måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Feminil Instant Balsam 10ml Balsam | Ökad kvinnlig sexlust

500 Cosmetics

249Kr

Feminil Insant Balm för kvinnor är en naturlig kräm tillverkad för att ögonblickligen höja kvinnlig sexlust. Dess utveckling har baserats på enbart naturliga råvaror och produkten kan:

 • Omedelbart öka den sexuella upphetsningen
 • Förbättrar lusten
 • Stimulerar det kvinnliga könsorganet
 • Kan ge värmeeffekt
 • Kan ge effekt inom två minuter
 • Enkelt att använda
 • Ökar behållningen vid sexuellt umgänge

Feminil Insant rekommenderas till kvinnor som önskar en ökad sexlust, ökad upphetsning, snabbare sexuell stimulans och värmekänsla i könsområdet. Eller som vill förbättra sina sexuella relationer.

Läs mer

Vad är Feminil Instant?

Feminine Instant är en naturlig produkt tillverkad för att omedelbart öka den sexuella upphetsningen. Den består av enbart naturliga ingredienser som förstärker upphetsningen hos kvinnan, ökar sexuell lust, stimulerar kvinnans könsorgan och ger en värmande effekt under samlag. Krämen är behaglig och enkel att använda, och du kan enkelt bära med den i din väska och använda när som helst. Du tar bara en liten mängd kräm på fingret, och masserar sedan in det direkt på klitoris. Effekten startar ungefär 2 minuter efter appliceringen. Använd inte krämen om du är gravid eller om du ammar. Vi rekommenderar att du använder den några minuter innan planerat samlag.

När ska jag använda Feminil Instant?

Feminine Instant ska användas ett par minuter före samlag eftersom dess effekt uppstår ungefär 2 minuter efter appliceringen.

Viktiga ingredienser

Feminil Instant är en kräm, som tillverkats med en serie av vitaminkomponenter och till största delen naturliga ingredienser. Krämen ökar den kvinnliga könsdriften omedelbart. Exempel på ingredienser:

Jojobaolja

Jojobaolja extraheras från Jojobafrön. Dessa frön pressas för att få fram en vaxliknande olja. Denna olja är det enda flytande vax som vi känner till. Oljan har mycket goda återfuktande egenskaper, och tack vare dess höga innehåll av mineraler och Vitamin E är den även en kraftfull antioxidant som samtidigt förbättrar den kvinnliga upphetsningen.

Geranium Essentiell olja

Geraniumolja tillverkas av blommorna från växten Geranium. Detta görs genom destillering av stjälkar, löv och blommor, tillsammans med vatten. För att skapa denna essentiella olja används tre olika type rav geranium: Fläckig geranium, Geranium från San Roberto, och Rosa Pelargon. Gerainumolja är renande, uppfriskande och har antiseptiska egenskaper. Essentiell Geraniumolja inverkar positivt på hälsan och ökar välbefinnandet på ett naturligt sätt. Denna olja balanserar även hormonnivåerna i kroppen.

Enkel att använda

Ta en liten klick kräm på fingret. Ta inte för mycket, en större mängd ger inte bättre resultat.

Massera direkt på klitoris i 5 sekunder

Effekten kommer inom 2 minuter efter applicering. Applicera krämen några minuter innan sex.

Rekommendationer

Använd inte krämen som glidmedel. Applicera bara på klitoris.

Använd inte om du är gravid eller ammar.

Enbart för externt bruk.

Hur beställer jag Feminil Instant?

Det är mycket enkelt, säkert och diskret att beställa från ShytoBuy. Klicka bara på ”lägg i kundvagnen” och fortsätt sedan för att lägga din beställning. Du kan också beställa din produkt genom att ringa vår kundservice.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.57% baserat på 1109 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden