FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

U-breast & Gel

Bröstförstoring med ESM
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Visst är det varje kvinnas önskan att ha ett lyft, fylligt och yppigt dekolletage? Samtidigt kan våra naturliga gåvor över tid förlora den där ungdomliga, spänstiga looken. För att du ska kunna motverka de här bekymren - bekvämt och diskret hemifrån - finns nu U-breast, en enhet med innovativ elektrostimulering. Bara genom att använda den fyra till fem gånger i veckan, femton minuter åt gången och tillsammans med det inkluderade gelen, kan du ta steg i rätt riktning för att förhöja din känsla av kvinnlig dragningskraft.

 • Ergonomiskt designad för brösten
 • Fem individuella massagelägen
 • LCD-display med inbyggd kontroll
 • Justerbara & allergivänliga elektroder
 • Kommer med ledande gel
 • Godkänd med europeisk CE-märkning
 • GMP
 • ISO
 • Kliniskt bevisad

En svällande byst

Den välskapta och kurvigt feminina siluetten har vördats sedan historiens början, och en del av den tidigaste forntida konsten hyllar kvinnliga figurer. Trots att vi i yngre år kan vara väldigt nöjda med våra konturer, kan tiden och hormonerna orsaka förändringar, särskilt när det kommer till brösten, och göra att vi ser tillplattade och hängiga ut. Många av oss börjar se oss om efter sätt att få hjälp med problemen, genom allt ifrån tveksamma, lokalbehandlande geler till smärtsamma, riskfyllda och dyra operationer. Hade det inte varit bättre att hitta en metod som använde sig av kroppens naturliga processer för att boosta och förhöja det som moder natur gett oss?

Den förstklassiga elektrostimuleringen

De allra flesta vet inte om det, men det finns ingen del av kroppen som kan fungera utan de elektroniska signalerna som ständigt skickas runt inom oss. Elektronisk muskelstimulering, “EMS”, används för att boosta cirkulationen i musklerna, vilket gör att styrkan i dem ökar. Genom att efterlikna aktiviteten i det centrala nervsystemet får man musklerna att dra ihop sig. Den här metoden har blivit allt mer populär under senare år, då idrottsmän- och kvinnor har börjat använda det som en del av deras träningsprogram. Det är faktiskt så att EMS nu används på många olika delar av kroppen, för att ge styrka och energi.

U-breast

U-breast utgörs av två cirkulära vibrationsplattor, samt en handkontroll med fem hastighetslägen, för att kunna skräddarsy behandlingen efter dina behov. Enhetens delar skickar ut lågfrekventa vibrationer via inbyggda massagekulor, med 40 till 50 vibrationer per sekund. U-breast verkar genom huden och ger energi till bröstcellerna. Genom att göra detta främjar enheten att muskler och ligament i bröstkorgen får ny styrka och spänst. Systemet placeras direkt på brösten och utgör en riktad metod för att stimulera bröstvävnaderna. U-breast kommer med en ledande gel, så att du har allt som du behöver för att adressera dina behov.

Användning av enheten

U-breast är en enhet som består av två vibrationsplattor och en kontrollpanel med 5 inställningsmöjligheter: auto, halvstyrka, tryck, vågor och vibrationer. För att påbörja den här säkra processen, applicera först den ledande gelen på plattorna innan användning. Placera sedan plattorna på huden på vardera bröst och välj en inställning som känns bekväm. Välj intensitetsnivå, från låg till hög, vilket också kan justeras senare under stimuleringen. Detta gör att U-breast låter dig börja på en lägre nivå, för att sedan gradvis öka intensiteten under behandlingens lopp.

Efter det att du valt inställning och intensitetsnivå kan du börja känna en härlig, avslappnande och masserande effekt när enheten börjar visa prov på sina styrkor. För bästa resultat rekommenderar vi att du använder U-breast i ungefär 15 minuter åt gången, vid fyra till fem tillfällen i veckan. Kom ihåg att produkten designats för att vara behändig - den bärs bekvämt under kläderna, vilket gör att du diskret och lätt kan förhöja utseendet hos din byst utan att lämna huset!

Försiktighetsåtgärder

Den här produkten är tillverkad i ergonomiskt utformad, allergivänlig plast som är skonsam mot huden, så du bör inte uppleva några biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom instruktionerna noggrant innan du hanterar enheten. Om du har någon specifik diagnos som rör blodcirkulationen eller har en pacemaker inopererad, vänligen rådgör med din läkare innan användning.

Ingredienser, gel

Aqua (vatten), propylenglykol, karbomer, diazolidinylurin, metylparaben, propylparaben, dinatrium EDTA, CI 42051.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Förvånandsvärt hur större brösten blir av den!

  M Maria small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • När jag beställde den här var jag inte alls säker på att den skulle fungera, men jag tog en chansning. Och till min förvåning så har den faktiskt gett resultat! Och då har jag ändå varit dålig på att använda den varje dag, ibland har jag slarvat med en veckas mellanrum, men ändå har det blivit skillnad. Man måste självklart använda den ett tag innan den ger tydliga resultat, men den funkar.Jag är väldigt nöjd!

  E Elina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har använt den i tre veckor nu och har gått från en halv A kupa till en full, mitt högra bröst är väl inte där riktigt än men det var mindre från start. Kan verkligen rekomendera den här.

  M Marie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lätt att använda och känns bra. Massage för brösten! Inne på andra veckan och de är redan mycket fastare.. känns som att storleken börjar ta fart.

  M Marianne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag kan verkligen rekommendera den. Min flickväns bröst blev större och vi blev båda nöjdare.

  A Andreas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.