måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hair No More Spray

120ml Spray | Hårhämmare spray

Skin Doctors

129Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Letar du efter en effektiv metod för hårborttagning som samtidigt är smidig att använda? Eller har du problem med generande hårväxt? Med Hair No More Spray för hårborttagning behöver du inte leta längre – det är vår nya produkt som är speciellt framtagen för att sakta ner eller helt förebygga håråterväxt.
 • Få en progressiv behandling som tar bort behovet att raka, vaxa, noppa eller använda laserbehandling lika ofta som du gör just nu.
 • Produkten är 100% säker och fuktighetsbevarande, skonsam mot huden och ger en len och återfuktande känsla.
 • Det är en smärtfri behandling som inte kommer ge dig några som helst obehag, hårborttagnings sprayen skapar heller inte några extra rutiner för dig då den är så enkel och snabb att applicera.
 • Produkten är dermatologiskt testad och innehåller naturliga växtextrakt.
 • Bli av med din generande hårväxt.

Hair No More Spray arbetar inuti hudporerna och mättar hårcellen. Denna mättnad fungerar som en strypning av hårrötterna, vilket gör att återväxt av hårrötterna är nästintill omöjlig. Det förlänger framtida återväxt med flera veckor.

Läs mer
Typ: Spray
Size: 120 ml

Vad är Hair No More Spray?

Hair No More Spray är en produkt för hårborttagning, tillverkad av Skin Doctors, är en aktuell produkt som är framtagen med hjälp av enzymer från exotiska växtextrakt. Dessa extrakt hjälper till att förhindra varje form av återväxt hos hårsäckarna, samtidigt som sprayen mjukgör och förbättrar hudens kondition överlag.

Hair No More Spray är framtagen för att ge dig långvariga och fina resultat. Produkten arbetar utifrån och in på din hud utan att skapa några obehag. Om du använder den direkt efter rakning eller vaxning får du optimalt resultat.

Ifall du upptäcker någon återväxt av hår så kan den ha utvecklat sig till att vara ljusare, tunnare, mycket diskretare och enklare att raka bort.

Hur fungerar Hair No More Spray?

Behandlingen kan i princip förklaras med hjälp av två olika steg:

 • Genom att kväva rötterna i håret, en innovativ behandling från Skin doctors, så kommer Hair No More Spray Spray ta bort all oönskad hårväxt i ansiktet eller på kroppen, oberoende av dess tjocklek.
 • Genom att på daglig basis använda Hair No More Hårborttagnings Spray, får håret aldrig en chans, då produkten aktivt arbetar för att förebygga all återväxt av hår.

I praktiken så använder sig Hårborttagnings sprayen sig av två olika sätt för att bekämpa oönskad hårväxt. I det första ingår den process där proteinet som vanligtvis står för tillverkningen av hår löses upp. Så bildligt talat så flyter håret iväg när du sprayar huden. I den andra fasen tränger vätskan in i hårcellerna och mättar cellen, vilket i praktiken gör att cellen inte kan andas och inte kan gro, vilket betyder att inget nytt hår kommer växa. Om du vill bli av med din generande hårväxt är detta produkten för dig.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Vilka är de aktiva ingredienserna i Hårborttagnings sprayen?

 • Urea – ser till att hårcellen inte kan andas
 • Salicylic Acid – hjälper till att smälta proteinet i håret
 • Hypercium – Naturligt extract
 • Trollhassel
 • Soy Peptides – hjälper till att mjukgöra huden

Hur använder jag Hair No More Spray för Hårborttagning?

Innan du använder Hair No More Spray första gången så rekommenderas du att testa sprayen på ett litet område, genom att bara spraya en mycket liten del på huden, och därefter vänta i 24 timmar för att se om du får någon allaergisk reaktion utav Hair No More Spray. Ifall du efter 24 timmar inte märker någon reaktion, är det säkert för dig att använda produkten, på följande sätt:

 • Spraya försiktigt med Hair No More Spray på det valda området, massera därefter in produkten ordentligt. Gör detta på daglig basis för att nå bästa resultat.
 • Första veckan kan du använda produkten två gånger om dagen för att sen övergå till en gång per dag.

Finns det några bevisade sidoeffekter med Hair No More Spray?

Det finns inga bevisade fall på att Hair No more Spray skulle ha några sidoeffekter, om man inte räknar med förebyggandet av håråterväxt samt en mjukare hud. Med en normal applicering av Hair No More Spray så börjar växtextrakten och örterna direkt att reagera med hårsäckarna, utan att orsaka obehag eller smärta. Det finns knappt några förberedelser och ingen hud irritation.


Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden