FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eco Masters Exclusive Soap

200g Tvål | Ansiktsrengöring
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Lystern i hyn har blivit en allt viktigare skönhetsaspekt – men, på grund av flera olika orsaker, är vi många som har växande områden med oönskad pigmentering i våra ansikten. Samtidigt är vi också många som, förnuftigt nog, är ovilliga att använda kemikalier med stark och blekande verkan. För att hjälpa dig i ditt sökande efter en snällare metod, har Eco Masters sammanfört en rad viktiga faktorer i deras Exclusive Soap.

 • För besvär med pigmentering i ansiktet
 • Lindrande, rengörande tvätt
 • Frigörande för hyn vid orenheter
 • Med extrakt av mandel
 • För en enkel, daglig behandling

Rengöring är en helt normal, till och med nödvändig, del av hudvården för de allra flesta av oss - så det kommer helt naturligt att lägga till steg i den processen! Med Exclusive Soap strävar man efter att hjälpa dig med bekymmersamma missfärgningar med hjälp av mandelextrakt. En enda daglig tvätt kan vara precis det som du letar efter, som hjälper dig att återupptäcka ditt strålande självförtroende.

Missprydande pigmentering

En jämn, klar och strålande hy är av yttersta vikt för både de moderna och antika skönhetsidealen - så när vi noterar områden med oönskade missfärgningar kan detta leda till att vi blir oroliga och självmedvetna, och får ta till makeup varje morgon. Oavsett om det handlar om fräknar, ärr efter akne, kloasma, födelsemärken eller något annat, så är det tydligt att de kan bryta ner vårt självförtroende. Även om det finns en mångfald av olika alternativ för att hjälpa till att angripa problemet, kan de dock vara baserade på hårdföra kemikalier som det instinktivt känns fel att sammanföra en eventuellt redan skadad hud med.

Exclusive Soap

Utifrån medvetenheten om de krav som deras högt skattade kunder ställer, påbörjade Eco Masters processen med att ta fram en tvål som skulle använda sig av naturens enastående styrkor för att hjälpa dig med hudpigmentering. Med ett noggrant urval av ingredienser verkar Exclusive Soap för att, djupt-men-skonsamt, klarna och rena din hy, och tvätta bort dagens bekymmer.

Komplett innehållsförteckning

Kärngranulat av mandel, propylenglykol, natriumstearat, glycerin, sackaros, natriumlauretsulfat, sorbitol, natriumlaurat, natriummyristat, natriumlaurylsulfat, kiseldioxid, natriumklorid, stearinsyra, laurinsyra, pentanatriumpentetat, tetranatriumetidronat, kärnpulver av prunus amygdalus dulcis (sötmandel), doftämne.

Användning

Med all säkerhet kommer Exclusive Soap bli ett särskilt härligt och tillfredsställande tillskott till din dagliga hudvårdsrutin, som tar till en hudvänlig metod för fokuserad hudrengöring. Fukta hals och ansikte, gnugga sedan in med en cirkulär rörelse. Skölj därefter. Använd tvålen varje dag, först eller sist på dagen. Då missfärgningar i huden kan vara ett problem av kontinuerlig art, är det rekommenderat att du investerar med ett längre perspektiv i åtanke.

Råd

Alla produkter från Eco Masters tar hängivet ställning för att underlätta för dig i hanteringen av dina hud- och hårvårdsbekymmer. Det är ändå alltid vettigt att tänka på några saker. Som med alla nya hudvårdsprodukter är det viktigt att du kontrollerar den kompletta innehållsförteckningen innan första användningen. Om du har känslig hy är detta inte en produkt som är avsedd för dina behov, men du kan alltid stämma av med din läkare.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 6 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Produkten är bra

  RO Rita O trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Tack för den fina lystern i huden!

  I Ilse small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hjälpte mot mina mörka solfläckar på armarna.

  E Emmy small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Den är nästan lika bra som Makari tvålen.

  M Melina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Väldigt prisvärt och jämnade ut min hud överallt.

  N Nadine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Superb!

  N Nikolina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.