GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Manuka Natural Kräm

Naturlig kräm med ren Manukaolja

Översikt

East Cape Manuka Cream är framtagen för att hjälpa till med balansen av hudfloran genom att göra den mer motståndskraftig och är ett naturligt sätt att lindra samt skydda mot irriterad eller röd hud. Denna lättabsorberande kräm kombinerar kraften från manuka med andra essentiella oljor och hudvårdsingredienser som gör den till en riktig utmanare i kampen för att skydda huden.

 • Unik blandning av manukaolja och naturliga ingredienser
 • Hjälper till att balansera och skydda hudens flora
 • Inkluderar lavendel- och citronmyrtenolja för en mild doft
 • Manukaolja är känd för att vara rik på antimikrobiella triketone-sammansättningar
 • Lätt och snabb att applicera
 • Innehåller inga artificiella färger eller dofter

I och med den takt bakterier och svampinfektioner kan spridas har medvetandet ökat om behovet av produkter som kan hjälpa till att bekämpa dessa besvär. Många av de befintliga innehåller dock artificiella kemikalier, vilket är anledningen till att många nu vänder sig till naturliga alternativ som nyttjar den magnifika kraften ur manuka.

Vad är manukaolja?

Manukaolja görs av manukaväxten, eller Leptospermum scoparium, som är hemmahörande på Nya Zeeland. Genom vetenskapliga studier av manukaväxter som växer runt om i landet har det visat sig att den manukaolja som har högst kvalitet kan göras från växter som är hemmahörande i East Cape på norra ön. Växterna i denna avlägsna region sägs innehålla de högsta nivåerna av antimikrobiella triketone-sammansättningar, vilket gör dem till det bästa alternativet till att göra en multianvändningsbar manukaolja med.

Manukaoljan jämförs ofta med en liknande essentiell olja, tea tree, dock har manukaoljan visat sig vara bättre avseende dess antibakteriella egenskaper. Oberoende In-Vitro studier av Cawthron Institute på Nya Zeeland fastslog att East Cape Manukaolja var 20–30 gånger mer aktiv än australiensisk Tea tree olja på att kontrollera grampositiva bakterier. Detta har gjort manukaolja väldigt populär bland infödingar i Maoristammar som använde oljan till ett flertal ändamål, inkluderat:

 • Bett och stick
 • Skadad hud
 • Muskelsmärta
 • Svamp
 • Kroppsodör
 • Infektioner
 • Mjäll

East Cape Manuka Cream

East Cape Manuka cream är en unik formula av naturliga ingredienser som nyttjar fördelarna av manukaolja för att göra en mild och lättanvänd kräm. Designad för att hjälpa till med balansen av hudens flora för att göra den mer motståndskraftig mot vanliga små hudproblem och East Cape Manuka Cream kan hjälpa mot ett antal besvär som är relaterade till bakterier och svamp, inkluderat:

 • Fotsvamp
 • Ringorm
 • Nagelsvamp
 • Svampinfektioner

Den kan även användas för att hjälpa till med att stöta bort insekter såsom huvudlöss, mygg och sandflugor.

Denna information upptäcktes genom forskning om manukaolja av University of Otago, som upptäckte att East Cape Manukaolja är effektiv i bekämpandet av bakterier såväl som svamp som kan orsaka hudbesvär såsom Tinea (Fotsvamp), Ringorm, jock kliar, nagelsvamp samt fot- och kroppsodör. De upptäckte även att East Cape Manukaolja vid låga koncentrationer stödjer kontrollen av Candida Albicans fungus såväl som bakterier som närvarar i vaginala infektioner. Efter forskningen om manukaolja och hudvårdskrämer kombinerade experterna på Manuka Naturals en 5% koncentration av manukaolja med en premiumformula för att skapa deras East Cape Manukaolja.
För mer information om de vetenskapliga studierna, vänligen klicka här.

Huvudingredienser

Vid sidan av manukaoljan finns det några andra aktiva ingredienser i denna kräm, vilket inkluderar:

Fullständig ingredienslista:Destillerat vatten, sötmandelolja, glycerin, manukaolja, stearinsyra, stearylalkohol, cetylalkohol, emulgeringsmedel, TE, Lavendelolja, citronmyrtenolja, konserveringsmedel.

Användning

Något av det bästa med East Cape Manuka Cream är dess enkla användning samt att den absorberas snabbt av huden. Vid användning behöver du bara enkelt applicera krämen på önskade områden efter behov och låta den absorberas.

Säker och naturlig

Då denna kräm är gjord av naturliga ingredienser så finns det inte några kända biverkningar om krämen används på korrekt sätt. Vi föreslår alltid att man läser igenom den fullständiga ingredienslistan före användning för att titta efter eventuella personliga allergier. East Cape Manuka Cream innehåller inga artificiella färger, dofter eller paraben-konserveringsmedel och har inte testats på djur.

Oftast köpt tillsammans

EmuaidMAX Hudkräm
EmuaidMAX Hudkräm

59 ml Salva | Snabb lindring från klåda & sveda

755Kr

+
Candida Support
Candida Support

180 Kapslar | Probiotika kapslar mot candida

239Kr

1 Produkt(er)

755Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(31)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.81% baserat på 63 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har fungerat rätt bra hittills

B Britt P
Verifierat Köp

Mycket bra!

M Maria M
Verifierat Köp

Väldigt bra.

O Ouafaa
Verifierat Köp

Bra mot eksem, "plitor", bett. Lindrar sår och mjukgör.

A Amanda F
Verifierat Köp

Är mycket nöjd

B Barbro J
Verifierat Köp

Jag har använt oljan innan, men jag tycker inte riktigt om konsistensen. Blir lite för flottigt tycker jag, så då är krämen perfekt.

F Frida
Verifierat Köp

Med lavenderdoft.. Mums!!

C Clara
Verifierat Köp

Jag har alltid en liggandes i första hjälpen lådan. Super mot lättare infektioner och insektsbett.

L Linnea
Verifierat Köp

LINDRAR KLÅDAN FRÅN MYGGBETT!!!! Jag blir alltid biten tills jag blir tokig för det kliar så jäkla mycket! Smörjer in huden (precis där bettet är) så fort som möjligt och det lindrar väldigt mycket.

S Sophie
Verifierat Köp

MItt paket blev försenat.. :( Men krämen är fin.

C Carlos

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar