• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

 My Shreddies

My Shreddies

Sortera efter

My Shreddies har på kort tid blivit väldigt populära bland både män och kvinnor som lider av flatulens och återkommande luft i magen. Ibland kan det vara svårt att hålla luften inne i magen och då kan My Shreddies hjälpa dig. Denna innovativa produkt filtrerar nämligen lukt och gaser så att du inte behöver oroa dig för att någon ska märka din illaluktande gas.

Samtliga underkläder i My Shreddies sortiment är utformade med “Zorflex” en aktiv kolduks panel. Vilket effektivt fungerar för att neutralisera lukten av gas. De som lider av sjukdomar såsom gastrit, överdrivna gaser och en irriterad kolon kan finna underkläder som My Shreddies väldigt givande och hjälpa dem känna sig mer bekväma i vardagen. En del människor som lider av gaser håller dem till varje pris inne för de skäms om det eventuellt skulle lukta illa. Men faktum är att genom att hålla dem inne så får man ofta ont i magen och blir ännu mer uppblåst i magen, man kan även få kramper i magen om man går och håller inne gaser som vill ut.

Det bästa med min Shreddies produkter är att de är utformade för att se ut som vanliga underkläder och finns i en mängd olika storlekar och variationer för att du ska hitta en modell som passar dig bäst.

Hos ShytoBuy kan du diskret handla My Shreddies utan att du behöver gå in i en butik eller att någon ska märka att du har köpt denna typ av underkläder. Samtliga leveranser skickas ut diskret för att du ska känna dig trygg och inkognito när du handlar hos oss. Sluta håll inne dina odörer utan släpp på trycket och må bättre i magen med My Shreddies.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.