FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Proto-col Green Magic Kapslar

Tillskott med 16 Super livsmedel
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Vill du ge din hälsa en extra kick och främja ditt välmående? Mirakelkosttillskottet är här och det heter Green Magic. Kapslarna innehåller en blandning av 16 naturliga ingredienser men inte vilka ingredienser som helst utan 16 av världens mest kraftfulla naturliga råvaror såsom Spirulina, Vete groddar, Soja lecitin och Chlorella. En kapsel innehåller så pass hög koncentration av näringsämnen att en kapsel motsvarar cirka 5-6 grönskar och frukter.

 • Vetenskapligt testad att bidra till att få din kropp att känna sig yngre
 • Hög koncentration av mineraler och vitaminer
 • Blandning av 16 av världens mest näringsrika råvaror bland annat Spirulina, alger och vete gräs
 • Stor källa till protein och järn
 • En kapsel motsvarar hela det dagliga rekommenderade intaget av grönsaker
 • Lämplig för alla, veganer och är fri från laktos, mjölk och gluten
 • Innehåller inga artificiella ingredienser eller bekämpningsmedel
 • Ett 100% naturligt kosttillskott som verkar för att främja välmående

proto - col Green Magic kapslar är ett kosttillskott som innehåller en rad naturliga antioxidanter, mineraler och enzymer från råvaror både från hav och jord bland annat Spirulina, alger, chlorella och soja lecitin. Alla innehåller hög koncentration av näringsämnen och hjälper aktivt till att stärka immunförsvaret, minska oxidativ stress och kan hjälpa till att sänka den biologiska åldern. Vill du främja din hälsa och ditt välmående genom att bara ta ett par kapslar om dagen så har du hittat rätt. Placerar du din order innan kl.17.00 så skickas din order ut redan samma dag.

 • Mjölkfri
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Vad är Green Magic kapslar?

Green Magic kapslar är ett kosttillskott som innehåller en blandning av olika naturliga råvaror med hög koncentration av näringsämnen som saknas i den mat vi äter. Green Magic är vetenskapligt testad för att bevisa att kunna ha föryngrande och kardiovaskulära fördelar. Kapslarna innehåller ingredienser som Spirulina, Lecitin och Chlorella som är fulla av antioxidanter, mineraler, vitaminer och enzymer som bidrar till att stärka ditt immunförsvar och öka dina energinivåer.

Varför ska jag ta dem?

Green Magic kapslar innehåller en stor mängd vitaminer och mineraler, inklusive folat, vitamin C och kalium från bland annat Spirulina, alger och chlorella. En kapsel av detta naturliga kosttillskott kan förse dig med hela det rekommenderade dagliga intaget av WHO av frukt och grönsaker i en enda dos. Med dagens hektiska livsstil och förädlade mat kan det vara svårt för oss att få i oss den näring vi behöver, maten är ofta fylld av energi med fattig på näring. Inte bara kan Green Magic motsvara upp till 5-7 portioner av ekologisk färsk frukt och grönsaker utan det är också en stor källa till kostfibrer, vilket hjälper till att bibehålla en frisk tarm och förhindra matsmältningsproblem såsom förstoppning, uppblåsthet och viktökning.

Vem kan ta Green Magic kapslar?

Green Magic kapslar är lämpliga för alla som är måna om sin hälsa och sitt välmående, även barn, gravida kvinnor, vegetarianer och veganer.

Hur tar jag kapslarna?

För bästa resultat tar 5 kapslar per dag. Du kan själv välja om du vill sprida ut intaget eller vill ta alla kapslar vid ett och samma tillfälle.

Finns det några biverkningar?

Kapslarna innehåller helt naturliga ingredienser, så du bör inte uppleva några oönskade biverkningar från att ta dem. Läs ingrediensförteckningen för att se till att du inte är allergisk mot innehållet.

Vad innehåller kapslarna?

Hawaiian Spirulina, Broken Cell Wall, kinesisk Chlorella, sojalecitin, Vete gräs juice, vete gräs, Kamut, ris Kernel Membrane Pulver, hög Pektin Apple Fibre, isländska Kelp, vete groddar, Nova Scotia Dulse, Co enzym Q10, SOD w/katalas, Royal Jelly, Jerusalem kronärtskocka Pulver, Lactobacillus acidophilus och bifidus bakterie.

Hur beställer jag Green Magic kapslar?

Beställning från ShytoBuy är riktigt enkelt. Vi erbjuder många olika betalnings-och leveransalternativ för din bekvämlighet. Klicka bara på " Lägg till i varukorgen " för att komma igång.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

97.14% baserat på 7 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag provade att beställa båda kapslarna och pulvret. Kapslarna är bättre för det är bara att svälja utan några större problem. Pulvret blir lite svårare att få i sig tycker jag.

  R Regina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag tror att det fungerar för mitt immunförsvar känns mindre känsligt. Jag blir inte längre sjuk för minsta lilla.

  S Sean small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag gillar att vitaminerna kommer från ett naturligt tillskott av bland annat spirulina och vetegräs istället för kemiskt framställda vitaminer. Jag tror att kroppen lättare kan ta upp näring när det kommer från en naturlig källa.

  I Izabella small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Äntligen ett kosttillskott som fungerar!

  K Katrine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Skönt att ni tänker på att även veganer vill ha kosttillskott utan animaliska kapslar.

  M Milo small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Blev mindre trött och fick mer energi.

  A Anna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bra och naturligt vitamintillskott

  K Klara small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.