• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eco Masters Carrot & Argan Soap

200g Tvål | Tvål mot pigmentering
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Med tiden kan många notera att fläckarna i hyn blir fler och fler, hyperpigmentering och åldersfläckar kan uppstå av många olika anledningar. Eco Masters Carrot & Argan Tvål är en innovativt produkt med fullständiga fokus på två fördelaktiga ingredienser som funnits verka både uppljusande och återfuktande, Morotsolja & Argan. Med dessa särskilda egenskaper för pigmenterad hud kan dessa lyxiga hårdtvålar vara ett optimalt tillägg för din hudvårdsrutin!

 • Exfolierande för hud med lyster
 • Verkar uppljusande och återfuktande
 • Omtalade faktorerna Morot & Argan
 • Tvätt för daglig rengöring
 • Passar både kropp & ansikte
 • 2 x 100g tvål i en förpackning
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • Cruelty-Free

De problematiska pigmentfläckarna

En skinande, fräsch hy med lyster och utstrålning, det är en av de viktigaste komponenterna i de rådande skönhetsidealen - men vi är många som märker att de oönskade märkena på huden blir allt fler ju längre tiden går. Det kan handla om alltifrån spår efter akne till bristningar, och det är ingen tvekan om att de allra flesta önskar att de kunde bli av med dem. Många produkter innehåller dock starka, blekande beståndsdelar som kvicksilver och peroxid, som vi gärna duckar för att applicera på kroppen. Med alla de krafter som naturen gjort tillgängliga för oss, vore det inte vara oändligt mycket mer önskvärt om det gick att hitta ett sätt att nyttja dem för att få en klarare och jämnare hy?

Eco Masters: rent & enkelt

Eco Masters har framställt en produkt som erbjuder det bästa för din hud, med en simpel sammansättning baserad på två fantastiska ingredienser: Carrot & Argan Soap. Tvålen som består av en noggrant uppmätt koncentration av innovativa vetenskapligt formulerade ingredienser, som fuktgivande glycerin, kokosolja och E-vitamin, som kan lugna, friska upp och ljusa upp huden naturligt. Tvålen kan användas både för rengöring av ansiktet och kroppen, för en jämn och klar hud.

Morotsextrakt
Den här rotfrukten har länge sammankopplats med god syn, tack vare dess höga innehåll av A-vitamin. Det finns dock mycket mer att hämta härifrån! Vitamin A bidrar även till bibehållandet av normal hud. Utöver detta är morot full av β-karoten, och även om det verkar motsägelsefullt så är den faktor som ger moroten dess orangea färg har också kopplats till lyster i huden.

Arganolja
Du har säkerligen sett den här produkten på många affärshyllor - och det finns god anledning till det! Traditionellt användes oljan till huden på grund av dess återfuktande egenskaper, och numera används den för att adressera otaliga behov. Med sina höga doser av fettsyror och vitamin E ses den också lindra, skydda, lugna och vårda, och ge ett utseende som har nytt liv och styrka.

Fullständig innehållsförteckning

Morotsextrakt, arganolja, kokosolja, natriumhydroxid, kojinsyra, stearinsyra, glycerin, E-vitamin.

Användning

Eco Masters Carrot & Argan Soap är ett lyxig och högst njutbart och tillfredsställande tillskott till din vanliga hudvårdsrutin. De passar både ansikte och kropp. Massera in mjukt, med en cirkulär rörelse, och skölj sedan.

Råd

Eco Masters strävar efter högsta möjliga kvalitet i alla sina produkter, med målsättningen att beakta behoven hos alla hudtyper. Med detta i åtanke bör du ändå vara uppmärksam på att tvålarna i Carrot & Argan Soap inte är avsedda för känslig hud. Vänligen gå igenom innehållsförteckningen noggrant, om det finns något som du personligen är allergisk mot. Om du har några specifika hudåkommor, vänligen stäm av med en läkare innan användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

96% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Ett stort plus att den torkar inte ut huden

  A Adelina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • 5/5

  S Stella small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Det borde framgå bättre på hemsidan. Men det är egentligen 2st tvålar som kommer med i paketet.

  T Thilda small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag tycker att makari är snäppet bättre men med tanke på priset så är den här mycket prisvärd.

  I Iris small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Toppen tvålar!

  M Madelene small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.