ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eco Masters Carrot & Argan Soap

200 g Tvål | Tvål mot pigmentering Eco Masters Gold Edition

Med tiden kan många notera att fläckarna i hyn blir fler och fler, hyperpigmentering och åldersfläckar kan uppstå av många olika anledningar. Eco Masters Carrot & Argan Tvål är en innovativt produkt med fullständiga fokus på två fördelaktiga ingredienser som funnits verka både uppljusande och återfuktande, Morotsolja & Argan. Med dessa särskilda egenskaper för pigmenterad hud kan dessa lyxiga hårdtvålar vara ett optimalt tillägg för din hudvårdsrutin!

  • Exfolierande för hud med lyster
  • Verkar uppljusande och återfuktande
  • Omtalade faktorerna Morot & Argan
  • Tvätt för daglig rengöring
  • Passar både kropp & ansikte
  • 2 x 100g tvål i en förpackning
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Cruelty-Free
199
$32.02
Du sparar $9.97
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

De problematiska pigmentfläckarna

En skinande, fräsch hy med lyster och utstrålning, det är en av de viktigaste komponenterna i de rådande skönhetsidealen - men vi är många som märker att de oönskade märkena på huden blir allt fler ju längre tiden går. Det kan handla om alltifrån spår efter akne till bristningar, och det är ingen tvekan om att de allra flesta önskar att de kunde bli av med dem. Många produkter innehåller dock starka, blekande beståndsdelar som kvicksilver och peroxid, som vi gärna duckar för att applicera på kroppen. Med alla de krafter som naturen gjort tillgängliga för oss, vore det inte vara oändligt mycket mer önskvärt om det gick att hitta ett sätt att nyttja dem för att få en klarare och jämnare hy?

Eco Masters: rent & enkelt

Eco Masters har framställt en produkt som erbjuder det bästa för din hud, med en simpel sammansättning baserad på två fantastiska ingredienser: Carrot & Argan Soap. Tvålen som består av en noggrant uppmätt koncentration av innovativa vetenskapligt formulerade ingredienser, som fuktgivande glycerin, kokosolja och E-vitamin, som kan lugna, friska upp och ljusa upp huden naturligt. Tvålen kan användas både för rengöring av ansiktet och kroppen, för en jämn och klar hud.

Morotsextrakt
Den här rotfrukten har länge sammankopplats med god syn, tack vare dess höga innehåll av A-vitamin. Det finns dock mycket mer att hämta härifrån! Vitamin A bidrar även till bibehållandet av normal hud. Utöver detta är morot full av ?-karoten, och även om det verkar motsägelsefullt så är den faktor som ger moroten dess orangea färg har också kopplats till lyster i huden.

Arganolja
Du har säkerligen sett den här produkten på många affärshyllor - och det finns god anledning till det! Traditionellt användes oljan till huden på grund av dess återfuktande egenskaper, och numera används den för att adressera otaliga behov. Med sina höga doser av fettsyror och vitamin E ses den också lindra, skydda, lugna och vårda, och ge ett utseende som har nytt liv och styrka.

Fullständig innehållsförteckning

Morotsextrakt, arganolja, kokosolja, natriumhydroxid, kojinsyra, stearinsyra, glycerin, E-vitamin.

Användning

Eco Masters Carrot & Argan Soap är ett lyxig och högst njutbart och tillfredsställande tillskott till din vanliga hudvårdsrutin. De passar både ansikte och kropp. Massera in mjukt, med en cirkulär rörelse, och skölj sedan.

Råd

Eco Masters strävar efter högsta möjliga kvalitet i alla sina produkter, med målsättningen att beakta behoven hos alla hudtyper. Med detta i åtanke bör du ändå vara uppmärksam på att tvålarna i Carrot & Argan Soap inte är avsedda för känslig hud. Vänligen gå igenom innehållsförteckningen noggrant, om det finns något som du personligen är allergisk mot. Om du har några specifika hudåkommor, vänligen stäm av med en läkare innan användning.

Läs mer
Eco Masters Carrot & Argan Soap 200 g Tvål | Tvål mot pigmentering

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

78.18% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det borde framgå bättre på hemsidan. Men det är egentligen 2st tvålar som kommer med i paketet.

T Thilda
Verifierat Köp

Ett stort plus att den torkar inte ut huden

A Adelina
Verifierat Köp

Jag tycker att makari är snäppet bättre men med tanke på priset så är den här mycket prisvärd.

I Iris
Verifierat Köp

Toppen tvålar!

M Madelene
Verifierat Köp

5/5

S Stella
Verifierat Köp

Jag gillar dom här tvålarna men så har jag alltid föredragit fasta tvålar framför flytande.

M Malin
Verifierat Köp

Dom luktar gott och är sköna att använda.

J Julia
Verifierat Köp

jättebra och fina tvålar

A Aysha
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter