ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Present

South Beach Underarms- Blekande roll-on

Blekande roll-on South Beach

Är du missnöjd med utseendet av dina mörka armhålor och i behov av en mild, känslig deodorant? Detta är en 2-i-1-formula som kan hjälpa dig att tackla dina besvär med mörka armhålor, vilket försäkrar dig om en livfull look när du går ut i lite sällsynt svensk sol. Som en extra bonus är det en mild deodorant som dessutom luktar underbart! Den innehåller ingredienser såsom lakritsextrakt, Uva Ursiextrakt och den innovativa insta-brite™ teknologin, som samtliga är kända för deras naturligt blekande effekter. Glöm hårda kemikalier och sikta på en hud med underbar doft, en livfull lyster och armhålor som förses med näring genom en mild lösning istället!

 • Dermatologiskt testad
 • Innehåller Insta-brite™ uppljusningsteknologi
 • Mild formula, bekymmersfri applicering
 • Har som mål att förse din hud med fukt och näring!
 • Naturlig lavendeldoft
 • Lämplig för alla hudtyper
 • Innehåller ingen alkohol, aluminium, parabener eller antiperspirant

En tredjedel av alla kvinnor känner sig missnöjda med sitt utseende i armhålorna! De har uppgett att det finns en skam över mörka armhålor och bekymmer avseende att använda starka kemikalier för att lösa problemet. Som tur är kan denna produkt hjälpa dig att tackla problemet genom en mild formula som innehåller ett antal aktiva, naturliga ingredienser.

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Vad är South Beach Roll-on for Underarms?

Denna milda roll-on deodorant är nästa logiska steg att ta avseende skötseln av armhålorna. Varför ska deodoranter bara parfymera? Genom modern vetenskap och teknologi kan nu South Beach hjälpa till att ta hand om huden under armarna medan den även hjälper till att bekämpa besvär av mörka armhålor. Vad syftar den till att göra? Den riktar in sig på att hjälpa användare att känna sig rena och självsäkra samt att se strålande ut, med en lyster och oemotståndlig doft! Plus att den välkomnar ett alternativt tillvägagångssätt till de hårda kemikalier som finns i andra produkter på dagens marknad. Så kompromissa inte på din hudvård utan ge den istället det naturliga stöd och den uppmuntran som den behöver genom att använda denna roll-on från South Beach!

Hur fungerar den?

Låt oss gå rakt på sak; hur kommer den hjälpa till att bekämpa dina besvär med mörka armhålor? Den nyttjar Uva Ursiextrakt och Insta-brite™ avancerad teknologi, vilka båda ökar massivt i popularitet som ett resultat av deras uppljusande och blekande egenskaper. De kan hjälpa dig i arbetet mot en jämn, hälsosam lyster som kommer lämna dig med en lättad känsla och göra dig reda att tackla dagen! Men hur vet du att en jämn lyster inte är på bekostnad av en otrevlig doft från dina armhålor? Eftersom det också kräver extrakt från grönt te samt äppelextrakt, som både är välkända för deras uppljusande, revitaliserande och lugnande egenskaper, att hjälpa till att exfoliera, hydratisera och ge näring åt dina armhålor. Denna innovativa, pro-aktiva och säkra formula kan hjälpa dig att parfymera dina armhålor under tiden du tacklar förekomsten av mörka armhålor.

Hur använder jag den?

För optimalt resultat från din splitter nya South Beach Roll-on for Underarms, följe dessa enkla instruktioner:

 • Tvätta först som vanligt och låt huden torka.
 • För att använda roll-on applicerar du på det önskade området tills det har absorberats helt.
 • Säkerställ att din hud är fullständigt torr innan du applicerar någon annan produkt.
 • Använd 2–3 gånger per dag.
 • Varken handskar eller borstar behövs.

Huvudingredienser

South Beach Roll-on for Underarms anser att en produkt enbart är så bra som dess ingredienser. Det är därför de gärna går igenom dess milda ingredienser och förklarar deras funktion för dig. Några av huvudingredienserna är följande:

Mjölonextrakt Denna ingrediens är väletablerad för dess milda uppljusande komponenter, som hjälper dig i arbetet mot en jämn lyster.
Lakritsextrakt Är inte enbart populär för dess blekande egenskaper utan även för dess antioxiderande egenskaper.
Insta-Brite™ Uppljusningsteknologi Detta nyskapande vetenskapliga tillvägagångssättet mot missfärgning har sett sin popularitet öka mycket under senare år. Den är upptagen med att hjälpa dig att tackla alla former av synlig missfärgning!
Grönt te-extrakt En väldigt populär ingrediens som är känd för dess revitaliserande fördelar och främjar ett hälsosamt utseende av huden.
Äppelextrakt Denna ingrediens siktar på att hjälpa dig i arbetet för att få en konsekvent och jämn lyster.
Lavendelolja Denna ger deodoranten en fantastisk lavendeldoft.

Nedan finns den fullständiga ingredienslistan som South Beach Roll-on for Underarms innehåller: Vatten/aqua, glycerin, Hamamelis Virginiana bladextrakt, Sesamum Indicum fröolja, Triglycerider av kaprinsyra, Zinkoxid, Lonicera Caprifolium blomsterextrakt, Manihot Utilissima stärkelse, fenoxietanol, Arcostaphylos Uva Ursi bladextrakt, Magnesiumaskorbylfosfat, Veronica Officinalis bladextrakt, xantangummi, Glycyrrhiza Glabra rotextrakt, Extrakt från Alchemilla Vulgaris, Malva Sylvestris bladextrakt, Primula Veris extrakt, Ethylhexylglycerin, Lavandula Angustifolia olja, Camelia Sinensis bladextrakt, extrakt från Citrus Aurantium Dulcis, extrakt från Citrus Medica Limonum, Pyrus Malus fruktextrakt, extrakt från Saccharum Officinarum, Linalol.

Läs mer
South Beach Underarms- Blekande roll-on Blekande roll-on

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

83.33% baserat på 6 Kundomdömen

Verifierat Köp

Super lätt att använda.

A Aleksandra
Verifierat Köp

Mitt enda tips är att vara noga med att låta den torka in.

B Bella
Verifierat Köp

Nöjd.

E Emelie
Verifierat Köp

Jag köpte den istället för min vanliga deo. Gör underverk både som en deo och för att bli av med deb mörka huden.

A Anna-Lisa
Verifierat Köp

Fantastisk

S Sanna
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter