FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Kvinnans kropp och sinne är komplexa frågor - och de där frågorna överförs ofta till sovrummet. Utifrån förståelsen för hur många kvinnor känner sig nedstämda över en minskad lust, passion och självförtroende när det gäller de intima stunderna, gick det legendariska teamet hos Prelox till handling. Man balanserade de fyra nyckelkomponenterna utifrån sina expertkunskaper för att skapa sina Lady Prelox-tabletter, ett kosttillskott som verkar för att förhöja din lust att upptäcka dina sensuella sidor.

 • Speciellt utformade för kvinnlig lust
 • Adresserar behoven ur ett helhetsperspektiv
 • Potent, samverkande kvartett av faktorer
 • Med Rosvita® & Pycnogenol®
 • Kliniskt studerad på 200+ kvinnor
 • Passar vegetarianer och veganer

Den är baserad på en enastående vetenskaplig kunskap och lutar sig mot kraftfull forskning, och formulan hos Lady Prelox tar en revolutionerande ställning för kvinnors lust. Passionerade erfarenheter är inte bara mannens domän - det är dags att kvinnans upplevelse ges samma utrymme! Två aminosyror och två botaniska extrakt kan vara den enkla men potenta vägen framåt för dig och din kropp. Med endast två tabletter om dagen kan du möta en mer kraftfull och självsäker version av dig själv.

 • GMP

Vikten av den kvinnliga lusten

Det är en långlivad myt att den manliga sexuella lusten är större än den kvinnliga - men nuförtiden förstår vi allt mer hur passionerade kvinnor kan vara! De där heta stunderna är precis lika viktiga för kvinnor som de är för män, men på samma sätt som män gör, kan även kvinnor uppleva en nedslående negativ utveckling. Klimakteriet är den vanligaste anledningen som noterats, men även barnafödsel, föräldraskap, ålder och en generell känsla av trötthet och stress kan också leda till det här. Detta kan ha en negativ inverkan på relationerna - och samtidigt kan många uppleva att man förlorat bilden av sig själva, som starka, passionerade, pulserande och livfulla kvinnor.

Då den kvinnliga hälsan fortfarande är omgärdad av hemligheter och skam, kommer det nog inte som en överraskning att de påverkande faktorerna inte alltid är utredda. När det gäller den fysiska biten spelar cirkulationen en nyckelroll i alla delar av kroppen - och de intima delarna är inget undantag! Utöver detta är även psykologiska faktorer otroligt viktiga, och sinnesstämningen är helt avgörande. Sammantaget kräver detta en metod som bemöter problemet på två fronter, så att kvinnor kan njuta av ett återställt, kraftfullt och sensuellt jag.

Lady Prelox: en stilfull formula

Den manliga motsvarigheten av de här tabletterna har redan tagit världen med storm - men hos Prelox var det klart och tydligt att kvinnans lust är precis lika viktig som mannens, och förtjänar en hjälpande hand precis lika mycket. Utifrån den här inställningen genomförde man riktad forskning innan man landade i ett exakt balanserat urval av fyra aktiva komponenter. Dessa har valts ut för att verka i perfekt synergi med varandra och bemöta din önskan om att återupptäcka din sensuella sida.

Det är verkligen den harmoniska karaktären hos ingredienserna som gör Lady Prelox speciellt. Den ingående studerade komponenten, Pycnogenol® (barkextrakt från fransk medelhavstall), med över hundra registrerade studier kopplade till namnet, är en lysande källa till bioflavonoider. Dessa har kopplats till en upplivande och boostande effekt på hela kroppen. L-citrullin används tillsammans med L-arginin, en aminosyra som verkar förhöjande på produktionen av kväveoxid. Denna anses vara av största vikt för reaktionsförmågan hos friska blodkärl och för cirkulationen i hela kroppen. Utöver detta innehåller Rosvita®, ett unikt, patenterat extrakt från nypon, en potent källa till vitamin C. Denna vitamin har setts bidra till en normal psykologisk funktion, vilket är en nyckelkomponent för den kvinnliga sexualiteten.

Revolutionerande resultat från forskningen

Kombinationen av botanisk och vetenskaplig kunskap var inte tillräcklig för Prelox bemötande av de kvinnliga behoven - man ansåg att det var nödvändigt att säkerställa hur kunskapen skulle appliceras i verkliga livet. Man beslutade sig därför för att undersöka hur kvinnors behov skulle kunna tillfredsställas, genom separata studier på kvinnor i olika faser av livet, med över totalt 200 individer. Kvinnor över hela testgruppen rapporterade häpnadsväckande resultat. Genom att använda den erkända skalan, Female Sexual Function Index (FSFI), rapporterade kvinnor i båda grupperna en märkbar förbättring. Med Lady Prelox ansluter du dig till en kvinnorörelse, där alla tar ett beslutsamt, kraftfullt och självsäkert kliv i positiv riktning.

Komplett ingredienslista

Bulkmedel: mikrokristallin cellulosa. L-arginin HCL, L-citrullin, Rosvita®. Antiklumpmedel: trikalciumfosfat. Pycnogenol®. Antiklumpmedel: kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat, kiseldioxid. Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, polydextros. Färg: titandioxid. Ytbehandlingsmedel: talk, maltodextrin. Maltodextrin. Medellångkedjiga triglycerider. Färg: rödbetspulver.

Användning

Lady Prelox är utformat för att vara ett enkelt och tillfredsställande tillskott till din dagsrutin, för att hjälpa dig till ett ökat förtroende för din kvinnlighet och dig själv som kvinna. Tag bara två kapslar om dagen, gärna i samband med en måltid och tillsammans med ett stort glas vatten. För maximal nytta rekommenderar vi en aktiv och regelbunden användning, samt att man investerar i en långsiktig användning.

Vägledning

Lady Prelox har ett naturligt, botaniskt angreppssätt mot bekymmer relaterade till den kvinnliga lusten, med hänsyn till alla de behov som den kvinnliga kroppen har. Du bör dock ta dig tid att kontrollera alla ingredienser i formulan, om något som du personligen är allergisk mot skulle finnas bland dem. Gravida eller ammande kvinnor, samt de som går på någon sorts medicinering, bör alltid rådfråga professionell medicinsk personal innan man använder kosttillskott.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

95% baserat på 8 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Rätt bra produkt, men ingen mirakelmedicin.

  DK David K trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Vad kan jag säga? En större njutning är alltid kul. :) Värt att prova även om du inte har några problem.

  H Hanna P small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag gillar verkligen att de är veganska för många sådana här produkter använder gelatin. Kommer att fortsätta köpa länge.

  E Elina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tror det hjälper lite

  K Kerstin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kanon produkt

  N Nikki small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Lady pre lox har gjort underverk för mig och min relation! Kan verkligen rekommendera!

  C Christina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag tappade min sexlust av p-piller, sen jag började äta Lady Prelox har sex blivit kul igen :)

  O Olivia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gör underverk för lusten!

  L Lena small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.