GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Skin Doctors Instant Eyelift

Uppfriskande och utjämnande serum

Översikt

Skönheten sägs ligga i betraktarens ögon - är det inte också då sant som det är sagt, att den mest attraktiva delen av ansiktet är våra ögon? Trots det så skyms ofta när de omges av påsig och rynkig hud. Utifrån förståelsen om den självklara önskan om att förbättra situationen skapade Skin Doctors ett revolutionerande serum i form av Instant Eyelift.

  • Ger lyft och smidighet till huden under ögonen
  • Formula som förenar skönhet och vetenskap
  • Huden känns omedelbart uppfriskad
  • Effekt i upp till åtta timmar
  • Hygienisk portionering med pumpflaskan
  • Innehåller inga parabener

En del av oss sträcker oss allt oftare efter concealern, trots att det kan vara knivigt att täcka över problem i den här mycket uttrycksfulla och rörliga delen av ansiktet. Om du märkt hur du blivit allt mer bekymrad över hur huden under ögonen ser ut, kan Skin Doctors serum, Instant Eyelift, vara helt perfekt för dig. Med dess geniala kombination av aktiva komponenter och hygieniska pumpflaska är målet med den att uppfylla dina önskemål och ge utstrålningen tillbaka till dina ögon.

Själens spegel

Vi har länge sett ögonen som en kritisk del av ett attraktivt ansikte, vilket beskrivs i allt från uråldrig poesi till moderna filmer. Det finns alltså en anledning till att makeup-industrin har öst in pengar i produkter som på ytan förstärker hur de här glittrande ädelstenarna framträder. Men, när de skyms för andra av uttröttad och svullen hud med rynkor är det lätt att känna att tiden tagit ut sin rätt. Det är lätt att frestas att ta till puderborsten, men ofta gör det saken bara värre och för många av oss är det helt enkelt inte ett alternativ. Säkerligen är vi många som önskar att vi bara kunde greppa den där produkten som, med bara ett enkelt drag, kunde sudda bort tidens tand?

Instant Eyelift från Skin Doctors

Om det är något företag som höjer ribban inom marknaden för hudvård idag, med sin forsknings- och innovationsdrivna strategi, så är det sannerligen Skin Doctors Cosmeceuticals - vilket man visar genom Instant Eyelift. Utifrån en enastående förståelse för olika hudområdens behov, skapade experterna detta serum med hjälp av innovativa komponenter i en banbrytande sammansättning. Produkten besparar dig besväret att gå till en professionell salong och ger dig möjlighet att ta saken i egna händer och finslipa det där området som bekymrar dig mest. Detta uppljusande serum kommer med all säkerhet påverka hur du ser på dig själv i spegeln, på ett omvälvande sätt!

Full innehållsförteckning

Aqua (vatten), natriumsilikat, karbomer, hyaluronsyra, serumalbumin, dextransulfat, DMDM-hydantoin, glycerin, etylhexylglycerin, kaprylylglykol, natriumhyaluronat, bensylalkohol, dehydroättiksyra.

Användning

Instant Eyelift har tagits fram för att bli din nya favoritprodukt för att liva upp ögonen! Efter att du tvättat ditt ansikte med ditt eget val av rengöringsprodukt från Skin Doctors och därefter låtit huden torka, skakar du Eyelift-behållaren ordentligt och pumpar ut en liten mängd på dina fingertoppar. Applicera därefter ett tunt lager under ögonen med en svepande halvmåne-rörelse. Efter appliceringen fortsätter du att titta rakt fram i några minuter, och undviker att göra några ansiktsrörelser.

Råd

Skin Doctors strävar efter att nå toppnivån inom premiumhudvård, med produkter som inspirerats av intensiva studier och djup kunskap om hudens behov. Med det sagt så bör du givetvis ändå alltid ta dig tid att gå igenom den kompletta innehållsförteckningen, av allergiskäl, innan första användningen av en hudvårdsprodukt. Detta serum är absolut inte avsett för känslig, irriterad eller skadad hud.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(37)
4 Stjärnor
(21)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.68% baserat på 61 Kundomdömen

Verifierat Köp

Denna ögonkrämen fungerar fantastiskt, så lyxigt.

V Vera
Verifierat Köp

Skin Doctors är det bästa svaret, för allt! så bra produkt!

M Maja
Verifierat Köp

Jag har använt den här produkten länge nu och jag älskar den. skin doctors ger de bästa resultaten som finns.

E Elsa
Verifierat Köp

Superfin produkt. Jag och mina vänninor använder alla den här och vi är alla supernöjda.

E Elin
Verifierat Köp

Har använt Skin Doctors produkter i flera år och kommer aldrig att byta. De har pålitliga produkter som alltid funkar.

I Ida
Verifierat Köp

Lyxprodukt till bra pris! Köp denna tjejor!

A Amanda
Verifierat Köp

Instant eyelift från det här märket går inte att slå. Klart bäst ever.

E Ebba
Verifierat Köp

Skin Doctors slår allt på marknaden. Min hy känns så fräsch och ung. Kommer aldrig sluta använda denna!

E Ellen Skog
Verifierat Köp

Älskar Skin Doctors Instant Eyelift. Tack ShytoBuy!

L Linnea
Verifierat Köp

Resultaten och skillnaden jag får med denna har jag aldrig känt förut. Jag känner mig så mycket yngre.

S Stina

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar