måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Gold Max

Välj kategori

Gold Max erbjuder ett unikt utbud av homeopatiska ingredienser som är utformade för att maximera sexuell prestationsförmåga hos både män och kvinnor. Njut mera och prestera bättre med Gold Max.
Gold Max erbjuder ett unikt utbud av homeopatiska ingredienser som är utformade för att maximera sexuell prestationsförmåga hos både män och kvinnor. Njut mera och prestera bättre med Gold Max.

Gold Max har i flera år erbjudit män och kvinnor naturlig hjälp för att maximera män och kvinnors sexuella prestationsförmåga och libido. Gold Max produkterna syftar till att hjälpa till att återställa det sexuella självförtroendet och främja en sund sexuell upplevelse för båda könen.

Alla människor lider till och från av problem med en sviktande sexlust, då kan Gold Max produkter effektivt hjälpa till. Sexuella problem är mycket vanligare än du tror, även om det är ett ämne som många människor inte gärna diskuterar på grund av den att det känns som ett pinsamt tabubelagt problem. Lyckligtvis är det i de flesta fall behandlingsbart. Forskning tyder på att sexuell dysfunktion är vanligt och påverkar cirka 43 % av alla kvinnor och 31 % av alla män någon eller flera gånger i livet.

Sexuella problem (eller sexuell dysfunktion) hänvisar till problem med den sexuella responscykeln, denna cykel består av fyra viktiga faser: spänning, platå, orgasm och utlösning. Gold Max produkter är utformad av en unik naturlig formula för att ta itu med sexuella problem för att du ska uppnå maximal tillfredställelse under sexuell aktivitet. Sexuella problem hos män uppstår ofta på grund av fysiska orsaker såsom minskat blodflöde till penis, hormonella orsaker eller sjukdomar som påverkar nerverna. De kan också vara ett resultat av psykisk stress, oro eller relationssvårigheter. De kan variera från erektil dysfunktion och hämmad sexuell lust till ejakulationsstörningar och kan hindra den enskilde eller par från att uppleva tillfredsställelse av sexuell aktivitet.

Kvinnliga sexuella problem kan uppstå från en rad olika skäl. Brist på lust, oförmåga att nå orgasm eller smärta under samlag. Ibland är de orsakat av ålder eller sjukdom, andra gånger kan bero på en dålig erfarenhet eller brist på utbildning. Gold Max produkter har framgångsrikt mött efterfrågan från både kvinnor och män genom att förstå deras problematik.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden