• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Lady Prelox

60 Tabletter | För kvinnlig sexdrift

Prelox

449Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Öka din kvinnliga sexlust! Lady Prelox är en unik formel som ett ständigt ökande antal kvinnor använder för att få sina sexuella behov mer tillfredsställda. Detta naturliga och kliniskt testade kosttillskott kan öka din kvinnliga sexlust och göra din sexuella upplevelse mer intensiv och behaglig. Testa dessa nya lusthöjande tabletter för kvinnor!

 • Kan öka din kvinnliga sexlust och libido
 • Lady Prelox testad på över 200 kvinnor
 • Kan tas av kvinnor i alla åldrar över 18 som vill ha ökad lust
 • Naturlig, patenterad formel
 • Även lämpad för vegetarianer och veganer

När det gäller att reda ut dina sexuella problem eller utebliven sexlust, kan Lady Prelox vara svaret du har letat efter. Du kan diskret köpa dem med hjälp av ShytoBuy, vi erbjuder diskret, snabb och gratis leverans.

Läs mer

Vad är Lady Prelox?

Produkten är speciellt utformad för kvinnor, med syftet att underlätta ett hälsosamt sexliv. Det flesta kvinnor upplever ofta någon gång i livet en dipp i sexlivet, då kan Lady Prelox hjälpa dig att hitta tillbaka till lust och begär. Kosttillskottet består av en synergistisk blandning av extrakt och naturligt förekommande syror som uppmuntrar din sexlust att återvända. Sex ska vara kul, så varför vänta med att hitta tillbaka till din sexlust!

Hur fungerar Lady Prelox?

Lady Prelox för kvinnor kombinerar tre viktiga ingredienser. Pycnogenol är ett tallbarks extrakt som har visat sig utöka blodkärl och öka blodflöde i omkring 130 studier (inom kosmetiska- och kosttillskottsindustrin). Nyponextrakt innehåller antioxidanter och C- vitamin för att minska trötthet och utmattning. L'Citrullin är en aminosyra som är nödvändig för produktionen av kväveoxid i kroppen, vilket främjar reglering av blodcirkulationen, specifikt till könsorganen för ökad sexlust.

Diagrammet visar index för kvinnlig sexuell funktion under 8 veckor (före klimakteriet)

Diagrammet visar index för kvinnlig sexuell funktion under 8 veckor (i klimakteriet)

Diagrammet visar index för kvinnlig sexuell funktion under 8 veckor (efter klimakteriet)

När kan jag se resultat?

Liksom alla naturliga kosttillskott kan effekterna av Lady Prelox för kvinnor kan variera från kvinna till kvinna. Faktorer såsom ålder, kost och fysik spelar alla in i hur snabbt kroppen kan absorbera ingredienserna. Generellt sett kan man som kvinna börja uppleva positiva resultat i form av ökat begär och libido inom fyra veckor. Kliniska studier har visat att användning av Lady Prelox kan öka din kvinnliga sexlust samt dämpa pre-menstruella syndrom samt klimateriebesvär.

Ingredienser

Ingredienserna i Lady Prelox för kvinnor arbetar tillsammans för att aktivera de enzymer som ansvarar för att omvandla syror till kväveoxid samt hjälper artärerna att expandera, så att ett ökat flöde av syrerikt, friskt blod når huvudet och fortplantningsorganen. Detta bidrar till att gynna din kvinnliga sexlust och sexuella tillfredsställelse. Några av de viktigaste ingredienserna är:

Pycnogenol - Detta botaniska extrakt från barken av på den franska pinje-tall arten är känd för sina kraftfulla antioxiderande egenskaper som gör underverk för huden. Bevisad att både kunna expandera och öka blodflödet i blodkärlen i könsorganen för ökad lust. Bevisad att stödja och återställa produktion av kväveoxid, som uppmuntrar till bättre blodflöde till hjärnan och reproduktionsorgan.

Rosvita - Dessa är runda röda frukter som finns på rosor är en annan ingrediens i Lady Prelox för kvinnor som är kända för att gynna sexuell lust och begär. Rosvita innehåller kraftfulla antioxidanter och vitamin C. Dessa bidrar till att upprätthålla en normal psykologisk funktion, minskad trötthet och utmattning, vilket kan vara en orsak till brist på sexuell lust.

L -citrullin - Detta är en naturligt förekommande aminosyra. Den har visat sig bidra till att öppna vener och artärer för att förbättra blodflödet till framförallt könsorganen för att öka din kvinnliga sexlust, vilket bidrar till att uppnå orgasmer och minska blodtrycket.

Är Lady Prelox för kvinnor säker?

Lady Prelox är ett naturligt kosttillskott som inte har några rapporterade bieffekter. Däremot så rekommenderar vi dig alltid att du läser innehållsförteckningen för att säkerställa att du inte är allergisk mot någon utav ingredienserna, rådfråga även din läkare om du är gravid eller ammar innan du äter tabletterna. Lady Prelox för kvinnor är mycket lätt att ta. Ta två tabletter om dagen tillsammans med ett glas vatten, gärna strax efter en måltid, för att öka din kvinnliga sexlust och libido.

Hur beställer jag Lady Prelox?

Lady Prelox för kvinnor har redan visat sig vara enormt populär i USA och Storbritannien och nu kan du även hitta dessa effektiva kapslar i Sverige. Få tillbaka din kvinnliga sexlust nu! Om du beställer innan klockan 16.00 måndag-torsdag kan du få din order redan nästkommande vardag!