ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Intim hårborttagning

Intim hårborttagning tar bort hår på dina intimare delar av kroppen som ofta är känsliga. Vid rakning av könshår kan huden bli irriterad, inflammerad, få utslag och röda prickar. Detta kan göra att man inte gärna vill visa den irriterade huden med lågt skurna badkläder eller underkläder.

Intim hårborttagning tar bort hår på dina intimare delar av kroppen som ofta är känsliga. Vid rakning av könshår kan huden bli irriterad, inflammerad, få utslag och röda prickar. Detta kan göra att man inte gärna vill visa den irriterade huden med lågt skurna badkläder eller underkläder. Vid intim hårborttagning istället för rakning av könshår väljer därför många att använda sig av vaxning för ett mer permanent och lenare resultat vid borttagning av könshåret.

Under åren har flera vaxningsmetoder uppkommit för intim hårborttagning. Vaxningsmetoder så som ”Brazilian”, ”Hollywood” m.fl har uppkommit som ett resultat av detta. Att ta bort hår genom att vaxa det från könet tycker många är smärtsamt och därför har nya sätt att ta bort håret på uppkommit under de senaste åren. Intim hårborttagning är numera enkelt, bekvämare, mindre kostsamt och mindre smärtsamt än det var förr, och det finns en rad olika metoder att välja mellan exempelvis IPL, elektrolys och hårborttagningskrämer för att eliminera den oönskade hårväxten

ShytoBuy erbjuder ett varierande utbud av metoder för intim hårborttagning, så vare sig du vill ta bort håret mera permanent eller kortsitkigt har vi produkter som passar dina önskemål. Att ta bort könshåren i ditt eget hem ger dig kontroll över hur mycket hår du vill eliminera, exakt var och när du vill utföra behandlingen. Med alternativen vi erbjuder får du även ett resultat av hög kvalité på proffesionella nivå

Både män och kvinnor väljer att använda produkter för intim hårborttagning. Detta kan vara för hygieniska skäl, för att de deltar i sporter som simning, vill undvika att hår syns från badkläder, de anser att det ser bättre ut eller för större njutning vid intima aktiviteter. Oavsett anledning och om du vill ha kortsiktig eller långvarig borttagning av könshåret, har vi flera produkter för detta ändamål som du kan välja mellan.

Produkt
Typ Gel Spray Epilator
Användning Applicera på huden omedelbart efter hårborttagning
Fortsätt att använda gelen 1 gång per dag i 4 dagar efter hårborttagningen
Spray på valt område och massera in 2 ggr per dag första veckan
Gå sedan över till 1 gång per dag
Placera enkelt munstycket mot hudpartiet som du vill behandla och njut sedan av
glidfunktionen som underlättar behandlingen
Funktion
  • Lindrar huden efter rakning och vaxning
  • Lindrar utslag och klåda
  • Kväver hårets rötter
  • Tar smärtfritt bort oönskad hårväxt på hela kroppen
  • Behandlar hela 6cm² i taget och 3,5 sek på varje punkt
  • Avger ljusimpulser som gör att hårsäckarna stannar i växten
  • Tar bort håret permanent efter ca 8 behandlingar
  • på ett och samma ställe
Storlek 50ml 120ml
Pris 279.00Kr 129.00Kr 1,199.00Kr
Mer info Mer info Mer info

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med