ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Emuaid First Defense

30 Kapslar | Probiotiska kosttillskott

Tarmsystemet är en av våra viktigaste kroppsdelar och om man har besvär med matsmältningen så påverkas ofta hela kroppen. Kosttillskottet, Emuaid First Defense Probiotic, har utformats för att boosta kroppens motstånd från insidan och adressera ett flertal olika behov. De lättsvalda kapslarna innehåller tre bakteriestammar och totalt 15 miljarder mikroorganismer som arbetar för att återställa balansen.

  • Optimala vid problem med matsmältningen
  • Verkar för att främja ett hälsosamt tarmsystem
  • Innehåller 15 miljarder mikroorganismer
  • Kraftfull kultur från tre “goda” bakteriestammar
  • Bekväm månadsförpackning
  • Lättsvalda kapslar

Olika typer av probiotika används i livsmedel och kosttillskott för att underlätta besvär i magen och tarmarna. Emuaid First Defense Probiotic är ett naturligt kosttillskott som passar för daglig användning.

339
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Den mäktiga magen

I tarmsystemet finns en noggrant balanserad fauna med “goda” och “onda” bakterier, som kan hamna i obalans på grund av allt från processad mat och socker till alkohol eller stress. Balansen kan även rubbas av mediciner eller antibiotika. Irritationer kan leda till att små porerna i tarmarna öppnar sig, så att matpartiklar som ännu inte smälts och gifter kan läcka ut i blodomloppet. Detta kan ha många olika skadliga effekter - från uppsvälldhet och kramper till besvär med eksem, trötthet och humörsvängningar. Att hantera det här området av din kropp kan alltså vara en nyckelfaktor för att komma till rätta med många olika hälsoproblem.

Kraftfulla probiotika

Dessa mikroorganismer, som många insett ger positiva hälsoeffekter om de konsumeras och balanseras inom oss, har varit en vital del av vår diet i århundraden, sedan man först insåg fördelarna med fermenterad mat. Detta var såklart lång innan mikroorganismerna upptäcktes, men sedan dess har forskningen kommit fram till att de boostar hälsan hos immunsystemet, så att inflammationerna minskar, matsmältningen underlättas och blir mer regelbunden, och att svamptillväxten hämmas. Utvecklingen må ha varit stor under århundradena, men kroppen fungerar på samma sätt, nu som då!

Emuaid First Defence

Utifrån förståelsen för hur viktig detta kroppens största organ är för immunsystemet, genomförde Emuaid dedikerade studier kring de viktigaste påverkansfaktorerna i våra tarmar och sammanförde tre specifikt utvalda ingredienser, som var och en verkar för att hjälpa dig att adressera dina fysiska behov. De samverkar i harmoni, riktat mot allmän obalans i ditt mag- och tarmsystem, och hjälper dig hantera alla de potentiella effekterna av en sådan situation. First Defense Probiotic-kosttillskottet kan vara det perfekta steget för dig.

Briljanta bakterier

Bifidus
Bifidus

Den geniala bifidobakterien är sannolikt en av de mest använda bakteriestammarna. Det är en invånare som finns överallt i mag-tarmkanalen och den har kopplats samman med immunreglerande egenskaper, och anses därför spela en roll för ett fungerande immunsystemet. Kolonisering av bifidobakterier har associerats med en del hälsofrämjande effekter - för mer information, klicka här.

Lactobacillus
Lactobacillus

Dessa utgör en viktig del av gruppen, mjölksyrabakterier, och deras funktion i tarmarna är att omvandla sockerarter till mjölksyra för vår matsmältning. Tillsammans med bifidus är det en av de vanligaste komponenterna som vi kallar för probiotika, som återfinns i funktionella livsmedel som yoghurt. De har setts hjälpa mot en stor variation av besvär, som diarré, vaginala infektioner och hudproblem. För att läsa mer, klicka här.

Enterococcus Faecium
Enterococcus Faecium

Nyligen presenterad forskning i respekterade vetenskapliga publikationer har gjort djupdykningar ner i fördelarna med en potentiellt viktig mikrob: E. faecium. Studier har lyckats peka ut ett nyckelenzym bland mikrobens kulturer, kallad SagA, och har noterat att denna kan ses boosta motståndet mot oönskade och skadliga patogener. Klicka här för att läsa mer.

Fullständig ingredienslista

Aktiva: lactobacillus acidophilus, bifidobacterium bifidum, enterococcus faecium.

Andra: maltodextrin, vegetabilisk cellulosa, magnesiumstearat.

Användning av Emuaid First Defence

De här kapslarna har helt och hållet utformats för att bli ett bekvämt och enkelt tillskott till din dagsrutin. För att ta dem, svälj bara en varje morgon i samband med en måltid och drick ett stort glas vatten efteråt. Om du blivit diagnostiserad med matsmältningsstörningar eller andra besvär, vänligen stäm av med din läkare innan du använder produkten.

Läs mer
Emuaid First Defense 30 Kapslar | Probiotiska kosttillskott

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

78.18% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra kapslar, inga biverkningar bara positiv effekt

M Magnus
Verifierat Köp

Min mage har blivit så mkt bättre, den håller sig verkligen i form nu hela tiden!

T Thillan
Verifierat Köp

Bästa medicinen mot magproblem

G Göran
Verifierat Köp

Har tagit dem en längre tid nu. Var alltid sjuk innan har gett mig en boost med dessa, visst jag tar annat med mot infektioner men har känt en väsentlig skillnad sedan jag började med vegetabiliska kapslarna.

D Daniel
Verifierat Köp

Jag köper dessa regelbundet, Jag har IBS och flera andra allergier och probiotics hjälper mot mina magproblem. Den är kraftfulla och du behöver bara ta en tablett om dagen. Gör en stor skillnad

A Angelina
Verifierat Köp

Jag var utomland och glömde att beställa nya i tid. Fick vara utan dem i en vecka, och kan säga att det märktes när jag inte längre använda dem. Så de måste vara bra för mig.

S Sandra
Verifierat Köp

Jag har haft sånna hiskeliga problem med urinvägsinfektioner efter klimakteriet men det har faktiskt blivit mycket bättre nu.

G Gerd
Verifierat Köp

Min mamma tipsade om dom här och sa att dom hade hjälp henne så jag hoppas att dom ska hjälpa mig också.

K Karin
Verifierat Köp

Tja paketet kom snabbt som utlovat men jag har inte riktigt hunnit testa alla produkter än.

N Niccolina
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter