Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit

Tandblekningskit | Tandblekning hemma

Översikt

Många drömmer om ett bländade vackert vitt leende men med tiden har våra tänder en tendens att bli allt gulare. Som tur finns det enkla och smidiga sätt att ta till som inte involverar dyra tandläkarbesök. Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit är ett sådant alternativ, som låter dig bleka tänderna hemma. Ett komplett och peroxidfritt tandblekningskit som tar hänsyn till din bekvämlighet och strävar efter att verka snabbt med så lite irritation som möjligt. Kanske är ditt perfekta leende bara ett steg bort!

  • Perfekt för ett vitare leende
  • Grapefrukt, aloe & kamomill
  • Sex dagars intensiv program
  • Ljus, skena, gel & nyansguide medföljer
  • Cruelty-free & vegansk tandblekning
  • Vegansk
  • CE-Märkt
  • Män & Kvinnor
  • Vegetarisk
419Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Ett strålande leende

Det finns flera orsaker till att den ungdomliga vita nyansen på dina tänder gulnar och försvinner med tiden! Te, kaffe, rökning och röda viner kan efterlämna fläckar och missfärgningar, men faktorer som tiden i sig eller otillräcklig tandborstning kan också vara bidragande. För många kan professionell hjälp kännas för dyr och tidsödande, och blekande tandkrämer håller inte alltid vad de lovar och kan ibland orsaka slipskador på emaljen. Detta förstklassiga kitt för hemmabruk är fritt från onödigt hårda kemikalier och hjälper dig att återfå självförtroendet av ett fläckfritt leende prisvärt och bekvämt i ditt eget hem!

mysmile Teeth Whitening Kit

Om du vill behandla och förbättra ditt leende med hjälp av naturliga ingredienser snarare än kemikalier, då är Eco Masters mysmile Teeth Whitening Kit för dig! Kittet består av en följsam skena utformad för att bekvämt sluta kring dina tänder, och en kraftfull gele av natriumbikarbonat, natriumklorit och fruktextrakt som är effektiv mot fläckar men skonsam mot tänder & tandkött. Blekningsprocessen aktiveras och förstärks av det medföljande blekningsljuset och för att du ska kunna följa dina framsteg medföljer även en nyansguide.

Grapefruktfröextrakt
Grapefruktkärnextrakt

Denna frukt är exceptionellt välkänd för sina uppfriskande och upplyftande egenskaper. Men visste du att den även kan rengöra och avlägsna fläckar & beläggningar? Den har inkluderats för att lösa upp och polera bort eventuella ansamlingar, för att efterlämna en strålande rengjord yta.

Aloe Vera
Aloe Vera

Det är viktigt att få en så behaglig känsla som möjligt när man applicerar produkter på känsliga områden som munnen. Aloe Vera är en historiskt och globalt använd växt, som anses fräscha upp, återfukta och verka lugnande mot irritationer.

Kamomill
Kamomillextrakt

Extrakt av denna värdefulla växt har varit älskat inom traditionell läkekonst under århundraden, och är än idag en respekterad ingrediens i allt från hudvård till te. Den är perfekt för att lindra och lugna, samtidigt som den efterlämnar en avslappnande doft och känsla.

Mentol
Mentol

Det går inte att förneka att mint har den främsta platsen inom tandvård! Denna växt erbjuder en härligt uppfriskande och ikonisk smak och doft. I synnerhet i form av kraftfullt mentolextrakt, där den besitter otroliga lugnande men samtidigt stimulerande förmågor.

Bromelain
Bromelain

Detta enastående enzym tas från ananasens stjälkar, en frukt som är välkänd för dess djuprengörande egenskaper. Den anses hjälpa till att bryta ner ansamlingar på tändernas yta, och associeras allt oftare med åstadkommandet av ett uppfräschat, strålande leende.

Innehållsförteckning

Natriumbikarbonat, Natriumklorit, Grapefruktkärnextrakt, Aloe Vera, Tranbärsfröolja, Kamomillblomsextrakt, Glycerol, Propylenglycerin, Avjoniserat vatten, Karbomer, Xantangummi, Mentol & Ananas (Bromelain).

Instruktioner

Använd mysmile Teeth Whitening Kit två gånger dagligen. Före användning börja med att ta bort plastfliken under batteriet. Fäst munskenan på tandblekningsljuset och applicera tandblekningsgel på vardera sida av skenan. Använd en fjärdedel av en spruta per gång. Det bör bara vara precis tillräckligt för att täcka framsidan på dina tänder utan att vidröra tandköttet. Placera munskenan över dina tänder, och torka bort gel som kommit i kontakt med ditt tandkött. Klicka på startknappen för att starta nedräkningen på tio minuter. Stäng din mun för att fixera skenan till rätt position. När ljuset stängs av automatiskt, tar du bort munskenan. Skölj dina tänder med varmt vatten och ta sedan av munskenan från blekningsljuset och rengör noggrant. För optimalt resultat, upprepa denna procedur mellan sex och tolv dagar i rad. Läs fullständiga instruktioner som medföljer i förpackningen innan första användning.

Övrig information

mysmile Teeth Whitening Kit är optimalt för att skonsamt bleka ditt leende. Det är dock inte lämpligt för användning av barn, gravida kvinnor, för personer med tandköttsproblem eller de som nyligen genomgått något oralt ingrepp. Gelen är utformad för att endast användas på tänder, och ska inte sväljas. Skölj snabbt av kläder eller hud som kommit i kontakt med gelen. Det idealiska är att du undviker rökning eller förtäring av rött vin, kaffe, te, Coca Cola, curry, mat & drycker med mörk färg under blekningsperioden och två veckor därefter. Det är möjligt att du tillfälligt kan uppleva någon mild temporär irritation, men om den skulle vara kraftig och regelbunden, vänligen kontakta din tandläkare.

Våra ambassadörer

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(6)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Ser ingen stor skillnad men tror man måste använda det under en längre period

E Emma R
Verifierat Köp

Jag är nöjd

L Lova E
Verifierat Köp

Nästan lika bra som när jag blekte tänderna hos en tandläkare för många år sedan.

E Eva
Verifierat Köp

Vitare tänder och har fått flera komplimanger nu.

F Fatima
Verifierat Köp

Perfekt för mig som har tandläkarskräck.

K Karin
Verifierat Köp

Rekommenderas

S Stefan
Verifierat Köp

Har fått så vita och fina tänder nu. Kommer definitivt fortsätta använda den.

G Gabriel
Verifierat Köp

Jag gillar den! Tänderna blir vitare och det ilar inte alls som det gör när man bleker hos tandläkaren. Och så är det ju mycket billigare också.

L Linda
Verifierat Köp

Den hjälpte verkligen mig att få vitare tänder igen när jag slutade röka, känner mig så fräsch!

S Sussane
Verifierat Köp

Jag hade egentligen tänk unna mig en riktig tandblekning hos tandläkaren, men så bestämde jag mig för att prova det här kittet först för att kanske spara pengarna till semestern. Och det är jag verkligen glad att jag gjorde! Tänderna är vita och fina och jag har pengar kvar till semesterkassan :)

H Hanna
Verifierat Köp

Riktigt bra och prisvärd tandblekning.

A Agneta
Verifierat Köp

Bra, men det tar ett tag att få bort dom envisaste fläckarna men det finns ju refill gel så det är ändå okej.

J Johan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar