• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

New Nordic Wonder Legs

780mg 30 Tabletter | Friskare vener och blodkärl
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Det är i våra ben som vi oftast känner av trötthet och utmattning först - vem har inte kommit hem från en lång dag och direkt lagt upp benen för att slappna av? Att stötta cirkulationen kan vara ett jättebra sätt att återvinna känslan av styrka och energi i våra ben, eftersom ett hälsosamt blodflöde gör att de kan fungera bättre och mer effektivt. Med Wonder Legs vill vi ge dig ett dagligt och naturligt boostande kosttillskott, så att du kan skrida in i framtiden med kraft och mål.

 • Perfekt vid upplevelse av trötta, ömmande ben
 • Med kraftfull bark från fransk medelhavstall
 • Inkluderar blad från röd vinranka för en lättare känsla
 • Vitamin C för en normal funktion i blodkärlen
 • Vegan- och vegetarianvänlig sammansättning
 • Endast en lättsvald tablett om dagen

Om det är känslan av återvunnen lätthet, styrka och daglig motståndskraft som du vill uppnå, kan Wonder Legs Tablets vara precis det du söker. Dessa verkar för att få dig att känna dig på topp och förhindra att du är helt slut när dagen är över. De innehåller fyra naturliga ingredienser som, var och en, valts ut med största omsorg och balanserats till fullständig perfektion. Wonder Legs kan ge dig kraften att stega framåt med självförtroende och energi.

 • Vegansk
 • Vegetarisk

Mikrocirkulationens magi

Cirkulationen är helt kritisk när det kommer till att känslan av sund kraft i hela kroppen. Våra ben ligger dock under redan innan dagens match har börjat, eftersom blodet behöver kämpa mot tyngdkraften för att ta sig tillbaka till hjärtat. Bristen på fysisk aktivitet, i kombination med långa perioder av sittande eller stående, kan göra att vi har en blytung känsla i benen när vi kommer hem efter dagen. Mikrocirkulation, blodflödet genom enskilda kroppsdelar, kan vara lika viktigt för upplevelsen av sundhet som cirkulation genom hela kroppen.

Den naturliga kraften hos polyfenol

De här otroliga, organiska kemikalierna återfinns i livsmedel som mörk choklad och rödvin, och är det som ligger bakom hälsofördelarna som man identifierat med dessa. Polyfenoler får ett allt större erkännande för dess naturligt boostande och återställande effekt på cirkulationen i hela kroppen. Efter år av rekommendationer, baserat på subjektiva uppfattningar, har nu det vetenskapliga samfundet fattat intresse och kopplar i allt högre grad samman växtbaserade polyfenoler med kardiovaskulär hälsa. Särskilt i benen, där kroppen högst sannolikt kommer att kämpa som allra mest för att för att uppnå en ideal cirkulation, kan en kombination av polyfenoler som riktar sig mot friska blodkärl göra en stor skillnad.

Wonder Legs unika komposition

De här potenta tabletterna, utvunna ur örter, har en enkel och rak strategi för att hjälpa dig att bemöta såväl känslan av trötthet och tyngd, som de yttre tecknen på det. Den unika och perfekt balanserade kombinationen av tre kraftfulla botaniska ämnen och en nyckelvitamin, kan arbeta tillsammans med full styrka, med syftet att ge dig en känsla av lätthet och styrka i hela benen.

De fantastiska fyra

Bark från fransk medelhavstall
Bark från fransk medelhavstall
Detta växtderivat kallas allmänt “French Maritime Pine Bark” och tas uteslutande från orörda skogar som endast exponerats för havets krafter. Det innehåller polyfenol-sammansättningar som är kända för att skydda kroppen. Över 100 kliniska tester har utförts, inklusive de som sammankopplar bark från fransk medelhavstall med hälsosamma blodkärl och en stark mikrocirkulation.
Fruktextrakt från svartpeppar (piperin)
Fruktextrakt från svartpeppar (piperin)
Denna stimulerande och stärkande smaksättare är mer än en nödvändighet i köket. Det är en viktig krydda över hela världen och är känt för dess många fördelar och heta smak. Hettan hos den kommer från olika ämnen och piperin är det dominerande av dessa. Man har förstått att piperin stöttar och förhöjer kroppens upptagning av andra ingredienser, så att vi bättre kan få tillgång deras egenskaper.
Extrakt från röd vinranka
Extrakt från röd vinranka
Druvor, vars vetenskapliga namn är “vitis vinifera”, är en av de mest konsumerade frukterna i världen, och växten ses symbolisk som “livets träd” på grund av dess återskapande förmågor. Då det innehåller kraftfulla polyfenoler, kopplar man nu ihop återupplivande kärnextrakt från druvor med hälsosamma blodkärl och en sund cirkulation.
Vitamin C
Vitamin C
Denna vitamin ger sann kärlek till kroppen och återfinns i apelsiner och andra citrusfrukter, som åtnjuts och uppskattas världen över för sina hälsofrämjande egenskaper. Den är välkänd för att vara nyttig för kroppen på många olika sätt. Särskilt, vet man att den bidrar till en normal kollagenbildning och en normal funktion i blodkärlen och huden.

Full innehållsförteckning

Barkextrakt från fransk medelhavstall (pinus pinaster, lat.), bladextrakt från röd vinranka (vinus vinifera, lat.), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), L-askorbinsyra, extrakt från svartpeppar (piper nigrum, lat.), disintegrator (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), potatisstärkelse, beläggningsmedel (magnesiumstearat, hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Användning av Wonder Legs

Tabletterna är otroligt enkla och lätthanterliga, för att passa in i ditt liv med minimal ansträngning. Tag bara en om dagen, tillsammans med ett stort glas vatten, gärna innan ett mål vid samma tid varje dag. Vi rekommenderar starkt en daglig användning under minst tre månader. Vi rekommenderar även att man investerar långsiktigt i tabletterna för att få ut mest av dem.

Råd

Tabletterna baseras på fyra botaniska nyckelextrakt och inget av dem har några kända biverkningar. När man provar på ett nytt kosttillskott bör man dock alltid läsa igenom den kompletta innehållsförteckningen, av allergiskäl. Om du går på någon medicin, är gravid eller ammar, vänligen stäm av med en professionell vårdgivare innan du tar tabletterna. De är inte avsedda för användning av personer under arton år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Dålig blodcirkulation har jag min pappas gener att tacka för! Är inget mirakel (finns väll inga mirakelkurer i huvudtaget), men gör att livet är lättare att leva. Mine ben påverkar inte vardagen lika mycket längre.

  K Kerstin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mitt paket kom väldigt snabbt och jag började med Wonder Legs på en gång för att få en sån snabb verkan som möjligt. Tröttheten i benen började försvinna nästan på en gång, så är väldigt nöjd med produkten.

  B Beatrice small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Skönt att det är veganvänligt. Är ständigt förvånad över hur svårt det ska vara för tillverkarna att undvika djurprodukter när det egentligen inte behövs.

  A Anna-Lisa small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mina ben känns inte alls lika trötta längre och jag har mer energi i överlag.

  M Mari small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Prisvärt och bra.

  J Johanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.