• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Silk'n Glide Xpress 50,000

Hårborttagning med laser
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vill du bli fri från oönskat hår en gång för alla? Silk’n Glide 50,000 kan effektivt och smidigt hjälpa dig bli len som silke. Den innehåller hela 50,000 ljusimpulser (HPL, Home Pulsed Light) som effektivt tar bort ditt hår en gång för alla över hela kroppen från topp till tå. Den nya Silk’n produkten har en ny glidfunktion som underlättar behandlingen.

 • Effektiv permanent hårborttagning för hemmabruk
 • Hela 50,000 ljusimpulser
 • Inga refill patroner behövs!
 • Glider enkelt över huden
 • Helt smärtfritt
 • Lämplig för flera olika hudtyper
 • Kan även användas efter solexponering
 • Lämplig för hela kroppen även ansiktet och bikinilinjen
 • 5 olika intensitetsnivåer
 • 2 års garanti

Silk'n Glide 50,000 är inte bara kliniskt bevisad att fungera för permanent hårborttagning utan också otroligt säker, smidig och snabb att använda. Denna patenterade teknik ger dig en laserhårborttagning som både är smärtfri relativt snabb och med permanenta resultat. Beställer du din Silk’n Glide 50,000 idag innan kl.17.00 så kan du få din maskin redan nästkommande vardag!

Vad är Silk'n Glide 50,000?

Det är en innovativ produkt från Silk’n för permanent hårborttagning. Du utför själv behandlingen hemma med en bekväm och ergonomisk glidrörelse. Enheten har skapats för att ge professionella resultat med hjälp av säker HPL (Home Pulsed Light) teknologi. Silk'n Glide 50,000 fungerar genom att sända ut pulser av ljusenergi, som aktivt går in i hårsäcken och stryper syretillförseln. Efter bara 6-8 korta behandlingar på ett par veckors mellanrum kan du vara på god väg att generera silkeslen hud för alltid.

Denna nya innovativa hårborttagnings-enheten från Silk'n erbjuder 5 olika intensitetsinställningar för att anpassas till din hudton. Till skillnad från andra enheter, har det utvecklats för att vara lämplig för personer med mörkare hud.

Den fungerar

Silk'n Glide 50,000 är unik och ultrasnabbt samt kliniskt bevisad att fungera och rekommenderad av läkare! Denna laserhårborttagnings metod är lämplig för hela kroppen och även ansiktet. Den tar bort både håret och roten för att ge permanent resultat. Den tar 3 kvadrat centimeter i taget vilket gör att den är lämplig mindre och mer känsliga kroppsdelar, såsom överläpp och bikinilinje.

HPL teknik

Silk'n Glide 50,000 använder HPL-teknik, vilket är en patenterad form av laser hårborttagning som använder ljuspulser för att säkert och effektivt ta bort oönskat hår. Den permanenta hårborttagningen uppnås genom att reagera vid pigmentet i hårsäcken och störa tillväxten av hårsäcken och stoppa den från att växa tillbaka. Det är mycket korta pulser av filtrerad energi som omvandlas till kort värme. Denna värme fokuserar på hår pigmentering och hämmar cellernas tillväxt. Silk’n Glide är effektiv och smärtfri.

Snabba behandlingar

Behandlingstider kan variera för olika kroppsområden och hårtyper. I genomsnitt avger Silk’n Glide 50,000 puls per 1,5 - 3,5 sekunder. Hastigheten anpassas till din valda intensitetsnivå.

Det föreslås att man bör genomföra 6-8 behandlingar med cirka 2-4 veckors mellanrum på varje hudområde för att börja generera optimala resultat. Detta gör att Silk'n Glide 50,000 kan tackla även de hårstråna som ligger vilande under huden vid en behandling men kanske har vuxit upp till det andra behandlingstillfället. För bästa möjliga resultat rekommenderas det att du rakar dig innan din första behandling för att ljusimpulserna smidigare ska komma åt hårsäckarna.

Snabba resultat

Att få silkeslen och slät hy har aldrig varit enklare! Hur snabba resultat du uppnår kan variera beroende på färg och hårkvalitet. Många användare upplever en hårborttagning på cirka 50 % på bara 3-4 behandlingar.

*Vi är alla olika så därför varierar resultaten

Enkel och säker att använda

Silk'n Glide 50,000 hårborttagningsenhet använder sig av glidteknik vilket gör det smidigt och enkelt för dig att utföra behandlingen. För bästa resultat bör du raka det område du vill behandla innan användning, för att ljuset ska nå hårstrået och hårsäcken lättare.

Den Silk'n Glide 50,000 laser hårborttagning enhet har också en inbyggd hud sensor som identifierar hud som är för mörkt för att behandla med säkerhet. Den är också säker för dina ögon, eftersom inga ljuspulser avges när enheten är i luften. De kommer bara att ske endast när det är i fysisk kontakt med huden, så inget behov av skyddsglasögon!

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(2)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT 4.5

90% baserat på 4 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Köpte denna för ett par månader sedan för att främst behandla min mustasch som inte var så uppskattad av mig som kvinna. Nu är den helt borta. Att jag inte fann denna tidigare!

  C

 • Köp den! Den fungerar! I slutändan sparar du pengar och du slipper att raka och vaxa dig!

  S

 • Märkligt att den inte är mer populär! Har behandlat mina armar och ryggen och håren försvinner snyggt!

  A

 • Har precis behandlat mina vader ett tag och tror den verkligen kommer göra susen! Ser redan framsteg :)

  K

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.