GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

6 tips på julklappar till vuxna 2020

Julen står för dörren och kanske har du fortfarande julklappar kvar att handla (trots att du lovade dig själv att i år skulle du vara klar i november...). Vi vet hur det är, och oroa dig inte! Oavsett om du letar efter den perfekta julklappen till pappa, syrran, bästa kompisen eller din moster så har vi massor med tips på julklappar som du enkelt och stressfritt klickar hem och som garanterat kommer att komma till användning. Här på ShytoBuy är vi övertygade om att årets julklapp 2020 är self care så kolla in våra 6 tips på julklappar som låter dina nära och kära riktigt rå om sig själva i hemmets trygga vrå under denna mörka, ruggiga årstid.

För linslusen - Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit

Har du någon i din närhet som inte kan låta bli att lägga upp 100 selfies på instagram? Då är ett bländande vitt leende A och O för linslusens flöde och självförtroende! Ge bort Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit så att personen kan fortsätta dela sitt vackra leende med omvärlden! PS: Detta är också en perfekt julklapp till personen som kanske behöver ta hint om sina missfärgade tänder… DS.

För hudvårdsnörden - Eco Masters Jade Ansiktsroller med Gua Sha & Serum

För hudvårdsnörden som har badrumsskåpet fullt med serum, krämer, ansiktstvättar och produkter som du kanske inte ens vet hur man använder är Eco Masters Jade Ansiktsroller med Gua Sha & Serum det perfekta tillskottet i samlingen! Kitet är designat för en härligt uppfriskande ansiktsmassage som både kan föryngra och ge lyster. Och oroa dig inte, hudvårdsnörden kommer att veta hur det ska användas!

För den miljömedvetna - Eco Masters mysmile Aktivt Kolpulver med Bambutandborste

För den miljömedvetna som inte kan sluta prata av vikten av att tänka på sitt klimatavtryck och att shoppa ekologiskt och hållbart är Eco Masters mysmile Aktivt Kolpulver med Bambutandborste den perfekta julklappen! Det helt naturliga, blekande, kolpulvret tar skonsamt hand om munnen och kommer med en naturvänlig och plastfri bambutandborste i återvinningsbar förpackning.

För den stygga - Rush Herbal Popper

Julstressen och vinterns kyla och mörker kan verkligen ta ut sin rätt på vår ork och lust, inte minst i sovrummet. Men ge inte upp, det finns hjälp att få! Ge bort Rush Herbal Popper till den där speciella personen i ditt liv för att boosta ert driv och lust i sängen så att ni kan njuta av långa, härliga myskvällar tillsammans medans kylan, vinden och snön viner utanför fönstret. Kanske hamnar ni på tomtens stygglista inför nästa jul…

För den fåfänga - Hairgenesis Hårpaket

Hairgenesis Hårpaket har allt den fåfänga personen behöver för att ta hand om sitt hår från grunden. Schampo, balsam och serum med avancerad Trichoceutical® - teknologi kompletteras med ett vitamin- & mineralrikt kosttillskott för att ge tunt och fint hår förnyad kraft, glans och styrka så att den fåfänga kan fortsätta beundra sitt svall jul, efter jul, efter jul...

För den lyxiga - Eco Masters Hudvårdspaket

För familjens lyxiga primadonna är exklusiv, väldoftande och mjukgörande hudvård i lyxiga förpackningar ALLT! Och det hittar du i Eco Masters Hudvårdspaket. Tvålen och lotionen i paketet är välgörande och återfuktande för huden, härliga att använda och ser snygga ut i badrumshyllan. Dessutom är de tillverkade av noga utvalda och helt naturliga ingredienser som sheasmör, arganolja och lakritsrot. Bara det bästa är gott nog för en lyxig primadonna.

Och med dessa tips på julklappar hoppas vi att du har fått hjälp med att hitta de sista julklapparna och kan släppa stressen och bara slappna av och njuta av julens alla härligheter, såsom mys, godis och gemenskap, det är ju trots allt det julen faktiskt handlar om. Och om du mot förmodan skulle behöva ytterligare tips och inspiration kan du kolla in hela vårt sortiment på shytobuy.se. Vi har allt för att ta hand om dig och dina kära, oavsett om det handlar om härligt lyxig self care, lustfyllda möten eller mer pinsamma besvär. Och det bästa av allt är att du beställer allt med ett klick och slipper ge dig ut i kylan och julruschen.

Dela med