• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Collagen

50ml Ansiktsmask | Kollagen ansiktsmask

proto-col

379Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

proto-col Collagen Facemask är en ansiktsmask med kollagen och förbättrar hudkvaliteten genom att minska synbara ålderstecken. Ansiktsmasken innehåller kollagen som fyller ut rynkor och veck samt ger en slät hy.
 • Slätar ut, näringsberikar och förfinar huden
 • Minskar fina linjer och rynkor
 • Återger hudens elasticitet och spänstighet
 • Befrämjar ny celltillväxt
 • Ökar kollagenproduktionen

proto-col Collagen Facemask ansiktsmask för dagligt bruk, kan lämnas på över natten för att återställa hudens naturliga fuktbalans. Ansiktsmasken innehåller naturliga ämnen som zink, magnesium och vitamin B,C och E.

Läs mer
Typ: Mask
Size: 50 ml

Vad är proto-col Collagen Facemask?

Det är är en antirynk ansiktsmask för män och kvinnor som har glåmig och stressad hy. Behandlingen återger huden näring och fukt till hudområden där rynkor och veck ofta uppstår, kring ögonen, runt munnen och i pannan. proto-col Collagen Facemask ansiktsmask har en lyftande effekt som på huden som återfår hälsa och lyster från zink, magnesium och vitamin B, C och E.

Hur verkar proto-col Collagen Facemask ansiktsmask?

Det är en naturlig antirynk behandling som stimulerar kollagenet i huden med tre olika naturliga extrakt som ger näring till huden och fyller ut rynkor och veck.

Jojoba olja förebygger torrhet och lipid peroxidation som är de två orsakerna till huden förtidiga åldrande.

När dessa ämnen kombineras med sjögräs, magnesium och zink stimuleras huden att producera nya celler och bibehålla en frisk cellbalans.

Hur används proto-col Collagen Facemask ansiktsmask med kollagen?

Den är gjord för att användas en gång i veckan men kan användas oftare vid behov. Ansiktsmasken kan sitta på i maximalt 15 minuter i ett tjockt lager alternativt strykas på i ett tunt lager och lämnas på över natten. proto-col Collagen Facemask ansiktsmask stelnar inte då den är fuktgivande och förblir därmed mjuk. Ansiktsmasken berikar huden med näring och fukt och ger en strålande och föryngrad hy. Om rester av masken blir kvar efter rengöring går det bra att massera in resterna i huden som absorberas och ger ytterligare näring .

Finns det några kända biverkningar med ansiktsmasken?

Alla produkter från proto-col har testats på olika hudtyper för att säkerställa de positiva effekterna och utesluta skadliga biverkningar. Proto-col är en ansedd tillverkare av hälsoprodukter, proto-cols genombrott med kollagenprodukter har rönt stort nationellt intresse i England – bl.a med artiklar i The Sun och The Daily Mail. För fler naturliga hudvårdsprodukter, har Skin Doctors en brett utbud av 100% naturliga Cosmeceutical listade alternativ.

Vad innehåller proto-col Collagen Facemask ansiktsmask?

Algextrakt
minska fina linjer och rynkor.
Kollagen från växter
tillför naturlig näring och utfyllnad till huden.
Neroliolja
kliniskt bevisad effekt på trådkärl, ärr och hudbristningar
Magnesium
underhåller hudens cellbalans
Zink
ett viktigt spårämne som påverkar tillväxten av celler i kroppen.
Vitamin B5
används för behandling av solbränna, tränger djupt ned i huden och återfuktar, stimulerar celltillväxt och läker mindre sår.
Vitamin C
oumbärlig för frisk hy.
Vitamin E
läkande och anti-inflammatorisk vitamin som också skyddar kroppens celler från skadliga UV-strålar och miljöföroreningar.
Jojoba olja
har länge använts förebyggande mot torr hy och lipid peroxidation som är de två viktigaste orsakerna till förtidigt åldrande hos huden.
Sjögräs
ger ett naturligt skydd mot UV-strålar. Innehåller kalk och magnesium som håller huden ung.
Aloe vera
lenar och fuktar torr och skadad hud.