Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

MySmile tandblekning kit

För ett vitare leende | 6 Gels

Översikt

Många drömmer om ett bländade vackert vitt leende men med tiden har våra tänder en tendens att bli allt gulare. Som tur finns det enkla och smidiga sätt att ta till som inte involverar dyra tandläkarbesök. Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit är ett sådant alternativ, som låter dig bleka tänderna hemma. Ett komplett och peroxidfritt tandblekningskit som tar hänsyn till din bekvämlighet och strävar efter att verka snabbt med så lite irritation som möjligt. Kanske är ditt perfekta leende bara ett steg bort!

  • Perfekt för ett vitare leende
  • Bleker på bara 10 minuter
  • Ny kolbaserad formel
  • Ljus, skena, gel & nyansguide medföljer
  • Cruelty-free & vegansk tandblekning
  • VEGANSK
  • CE-CERTIFIERAD
  • MÄN & KVINNOR
  • VEGETARIANSK

Ett strålande leende

Det finns flera orsaker till att den ungdomliga vita nyansen på dina tänder kan gulna och försvinna med tiden! Te, kaffe, rökning och rödvin kan efterlämna fläckar och missfärgningar, men även tiden i sig och otillräcklig tandborstning kan bidra till problemer. Professionell hjälp är både dyrt och tidsödande, och blekande tandkrämer fungerar inte alltid enligt önskan och kan ibland även orsaka skador på emaljen. Detta förstklassiga kit för naturlig tandblekning hemma kan hjälpa dig att ljusa upp dina tänder skonsamt och naturligt, så att du kan njuta av ett fräscht leende igen!

mysmile Teeth Whitening Kit

Om du vill behandla tändernas färg med en kraftfull blandning av växtbaserade ämnen har Eco Masters skapat mysmile Teeth Whitening Kit precis för dig! De kraftfulla ingredienserna i gelen har en naturligt blekande effekt som samtidigt är skonsamma mot både dina tänder och tandkött. Munskenan är noggrant utformad för att passa dina tänder och säkerställa gelens placering, medan ljuset aktiverar processen. Du kan dessutom hålla koll på dina framsteg, med den medföljande nyansuiden. Allt du behöver ingår i paketet, så att du lätt kan upprätthålla ett strålande leende!

Innehållsförteckning

Glycerin (36%), propylenglykol (32%), avjoniserat vatten (23%), natriumbikarbonat (4%), natriumklorit (2%), aktiverat kolpulver (1%), xantangummi (1%), mentol (0,5%), citrus grandis (grapefrukt) fröextrakt (0,1%), aloe barbadensis (aloe vera) (0,1%), vaccinium oxycoccus (cranberry) fröolja (0,1%), matricaria chamomilla (kamomill) blomextrakt (0,1% ), ananas comosus (ananas) bromelain (0,1%).

Instruktioner

Använd mysmile Teeth Whitening Kit två gånger dagligen. Före användning börja med att ta bort plastfliken under batteriet. Fäst munskenan på tandblekningsljuset och applicera tandblekningsgel på vardera sida av skenan. Använd en fjärdedel av en spruta per gång. Det bör bara vara precis tillräckligt för att täcka framsidan på dina tänder utan att vidröra tandköttet. Placera munskenan över dina tänder, och torka bort gel som kommit i kontakt med ditt tandkött. Klicka på startknappen för att starta nedräkningen på tio minuter. Stäng din mun för att fixera skenan till rätt position. När ljuset stängs av automatiskt, tar du bort munskenan. Skölj dina tänder med varmt vatten och ta sedan av munskenan från blekningsljuset och rengör noggrant. För optimalt resultat, upprepa denna procedur mellan sex och tolv dagar i rad. Läs fullständiga instruktioner som medföljer i förpackningen innan första användning.

Övrig information

Använd medföljande nyansguide för att följa dina resultat. Använd produkten flera dagar i rad för att få bästa möjliga resultat. Du kan använda produkten i upp till 18 dagar i rad, men använd den inte mer än 2 gånger per dag. Undvik helst rökning, rött vin, kaffe, te, Coca Cola, curry, mat & drycker med mörk färg under blekningsperioden och två veckor därefter. Det är möjligt att du tillfälligt kan uppleva någon mild temporär irritation, men om den skulle vara kraftig och regelbunden, vänligen kontakta din tandläkare.

Varning

Mysmile Teeth Whitening Kit är optimalt för att skonsamt bleka ditt leende. Det är dock inte lämpligt för användning av barn, gravida kvinnor, för personer med tandköttsproblem eller de som nyligen genomgått något oralt ingrepp. Gelen är utformad för att endast användas på tänder, och ska inte sväljas.

Skölj snabbt av kläder eller hud som kommit i kontakt med gelen.

Våra ambassadörer

Oftast köpt tillsammans

MySmile tandblekning kit
MySmile tandblekning kit

För ett vitare leende | 6 Gels

489Kr

+
Mysmile Aktivt Kolpulver med Bambutandborste
Mysmile Aktivt Kolpulver med Bambutandborste

200 g Pulver | Tandblekningskit

289Kr

1 Produkt(er)

489Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(112)
4 Stjärnor
(44)
3 Stjärnor
(7)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.32% baserat på 163 Kundomdömen

Verifierat Köp

Ser ingen stor skillnad men tror man måste använda det under en längre period

E Emma R
Verifierat Köp

Jag är nöjd

L Lova E
Verifierat Köp

Enkelt att använda och tillfredsställande resultat.

F Fertilitetscoachen
Verifierat Köp

Nästan lika bra som när jag blekte tänderna hos en tandläkare för många år sedan.

E Eva
Verifierat Köp

Vitare tänder och har fått flera komplimanger nu.

F Fatima
Verifierat Köp

Perfekt för mig som har tandläkarskräck.

K Karin
Verifierat Köp

Rekommenderas

S Stefan
Verifierat Köp

Har fått så vita och fina tänder nu. Kommer definitivt fortsätta använda den.

G Gabriel
Verifierat Köp

Jag gillar den! Tänderna blir vitare och det ilar inte alls som det gör när man bleker hos tandläkaren. Och så är det ju mycket billigare också.

L Linda
Verifierat Köp

Den hjälpte verkligen mig att få vitare tänder igen när jag slutade röka, känner mig så fräsch!

S Sussane

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar