• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Påsar under ögonen

Påsar under ögonen kan drabba många, såväl kvinnor som män, vuxna och barn. Påsar under ögonen kan vara orsaken till och även förvärras av för lite eller dålig sömn, allergier, ohälsosam mat, vädret och generna.

Påsar under ögonen kan drabba många, såväl kvinnor som män, vuxna och barn. Påsar under ögonen kan vara orsaken till och även förvärras av för lite eller dålig sömn, allergier, ohälsosam mat, vädret och generna. Även åldern spelar in, för då vi bli äldre försvagas ligamenten under ögonen varav ansamlingar av fett eller vätska kan bildas, som gör att påsarna blir mer framträdande. Skin Doctors erbjuder produkter som hjälper kroppen att dränera överflödet av vätska som bildats under ögonen, och stramar upp huden med ämnen om har anti rynk egenskaper. Skin Doctors Eye Tuck har har i tester visat sig reducera påsar under ögonen inom 15 dagar och att 70% såg en synlig reducering av påsarna redan inom ett par veckor. Krämerna har ett naturligt innehåll, och är milda mot den känsliga huden under ögonen för att du skall få ett så bra resultat som möjligt.

Skin Doctors produkter har nått stor popularitet i bland annat England, efter att rapporter visat att dess innehåll haft god effect på vanliga hud och skönhetsproblem. Många kvinnor, men även män upplever att de har oönskade påsar under ögonen. Vi erbjuder därför olika naturliga alternativ som stramar upp huden, och verkar dränerande vilket både motverkar uppkomsten, men även reducerar synligheten av påsarna. Ögonkrämer som specifikt riktar in sig på anti rynk egenskaper är bättre för ögonen än de som behandlar hela ansiktet. Detta för att huden under ögonen är extra känslig och tunn, och vanliga krämer som kan vara mycket bra för din ansiktshy, inte är lika lämplig för ögonens hy. Påsar under ögonen kan även reduceras med hjälp av operation eller injektioner. Detta kan dock vara kostsamt, smärtsamt och ge svåra biverkningar. En kräm med lyftande egenskaper kan därför vara att föredra för att strama upp huden runt ögonen.

Har du påsar under ögonen som du inte blir av med, kan en kräm som specifikt verkar för att eliminera dessa vara att föredra. Huden under ögonen är mycket känslig, därför är det viktigt att använda krämer som inriktat sig på ögonvård så att du får ett positivt resultat. Påsar under ögonen är vanliga bland de som har vätske eller fettansamlingar under ögonen. Även åldern spelar in då ligamenten försvagas, varav huden runt ögonen upplevs hängigare. Detta kan motverkas, och synligheten av påsar under ögonen kan reduceras med effektiva och mildra ögonkrämer från Skin Doctors på ShytoBuy.