måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Native Remedies Candidate™ | Behandling mot Svampinfektion

Av: Native Remedies

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Native Remedies Candidate är en naturlig svampbehandling som hjälper till att främja en mer hälsosam och sund flora i din tarm. Candidate bidrar också till att minska symptom i samband med svampöverväxt såsom sockersug, trötthet, matsmältningsproblem, hudinfektioner, svampinfektion nagel - och svampinfektioner.

 • Kan minska svampöverväxt i tarmen
 • Kan främja till en mer sund flora i dina tarmar
 • Minskar sockersuget
 • Minskar svampinfektioner
 • Ökar energinivån
 • Tillverkad av naturliga ingredienser

Candida är en svampart som hjälper till att underlätta matsmältningen i små doser men när den överproduceras kan det leda till flera olika problem. Native Remedies Candidate bidrar till att minska denna överväxt för att få ditt matsmältningssystem på rätt spår igen.

Läs mer

Vad är svamp?

Candida är en svampart, en liten art som liknar jäst och som finns i munnen och tarmarna. Candida finns för matsmältningen och absorption av näringsämnen, men när Candidat överproduceras kan det bryta ner tarmväggen och komma in i blodomloppet, detta kan i sin tur leda till många olika hälsoproblem som jästinfektioner, matsmältningsproblem, hud - och nagelinfektioner.

Candidate har utformats av naturliga ingredienser för att minska överbelastning av candida och på så sätt minska eventuella infektioner, inklusive systemiska svampinfektioner, vilket kan påverka hela kroppen.

Hur får man överväxt av candida?

De hälsosamma bakterierna i tarmen brukar hålla din nivå av candida i schack. Kost innehållande mycket kolhydrater och socker kan ge mer näring åt candida, liksom alkohol, stress, p-piller eller antibiotika och fermenterade livsmedel.

Hur fungerar Candidate?

Candidate är ett botemedel framtaget av naturliga ingredienser som utvecklas för att utrota svampöverväxt, detta kan förhindra candidiasis så som trast - och svampinfektioner och främja tillväxten av frisk flora i mag– och tarmkanalen.

Valet av örter som finns i Candidate är kända för sin förmåga att lugna matsmältningskanalen, reparera skadorna i cellerna som orsakas av överväxten candida och för att stärka levern och immunförsvaret. De nyttiga ingredienser som finns i denna behandling inkluderar, Pau d' arco bark, känt för att stödja aktivering av antioxidanter och upprätthålla hälsosamma nivåer av flora i kroppen, tillsammans med citrongräs, som är känt för att upprätthålla hälsan, stimulera cellförnyelsen och behandla tarminfektioner.

Hur använder jag Candidate?

Vuxna och barn över 12 år: Späd droppar i 1/4 kopp med vatten eller juice efter måltid. Ta 0,50 ml 3 gånger dagligen i 6 veckor. När produkten använts efter anvisningarna bör en flaska Candidate räcka i 40 dagar.

Vad innehåller Candidate?

Pau d' arco (bark), Marigold (blommor), Citrongräs (ört), vegetabilisk glycerin och avjoniserat vatten.

Hur beställer jag?

Att beställa från ShytoBuy är verkligen enkelt, klicka bara på " Lägg till i varukorgen " för att komma igång. Beställ idag innan 17.00 och få din beställning redan imorgon.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (95% baserat på 4 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Inte haft en svampinfektion sedan jag började med denna och tro mig jag hade det jämt förr! Jättenöjd!
 • * Blev av med svamp och inget socker sug!
 • * Väldigt bra. Fick hem produkten snabbt och den hjälpte mot fler än bara en sak. Mår mycket bättre nu.
 • * Min mage har blivit betydligt bättre med Candiate. Bra produkt!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden