måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

TRX2 Kräm

50ml Kräm

Oxford Biolabs®

249Kr

TRX2 Advanced Care Hair Thickening & Styling Cream (50ml) ger dig volym och konditionerar ditt hår samtidigt som det bibehåller dess fukt. Designad av forskare från OXFORD BIOLABS laboratorier så erbjuder en ljus och krämig konsistens som förbättrar ditt hår och förfinar stylingen av ditt hår.

 • Hjälper till att ge mer volym och fukt
 • Konditionerar ditt hår och förhindrar att det torkar ut
 • Innehåller inga syntetiska färgämnen eller dofter
 • Lämnar inte fett eller olja i ditt hår

Ingredienserna för denna nya kräm kommer från plantor och är särskilt utvalda. Denna produkt, utvecklad i Tyskland, är en bästsäljare tack vare dess kombinerade kvalité och harmlöshet.

Läs mer
Typ: Stylingkräm
Size: 50 ml

Vad är TRX2 Advance Care?

Många människor, män och kvinnor, tycker att deras hår är mjukt, platt eller tråkigt. De söker alla efter ett sätt att förbättra sitt hår genom att öka hårets volym och ge det ett bättre utseende. TRX2 Advance Care Styling Kräm är svaret på detta problem tack vare dess unika ingredienser som består av ett protein av vegetabiliskt ursprung, peptiden Pisum Sativum. Denna nya generations polymer verkar på en molekylär nivå vilket gör att ditt hår kan öka sin volym samtidigt som du behåller dess naturliga rörelse och smidighet.

Vad är fördelarna med TRX2 Advance Care Hair Thickening & Styling Cream?

Om du är en av dem som desperat söker efter ett sätt att ge håret mer volym eller bara för att ha en frisyr som håller, helt enkelt för att ditt hår är bra eller platt. Om du tycker att de metoder du har använt hittills är det bindande och ibland dyra. Om du är kvinna och använt otillräckliga lösningar som hårpermanent eller crepe hår som i slutändan kommer att skada håret. Då är TRX 2 Advance Care Cream något för dig.

Tack vare sitt unika recept så tillåter den dig äntligen att få den personliga frisyr du drömmer om utan att skada det. Det är viktigt att alltid använda en produkt som är skonsam mot ditt hår och håller det friskt och ändrar varken deras smidighet eller vitalitet. Kvaliteten på ingredienserna i TRX2 Advance Care krämen ger den många fördelar:

 • Innehåller ingen paraben eller silikon.
 • Innehåller inga irriterande eller skadliga produkter för din hud eller hårbotten.
 • Kan användas på torrt eller vått hår.
 • Hjälper till att ge en mer voluminös och hydratiserad look.
 • Lämnar inte håret klibbigt, fett eller oljigt.
 • Kan användas samtidigt med andra hårprodukter som styling sprayer.
 • Perfekt för tunt eller platt hår som saknar volym.
 • Använder naturliga ingredienser som inte innehåller obehagliga lukter.

Hur fungerar TRX2 Advanced Care Hair Thickening & Styling Cream?

Genom att applicera det på ditt hår fungerar TRX2 Advance Care snabbt och djupt på ditt hår tack vare effektiviteten hos dess aktiva ingredienser. När du har ökat hårets volym har det kliniskt bevisats att TRX2 Advance Care inte bara hydrerar hårfibrerna utan också hjälper till att behålla det vatten dem innehåller och därigenom undviker man snabb uttorkning.

Så här använder du TRX2 Advanced Care Hair Thickening & Styling Cream

TRX2 Advance Care Styling Cream kan användas på torkat hår med en handduk. För att få maximal volym är det dock rekommenderat att använda krämen på helt torrt och rent hår. I båda fallen är en liten mängd kräm tillräcklig för att du ska få ett omedelbart synligt resultat.

Krämen kan användas olika beroende på hårets längd. För kort hår är det lämpligt att applicera krämen längs hårets längd från rot till spets. För långt hår kan du börja applicera från roten och stanna redan vid halva hårets längd.

Det bör noteras att krämen är riktad speciellt för personer med tunt hår och bristande volym. Det kan användas av både män och kvinnor och det finns inga begränsningar hur ofta man kan använda den.

Produktsammansättning

TRX2 Advance Care Cream innehåller inga parabener, silikoner, färgämnen eller syntetiska dofter som kan irritera hårbotten eller skada ditt hår. Den passar alla hudtyper även de mest känsliga. Den är testad och godkänd av hudläkare, uppskattas den lika mycket för dess fuktighetsgivande egenskaper som för dess kosmetiska bidrag. Det vegetabiliska ursprunget av den aktiva komponenten och dess naturligt rika formel gör den till en kräm som allmänt hyllas av de kvinnor och män som använder den.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden