• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

South Beach Lips & Nipples

Blekande kräm för läppar och bröstvårtor
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Medan dina läppar blir beskådade varje dag så kanske du är så lyckligt lottad att någon får se och beundra även dina bröstvårtor! Men har du mörka missfärgningar på dina läppar eller bröstvårtor som gör att du känner dig generad? Oroa dig inte, tusentals kvinnor söker efter sätt att bekämpa detta problem på varje år. Denna South Beach produkt tillhandahåller en alternativ lösning till de hårda kemikalier som finns på marknaden idag. Inte nog med att den kommer med en rullapplikator för enkel användning utan den innehåller extrakt från grönt te och lakritsextrakt som båda är välkända för att hjälpa mot förekomsten av mörka missfärgningar för att återuppbygga ditt förtroende!

 • Dermatologiskt testad
 • Innehåller lakrits och Uva Ursiextrakt
 • Enkel applicering med mini rullapplikator
 • Särskilt designad för användning på känsliga områden
 • Innehåller ej hydrokinon, kojicsyra eller kvicksilver

Slår missfärgningar på känsliga områden på ditt självförtroende? Om så är fallet så har denna produkt designats för att hjälpa till att erbjuda dig en enkel lösning. Med dess innehåll av naturliga ingredienser, som är kända för dess uppljusande och naturligt blekande egenskaper, kan det hjälpa dina känsliga områden att få en livfull, jämn lyster!

Vad är South Beach for Lips and Nipples?

South Beach for Lips and Nipples är det moderna svaret på ett gammalt problem. Missfärgning på känsliga områden såsom läppar och bröstvårtor har fått kvinnor över hela världen att känna sig genanta. Som tur är har nyligen utvalda och moderna ingredienser möjliggjort en lösning för South Beach i form av en formula som innehåller ett antal ingredienser som är välkända för dess naturligt uppljusande och blekande effekter. Glöm hårda produkter, vem vill tillsätta starka kemikalier på ett så känsligt område? Ta till ett milt tillvägagångssätt till ett känsligt besvär så kommer denna produkt att hjälpa dig att arbeta för en livfull, återfuktad look med jämn lyster!

Hur fungerar det?

Det arbetar för det första med att tackla ditt första bekymmer; tecken på missfärgning. För att göra detta använder den sig av lakrits-, Uva Ursi- och rosmarinextrakt då alla dessa är högt ansedda för deras blekande och uppljusande egenskaper. Det är dock subtila uppljusningseffekter som kan hjälpa till att ge huden en jämn lyster som förhoppningsvis motverkar uppkomsten av missfärgningar. Arbetet slutar inte med att lätta på missfärgningsbekymren, samma ingredienser är även väldigt populära då de kan hjälpa till att naturligt exfoliera och förbättra cirkulationen, vilket hjälper till att främja ett genuint hälsosamt och ungdomligt utseende av huden. Eftersom ingredienserna är milda är den dessutom optimal för användning på känsliga områden såsom läppar och bröstvårtor. Så ta första steget mot att erövra din osäkerhet och investera i denna lösning från South Beach som stiger i popularitet. Det är sin sak att läsa om det online men när produkten får så positiva recensioner så vet du att den måste göra något rätt!

Hur använder man den?

Du skulle bli förvånad över hur många personer som blir missnöjda med resultatet från deras uppljusande produkter för att de inte lyckats applicera produkten korrekt. Så för optimalt resultat av South Beach for Lips and Nipples cream ska du följa dessa enkla instruktioner:

 • Applicera krämen generöst på det önskade området.
 • Låt den torka helt innan användning av andra produkter.
 • Använd 2–3 gånger om dagen för optimalt resultat.
 • Inte avsedd för användning om du är gravid eller ammande.
 • Begränsa överdriven exponering av solen.

Huvudingredienser

Det är en blandning av kraftfulla om än säkra ingredienser som har setts öka i popularitet av denna produkt över hela världen. Några av de essentiella ingredienserna är:

Mjölonextrakt Denna ingrediens är väletablerad för dess uppljusande och antioxiderande egenskaper. Den avser även att hjälpa till med bekämpningen av föroreningar, ålderstecken och mörka fläckar.
Lakritsextrakt Denna essentiella ingrediens är välkänd för dess blekande komponenter som kan hjälpa till att ge huden en hälsosam och jämn lyster.
Rosmarinextrakt Denna ingrediens anses hjälpa till att förbättra cirkulationen och främja hälsosam pigmentering.
Sheasmör är populär på grund av att den anses hydratisera, lindra och fuktgöra huden.

Nedan finns den fullständiga ingredienslistan som South Beach for Lips and Nipples innehåller:

Vatten/Aqua/Eau, Helianthus Annuus fröolja, cetearylalkohol, cetearylglukosid, Glycerin, Triglycerider av kaprinsyra, fenoxietanol, Manihot Utilissima stärkelse, xantangummi, Pelargonium Graveolens olja, cetylalkohol, kaliumsorbat, Pyrus Malus fruktextrakt, extrakt från Saccharum Officinarum, Camelia Sinensis bladextrakt, extrakt från Primula Veris, ekstrakt från Alchemilla Vulgaris, Arctostaphylos Uva Ursi bladextrakt, Malva Sylvestris bladextrakt, Glycyrrhiza Glabra rotextrakt, citronsyra, Rosmarinus Officinalis bladextrakt, Veronica Officinalis bladextrakt, Niacin

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Super bra för att ljusa upp läpparna!

  M Mia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • jag har alltid har mörka vårtgårdar som har stört mig. Först var jag lite rädd för att använda mig av den eftersom det är ett sådant känsligt område. Men det var helt smärtfritt och huden blev inte irriterad.

  E Evelina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lätt och smidig att använd och ger bra resultat.

  C Carolin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fungerar fint!

  M Maja small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • har inte bara fått ljusare bröstvårtor men de har också blivit mjukare och mindre torra. Efter jag hade ammat min dotter har de lätt blivit torra och kliat efter south beach har detta inte varit ett problem.

  M Maria small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.