måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

South Beach Lightening Gel

Av: South Beach

429Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

South Beach Lightening Gel är en formula som är säker för hudblekning av känsliga områden där andra blekmedel skulle vara för starka. Formulan är effektiv men skonsam nog för att användas i bekvämligheten av ditt eget hem. Denna produkt för hudblekning av känsliga områden kan även användas på intima områden, inklusive slidan, anus, underarmar, knän, armbågar, bröst och till och med ansikte och händer!

 • Lämplig för hudblekning av känsliga områden
 • Innehåller inte Kojic-syra eller Hydrokinon
 • Lämplig för män och kvinnor
 • Kan minska uppkomsten av ärr, åldersfläckar och andra missfärgningar av huden
 • Säker för användning i avskildhet i ditt eget hem

Gelen kan användas för att avlägsna åldersfläckar, ärr och andra typer av missfärgningar av huden. Det kommer inte att ljusa upp hela din hud så att du får fläckar - istället riktar den in sig på de mörkare områdena för att hålla huden i en enhetlig färg helt utan behov av potentiellt skadliga kemikalier såsom Kojic-syra och hydrokinon. Till skillnad från andra hudblekningsprodukter är South Beach Lightening Gel för hudblekning av känsliga områden en mycket skonsam produkt som effektivt verkar på djupet. En av de huvudsakliga klagomålen kvinnor och män brukar ha är att de får missfärgningar där de rakat sig. Om du vill vara i perfekt form är chansen att du kommer att ägna mer uppmärksamhet åt missfärgningar än någonsin tidigare. Svaret på enhetlig hudfärg är South Beach Lightening Gel.

Läs mer

Vad är South Beach Lightening Gel?

Många människor är självmedvetena om sitt utseende, särskilt när det gäller åldersfläckar, ärrbildning och missfärgning av huden. South Beach Lightening Gel har en mild formula som kan bidra till att minska missfärgningar, så att huden återigen kan få enhetlig färg. Bäst av allt är att du bekvämt kan använda denna gel för hudblekning av känsliga områden i ditt eget hem och även på speciellt känsliga områden, inklusive könsorgan, anus, underarmar och ansikte. Du behöver inte gå till dyra behandlingskliniker som använder starka kemikalier som i det långa loppet kan göra mer skada än nytta. Använd den dagligen och se dina missfärgningar av huden och ärr försvinna.

South Beach Lightening Gel: bli av med missfärgningar av huden hemma

Även om hudtonande produkter inte är nytt, så har South Beach Lightening Gel för hudblekning av känsliga områden tagits fram för att vara så mild att den kan användas säkert hemma. Även om den är mild är den tillräckligt effektiv för att ljusa upp huden utan irritation och kan användas på känsliga områden som är benägna att missfärgas. South Beach Lightening Gel används redan av professionella, däribland läkare och salonger, men eftersom den även kan användas på intima områden behöver du inte längre besöka en främling för att få de resultat du vill. Var än missfärgningen av huden uppstått - på ansikte, underarmar, knän, könsorgan eller anus kan du applicera South Beach Lightening Gel för hudblekning av känsliga områden och veta att den verkar för ett säkert och effektivt resultat. Effekterna av gelén utvecklas under flera dagar tills du har uppnått önskat resultat och påverkar inte den omgivande huden, vilket skulle kunna ge dig ljusare fläckar som inte matchar resten av din hudfärg.

Beprövade resultat

Ingredienserna i South Beach Lightening Gel-formulan arbetar tillsammans för att försiktigt ljusa upp huden så att användarna inte skall behöva uthärda irritation. Dess skonsamma och naturliga ingredienser gör den särskilt passande för hudblekning av känsliga områden. Gelén exfolierar först huden så att du inte skall få ojämna resultat, och då ingredienserna gå djupt in i hudlagren minskar mängden Tyrosinane-produktion. Tyrosinane är det enzym som gör att huden blir mörkare. Genom att begränsa mängden som produceras och är aktivt blir huden ljusare från källan - inte bara i form av blekning av toppskiktet. Eftersom hud alltid förnyas är det lämpligt att fortsätta använda produkten för att fortsätta dra nytta av de hudblekande effekterna. Om du ändrar dig kan du sluta använda den, så att mer tyrosin produceras för att återställa huden till sitt normala tillstånd.

Användare av produkten säger att resultaten av South Beach Lightening Gel hjälper dem att uppnå det utseende de har alltid velat ha, utan förlägenheten av att behöva visa upp sina känsliga områden för främlingar i en klinisk miljö.

När kan jag börja se resultat?

Beroende på hur mycket pigmentering, ärrbildning eller missfärgning du lider av kan tiden som South Beach Lightening Gel ger variera innan du ser märkbara resultat. Kunder med ljus missfärgning kan börja se resultat inom några dagar, medan de med mörk missfärgning kommer att behöva använda South Beach Lightening Gel för hudblekning av känsliga områden två gånger om dagen i ett par veckor innan det märks. Eftersom resultatet visar sig gradvis kan det vara en bra idé att ta bilder på en regelbunden basis så att du kan se hur produkten bidrar till att minska missfärgningen. Små förändringar är inte alltid märkbara bara genom att titta på det drabbade området i spegeln.

För bästa resultat vid användning av South Beach Lightening Gel för hudblekning av känsliga områden måste du:

Användningstips

 • applicera produkten en gång på morgonen och en gång på kvällen
 • du kan fortsätta att tvätta huden som vanligt
 • Använd en liten mängd och gnid in i huden tills den är helt absorberad
 • se till att din South Beach Lightening Gel är helt absorberad innan du använder några andra produkter
 • Använd kontinuerligt så att resultaten bibehålls

Finns det några biverkningar?

South Beach Lightening Gel för hudblekning av känsliga områden innehåller naturliga ingredienser, vilket innebär att den är osannolikt att orsaka biverkningar. Innan du använder den bör du dock titta igenom listan över ingredienser för att se till att du inte tidigare har haft en allergisk reaktion mot någon av dem. Om så är fallet bör du inte använda den. Det har än så länge inte funnits några biverkningar som rapporterats och den är säker att använda även efter rakning eller vaxning.

Hur du beställer

Det är enkelt att beställa South Beach Lightening Gel för hudblekning av känsliga områden från ShytoBuy.se. Allt du behöver göra är att lägga produkten i din kundvagn tillsammans med andra objekt som du kanske har köpt - sedan väljer du kundvagn och följer instruktionerna på skärmen. Om du vill ha beställningen redan nästa dag bör du placera din beställning innan 16:00 och dra nytta av den snabba nästa dagsleveransservicen.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Fick just hem produkten idag så har börjat är spänd på att se hur det går! Har hört mycket gott om detta märket :) Gjorde min beställning på telefon och måste säga att kundtjänsten var supper trevlig och hjälpsam. De hjälpte mig också till ett sanbbt leveransalternativ, toppen
 • * Den här produkten är verkligen den bästa hudbleknings produkten jag har prövat! Och toppen att den även funkar i ansiktet <3
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden