande produkt. Du kan även vilja utföra ett lapptest tjugofyra timmar innan användning, om du skulle ha någon personlig allergi. Slutligen, om du har något specifikt, diagnostiserat hudproblem, vänligen rådfråga en doktor innan användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag och min pappa använder båda sprayen och har fått kontroll över hårförlusten.

  I Isaak small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag får behålla mer hår.

  V Valter small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag kan verkligen rekommendera den!

  M Muhammed small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fungerar verkligen är jättte nöjd!

  k karsten small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Enkel och fungerande produkt. Kanonbra! - ste

  S Stefan small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.