• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Skin Doctors Instant Eyelift

10ml Serum | Uppfriskande och utjämnande serum

Skin Doctors

429Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Skin Doctors Instant Eyelift är en skonsamt serum som ger ett din hud runtom ögonen ett lyft. Serumet har en uppstramande effekt på den känsliga ögonhuden stimulerar blodcirkulationen vilket gör att den omedelbart reducerar påsar under ögonen samt ger ett piggare uttryck. Serumet ger även maximalt med fukt och fyller ut linjer och rynkor för en yngre look.
 • Kan effektivt lyfta och strama åt huden runt ögonen
 • Ger omedelbar effekt
 • Kan minska linjer och rynkor under ögonen
 • Ger din en yngre look
 • Helt naturlig produkt utan biverkningar
 • Anpassad för den känsliga ögonhuden
 • Snabbt och Säker Leverans

Skin Doctors Instant Eyelift är ett naturligt serum som passar utmärkt att använda under smink för att reducera linjer och rynkor samt påsar under och kring ögonen. Effekten kommer omedelbart. Behöver du ett lyft kring ögonen och få ett direkt piggare utseende så är Skin Doctors Instant Eyelift produkten för dig! Placerar du en order innan kl.17.00 skickas din beställning ut redan samma dag.

Läs mer
Typ: Serum
Size: 10 ml

Vad är Skin Doctors Instant EyeLift?

Skin Doctors Instant Eyelift en naturlig hudvårdskräm som passar utmärkt att använda under smink för att reducera åldrandet kring ögonen.

Skin Doctors Instant EyeLift är en av de populära microdermabrasion produkterna från Skin Doctors som ger effektiv hudvård genom föryngring av huden. Lätta stickningar kan kännas i huden några minuter efter krämen applicerats, vilket är helt normalt. Den uppstramande och lyftande effekten av krämen kvarstår i ungefär 8 timmar vilket gör den användbar vid speciella tillfällen som viktiga möten och romantisk middagar.

Hur fungerar Skin Doctors Instant EyeLift?

Skin Doctors Instant EyeLift dermabrasion kräm stramar upp och lyfter huden kring ögonen och minskar effektivt rynkor och veck. De aktiva substanserna i krämen bygger upp en elastisk hinna som binder vatten och ser till att huden runt ögat blir återfuktad, slät och fast.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Hur används Skin Doctors Instant Eyelift?

Skin Doctors Instant EyeLift är enklare och snabbare att applicera än de flesta andra ögonkrämer mot rynkor. Krämen absorberas på några minuter och man kan sedan lägga smink över den. Effekten sitter i runt 8 timmar. Om man vill förlänga effekten kan man upprepa behandlingen igen. Så kallade microdermabrasion produkter innehåller en substans som har en kristallbildande egenskap. Även om kristaller är en bra föryngringsbehandling så ska dessa tvättas bort efter varje behandling eftersom de kan göra huden hård om de ligger kvar på huden för länge.

Finns det några kända biverkningar?

Det finns inga kända biverkningar av krämen, det är dock viktigt att alltid vara försiktig när man smörjer områden nära och omkring ögat. Testa dock alltid en ny produkt på en mindre hudyta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Vad innehåller Skin Doctors Instant Eyelift?

 • Biocare SA – kombinerad albumin och hyaluronsyra som bildar en vattenbindande, högelastisk film som håller huden under ögat återfuktad, lyft, slät och stram
 • Skin Tightener ST – stramar upp huden märkbart på snabba 5 minuter
 • Sodium Silicate – snabbtorkande substans bildar den elastiska filmen som ger lyfteffekten.