GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Skin Doctors T-Zone Control Zit Zapper

Nattlig Spot Corrector för att behandla Akne

Översikt

Oljig hud är inte bara otrevlig i sig själv. Det resulterar även troligen i en bred mängd sekundära bekymmer, inklusive blemmor såsom fläckar och finnar. Den inverkan dessa problem kan ha på självförtroendet, hade Skin Doctors i åtanke när de tog till ett banbrytande tillvägagångssätt för att utforma T-Zone Control Zit Zapper™. Precist utmätta och växtutvunna aktiva ingredienser används, och har som syfte att eliminera fläckar med en enkel trollstavsrörelse.

  • Kraftfullt redskap till ditt hudvårds-kit
  • Lindrar inflammerade fläckar och finnar
  • Kraftfull och skonsam spot corrector
  • Använder sig av Tea Tree, Trollhassel & Mentol
  • Roll-on applicering som är snabb och enkel
  • Parabenfri behandling

Kämpar med T-zonen

I synnerhet ett hudområde uppfattas i allmänhet vara det mest troliga att dras med överflödigt sebum – den välkända T-zonen! Överproduktion av olja, i både kombinerade och essentiellt oljiga hudtyper, kan mycket väl resultera i att blemmor uppstår, särskilt runt pannan och näsan i tillägg till andra områden i ansiktet. Att ge hela ansiktet samma behandling har en hög risk att orsaka ytterligare problem, särskilt då kombinerad hud även kan ha fläckar av torr hud som lätt blir irriterad. Därför behövs ett noggrant tillvägagångssätt med en precis formula som används lokalt där det krävs.

Zit Zapper™ Från Skin Doctors

Rengöring och krämer är ett måste för all hy, men ibland är en riktad teknik det bästa sättet att ta itu med utbrott. Med detta i åtanke har Skin Doctors Cosmeceuticals experter blandat innovativa och populära naturliga syror med traditionella växter. I dina händer har Zit Zapper™ möjlighet att fokusera på de unika behov som finns för döda hudceller och tilltäppta porer samt klargöra och rena samtidigt som den återupplivar och svalkar. Oavsett om du använder den i T-zonen eller någon annanstans i ansiktet eller på kroppen, så kan denna process direkt ta itu med de individuella områden du bekymrar dig över, och ta tillbaka ditt hälsosamma släta utseende.

Tea Tree
Tea Tree

Tea Tree Olja, vetenskapligt kallad Melaleuca Alternifolia, anses vara optimal till användning mot ansamling av bakterier. Perfekt för att rengöra orenheterna på oljig och kombinerad hud, vilket gör det möjligt för hud med blemmor att åter balansera och återställa sig själv på ett naturligt sätt.

Witch Hazel
Trollhassel

Denna väldigt populära växtfaktor, även känd som Hamamelis Virginiana, anses vara hjälpsam på grund av de adstringerande egenskaperna. Den har lugnande och lindrande egenskaper och balanserar fullkomligt de kraftfulla egenskaperna från andra föreningar. Den hjälper även till att svalka inflammerad hud.

Salicylic & Glycolic Acids
Salicyl- & Glykolsyror

Dessa föreningar förekommer naturligt i växter, inklusive sockerrör och har uppmärksammats för sin förmodade förmåga att hjälpa både dyster och inflammerad hud. De verkar lindrande samtidigt som de främjar exfoliering och låter döda hudceller falla av för att släppa fram ett hälsosamt och fräscht ansikte.

Menthol
Mentol

Denna högt ansedda ingrediens är en blandning av pepparmynta, polejmynta och eukalyptus och associeras med ren fräschör. Optimal till att hjälpa porer och fläckar då den svalkar och rengör samtidigt som den stimulerar föryngrande. Den kan hjälpa till att återfå utseendet av en energisk hy.

Fullständig ingredienslista

Vatten (Aqua), Isopropyl Alcohol, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Bladolja, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Hamamelis virginiana (Trollhassel) Bark-/Blad-/Kvistextrakt, Zinc Sulphate, Camphor, Glycolic Acid, Menthl, Limonene*.

*Naturligt förekommande i essentiella oljor.

Användning av Zit Zapper™

Zit Zapper består av en enkel formula som appliceras med en roll-on stav och som är utformad för att bli en kraftfull nödvändighet i ditt hudvårdsurval. Det appliceras bäst på lokaliserade utbrott, snarare än på ett allmänt område. Två gånger dagligen, en gång i början av dagen och en gång i slutet av dagen applicerar du en liten mängd, endast på de drabbade områdena och låter det absorberas. Använd när det behövs, tills du uppnår ett tillfredsställande resultat.

Vägledning

Denna kraftfulla korrigerare av huden är perfekt för användning av såväl män som kvinnor och hjälper mot blemmor, såsom finnar och fläckar, med användningen av de bästa naturliga ingredienserna som finns. Dock rekommenderar vi, precis som med alla nya hudvårdsprodukter, att man läser igenom den fullständiga ingredienslistan noggrant och kontrollerar eventuella personliga allergier. Det rekommenderas även att man utför ett lapptest 24 timmar innan man använder produkten för första gången.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(29)
4 Stjärnor
(20)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.30% baserat på 52 Kundomdömen

Verifierat Köp

Så fort det syns något i ansiktet använder jag den, så går det ner till morgonen :). Enkelt och snabbt, det gillas

j jag_min
Verifierat Köp

Jätte bra produkt köpte den till min son som har haft riktiga problem med finnar och det har blivit så mycket bättre sedan han började använda den här

J Jamil
Verifierat Köp

Tycker den har funkat väldigt bra, så fort jag får något i ansiktet har jag applicerat och det tar inte lång tid innan det ser mycket bättre ut.

F Felicia
Verifierat Köp

Hela våran familj använder den faktiskt när det behövs, funkar på alla.

P Peter
Verifierat Köp

Perfekt storlek som jag alltid kan ta med mig för när jag känner att jag håller på och får en finne.

T Therese
Verifierat Köp

Finnarna försvinner väldigt snabbt.

M Markus
Verifierat Köp

ottimo per un'azione veloce

B Biagio
Verifierat Köp

Molto comodo da usare

P Paolino
Verifierat Köp

è molto pratico lo stick, che lo puoi portare nel beauty

A Alicia
Verifierat Köp

L'ho comprato qualche giorno fa, è arrivato subito. Ora lo sto usando e mi sembra di migliorare a vista d'occhio

L Lorenzo G.

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar