Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Keratin Combo Pack | Uppbyggande hårfibrer + fixeringsspray | ShytoBuy SE
Keratin Combo Pack | Uppbyggande hårfibrer + fixeringsspray | ShytoBuy SE

Keratin Combo Pack

Hårfibrer + spray

Översikt

Uttunnande och visset hår är ett ständigt problem för en del personer – många önskar att de kunde ge håret en look som ser kraftigare ut, och därigenom förstärka även självförtroendet. Många söker inte bara sätt att ge håret en tillfälligt större look, utan vill också se till att utseendet är hållbart över tid. För att hjälpa dig med de här bekymren har KeratinMD kombinerat innovativa produkter i deras Keratin Combo Pack. Hair Building Fibers & Finishing Spray syftar båda till att ge dig en kraftfull känsla och självförtroende kring ditt utseende.

  • Verkar mot bekymrande uttunning
  • Ger håret en fylligare, kraftigare look
  • Fibrerna är av rent, ekologiskt keratin
  • Spray förhöjt med grönt te
  • Fri från alkohol, sulfater & parabener
  • Båda kan användas vid behov

Alla vill kunna vara trygga i att håret ser naturligt ut och att det verkar fylligt och kraftigt – ingen vill ha något som ser konstgjort eller som påverkas av vädrets nycker! För att du enkelt ska kunna leva ditt vardagsliv använder Hair Building Fibers det vitala proteinet, keratin, i en färgförseglande form, medan Finishing Spray verkar stärkande och förlängande på fibrernas livslängd. Som en enhet syftar de till att du ska kunna känna dig trygg och säker med ditt utseende.

Besvikelsen med en bristande hårman

Det finns många olika anledningar till att håret kan se mindre fylligt ut, som hormonella förändringar, åldrande och det kan helt enkelt också vara genetiskt. Vad som dock är gemensamt för alla personer med de här problemen, är högst troligen en längtan efter att kunna förändra situationen och få ett större självförtroende kring utseendet. Detta är något som framstår ännu tydligare när man tar in i beräkningen att sådana förändringar kopplats samman med långsiktig upplevelse av lycka och ökad självkänsla. Trots detta verkar premiumalternativen vara mycket dyra, invasiva och ge resultat som potentiellt ser helt overkliga ut. Det måste finnas människor världen över som letar efter en ny väg framåt!

Keratin – något fantastiskt!

Även om de ser och känns helt olika är håret faktiskt gjort av samma material som våra naglar – keratin. Man kan till och med ser dess förekomst inom djurriket, där det utgör materialet i noshörningens horn. När det används på ett optimalt sätt är det uppenbarligen ett extremt starkt och mångfacetterat ämne. På senare tid har det etablerat sig inom revolutionerande hårbehandlingar, där det verkar i harmoni med befintligt hår för att fylla ut hårets helhetsutseende. Detta utan att ge en oäkta look eller vara besvärligt att applicera, samtidigt som det på ett diskret sätt täcker hårbottnen. Kortfattat kan det användas för att ge ett rikt och fylligt utseende som ser mycket naturligt ut.

Keratin Combo Pack

Genom den här lysande duon av produkter kan du finna en fantastisk ny väg framåt. Dessa hårfibrer är gjorda utav laserskuret keratin, med ett färgförseglande lager som motverkar flammighet och färgläckage, samt verkar bevarande på struktur och utseende. Som en extra förstärkning och fixerande styling ger Finishing Spray en slutgiltig touch till lyster och form. Tillsammans verkar de för att ge dig det naturligt fylliga utseendet som du letat efter.

Komplett innehållsförteckning

Fibrer: ekologiskt keratin, kiseldioxid; kan innehålla + / - : gul 5 (CI 19140), gul 6 (CI 15985), grön 3 (CI 42053), röd 33 (CI 17200), orange 4 (CI 15510), blå 1 (CI 42090), röd 22 (CI 45380)

Spray: vatten, pantenol, bladextrakt från camellia sinensis, polyuretan-48, bladolja från mentha spicata, doftämne, propylenglykol, diazolidinylurin, Iodopropynylbutylkarbamat

Användning av Keratin Combo

Tvätta, torka och värmestyla håret efter eget önskemål. Sprinkla fibrer i hårbotten från ett avstånd på 5-8 cm, med fokus på önskade områden till dess att hårbottnen inte lyser igenom. Forma och fördela fibrerna i de här områdena med hjälp av händerna. Om du har långt hår, använd en borste eller dina fingrar för att sprida dem jämnt. Det är rekommenderat att du med en minimalistisk dosering och adderar mer fibrer om du märker att det behövs. Applicera sedan Finishing Spray för att fixera, på ett avstånd av omkring 15 cm.

Råd

Syftet med både KeratinMD Hair Building Fibers & Finishing Spray är att vara pålitliga, behändiga och framför allt säkra produkter som du kan använda för att hantera dina bekymmer. Du bör dock ta dig tiden att läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen noggrant, ifall den skulle lista något som du personligen är allergisk mot. Om du är mycket orolig kan du göra ett lapptest på din arm tjugofyra timmar innan användning, vilket kan ge dig extra trygghet.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(17)
4 Stjärnor
(6)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.46% baserat på 25 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag får tillbaka tjockleken i håret på en gång! Det försvinner efter en dusch så det är ingen permanent lösning. Fast det går fort.

M Markus
Verifierat Köp

Fibrerna är grymma och spray gör att det håller sig längre. :)

A Anonym
Verifierat Köp

Jag snålade först och köpte bara burken med fibrer och jag känner att jag tappade i volym under dagen.

P Pontus
Verifierat Köp

J'utlise le pack depuis 2 bonnes semaines et franchement bien satisfait ! Je peux couvrir mes temps facilement.

F Florent
Verifierat Köp

J'utilisais déjà les fibres et maintenant avec le spray je peux tout fixer donc lorsqu'il y a du vent je suis tranquille

J Julia
Verifierat Köp

Très bonne marque !

M Mustapha
Verifierat Köp

j'ai eu beaucoup de problème avec les produits d'autre marques concurrentes. Avec ce produit pour l'instant aucun soucis, et pourtant je l'utilise depuis des semaines maintenant.

F Franck
Verifierat Köp

ce produit a vraiment permis de dissimuler ma calvitie. Les effets sont visibles rapidement

M Marc
Verifierat Köp

super handig. Een echte aanrader

M Mitchel
Verifierat Köp

Heel erg fijn product, maar blijf het wel prijzig vinden.

P Piet

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar