ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Silk'n

Silk'n

Filtrera

Typ

Pris

$50.31 $547.90

Märke

Betyg

Alla produkter i denna kategori

Vad är laser hårborttagning?

Laserbehandling har en grundläggande regel som lyder att håret måste vara mörkare än huden för att lasern ska fungera.

Hårborttagnings lasrar använder olika våglängder med olika ljus för att göra dem effektiva för absorption av melaninpigmenten i håren, vilket minskar hudskador. Laserbehandling kan inte hantera vitt och grått hår, utan håret måste vara mörkt eller brunt för att lasern ska fungera.

Under en laserbehandling bör håret ligga i en tillväxtfas, så rakning bör göras några dagar innan behandlingen. Om ditt hår är i vila, kommer detta att kräva fler behandlingar. De flesta använder laser 5-8 gånger för att uppnå önskat resultat, men hormonella förändringar i kroppen kräver ofta fler behandlingar, eftersom sådana hormonella förändringar påverkar håret och möjliggör att tillväxtfasen aktiveras igen. Antalet behandlingar beror också på hår- och hudtyp, och inte minst det område du behandlar.

Vad är Silk'n?

Silk’n lanserade 2006 och blev snabbt världens ledande tillverkare och utvecklare av laserbehandlingar för hemmabruk. Dessa hembaserade produkter är enkla att använda och oerhört prisvärda. År 2008 blev Silk’n Home Pulse Light ™ den första hemmabaserade hårborttagningsteknologin som godkänts av FDA.

Silk'ns produkter används idag av mer än fyra miljoner nöjda kunder. Det bästa inom laser hårborttagning och laser ansiktsbehandlingar erbjuds här hos ShytoBuy.

Vad är HPL ™?

HPL ™ är den innovativa och prisbelönta tekniken som ligger bakom de flesta av Silk’ns hårborttagningsprodukter. HPL ™ står för Home Pulse Light ™ och fungerar genom att överföra energiimpulser som absorberas av håren i det område där tekniken används. Dessa energipulser hämmar ytterligare hårväxt. Bäst av allt så är metoden helt smärtfri för dig samtidigt som det är ofarligt för huden. Till skillnad från laser hårborttagning som erbjuds i många salonger är användningen av Silk'n produkter både smärtfri och betydligt billigare. Då är det inte konstigt att miljontals nöjda Silk'n-användare anänvder denna patenterade hårborttagningsteknologi.

Utforska vårt Silk’n sortiment

Vår absoluta bästsäljare är Silk'n Glide . Med denna produkt kan du uppnå permanent hårborttagning på ett smärtfritt, effektivt och säkert sätt utan att behöva lämna ditt hem. Med Silk'n Glide kan du uppleva hårreduktion efter bara tre till fem behandlingar. Silk'n Glide är en extremt användarvänligt hårborttagningsprodukt som även kan användas på de mer känsliga delarna av din hud. Du kan också bestämma intensiteten av din hårborttagning med Silk'n Glides fem energinivåer. Silk'n Glide levereras också med två års garanti.

Men laserhårborttagning slutar inte med Silk'n Glide. Silk'n erbjuder en rad hårborttagningsprodukter med olika funktioner - du kan välja vilken produkt som passar dig och din livsstil bäst. Det snabbaste i hårborttagningen kommer från Silk'n Glide XPress 300,000 . Här kan hårborttagning ta så lite som tjugo minuter. Det är nästan dubbelt så snabbt som de andra Silk'n Glide produkterna.

Vilka är fördelarna med laserbehandling som hårborttagningsmetod?

Många associerar laserbehandling med permanent hårborttagning, men det är inte riktigt vad det är, laserbehandling är en mer långvarig lösning för hårborttagning. Det bidrar till att minska hårväxten, vilket gör att du får mindre hår på vissa ställen och växer långsamt, och de blir mindre synliga. Den största fördelen med laserbehandling måste vara tiden som används för självbehandling, andra behandlingar som elektrolys är mer tidskrävande.

Laserbehandling är en säker hårborttagningsmetod, men det kräver försiktighet och att den som utför laserbehandling hemma läser försiktighetsreglerna. Laserbehandling är också mindre smärtsam än andra metoder, såsom elektrolys. Laserbehandling är en effektiv hårborttagningsmetod och är mycket populär för i områden som tar mest tid att raka, såsom rygg och ben.

Hur smärtsamt är laserbehandling?

Laserbehandling är ofta mer obehaglig för personer med mörkare hud, eftersom huden innehåller mer melanin, vilket innebär fler färgpigment som absorberar ljusvågorna, vilket kan orsaka smärta. I moderna laserbehandlingsanordningar har den blivit utrustad med ett kylsystem som kyler huden runt behandlingsområdet, så det inte utsätts för förbränning. Om du har en mycket låg smärtgräns, rekommenderas att ta en ibuprofen innan du använder behandlingen för att minska smärta, såväl som personer med mycket känslig hud. Lasern har också olika funktioner, så intensiteten kan minskas, men det påverkar effekten. Vissa beskriver laserbehandling som ett gummiband som gnuggar och träffar huden, någon upplever det mer smärtfritt och andra mer. Mer intima behandlingsområden är också mer smärtsamma.

Vad bör övervägas under hemlaserbehandling?

Det är ofta olika från person till person, men laser handlar om att skada håren som finns i huden. Med ny och innovativ teknik har skador på huden minskats i viss utsträckning men ofta blir huden känslig efter laserbehandling och det bör noteras att det inte kan utsättas för direkt solljus direkt efter.

Om du väljer att använda hårborttagningslaser hemma borde du vara medveten om några försiktighetsåtgärder som förhindrar skador och andra saker som okunskap orsakar ofta. För att få bästa möjliga resultat är detta det grundläggande som de flesta behandlingskliniker rekommenderar. Läs mer nedan för att ta reda på om du vill använda laserbehandling hemma.

  • Fyra veckor efter behandling och fyra veckor före behandling, bör du undvika solarium.
  • Du bör undvika att använda självbränningsprodukter en vecka före behandling.
  • Förbränning av huden är en permanent skada på huden, så det är viktigt att ta hand om det.
  • Använd solskyddsmedel 30+ till 50+ på områden som inte täcks av kläder men behandlas varje dag, även om det inte är sol.
  • Du bör inte växa, epilera eller blunda håret fyra veckor före behandling, men du kan raka dem bra innan du planerat behandlingen.
  • Undvik att använda krämer och peeling produkter en vecka före behandling som irriterar huden.
  • Områden som behandlats kan smörjas med aloe vera efter behandling.
* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.