måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

South Beach Roll On – deodorant mot mörka fläckar i armhålorna

Av: South Beach

429Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Om du, som många andra, vaxar eller rakar dina armhålor kommer du sannolikt att lägga märke till att färgen är mörkare än resten av huden. Detta kan få dig att bli onödigt självmedveten och resultera i att du väljer kläder som inte visar armhålorna, men det finns ett sätt där du kan få allt. South Beach Roll On är en effektiv deodorant som också ljusar upp missfärgning av huden. Detta kommer göra att du återigen kan bära korta och ärmlösa kläder i varmare väder utan förlägenhet.

 • innehåller inte blekmedel
 • enkel tillämpning
 • fungerar också som en vanlig deodorant
 • säker för användning i hemmet
 • mer långvariga effekter än blekning
 • ljusare hud omedelbart
 • torkar snabbt utan att lämna rester

Hudtonande produkter använder ofta blekmedel, vilket innebär att de inte är lämpliga för de mer känsliga hudområdena under armarna. South Beach Roll On har gjorts att behandla pigment utan att orsaka skada eller irritation och fungerar inte genom att bleka det översta lagret av huden. Då produkten också fungerar som en vanlig deodorant behöver du inte använda ytterligare produkter, utan du kan bara rulla på den som du skulle med en traditionell deodorant, låta den suga in och kan sedan klä dig och fortsätta med resten av dagen. Dess milda formula kan användas i hemmet så resor till salongen eller ömma armhålorna efter hårda behandlingar kommer inte längre att vara ett problem.

Läs mer

Vad är South Beach Roll On – deodorant mot mörka fläckar i armhålorna?

South Beach Roll On ljusar upp pigmenteringen av underarmarna och håller dig samtidigt fräsch tack vare att den även fungerar som en vanlig deodorant. De milda ingredienserna är tillräckligt effektiva för att ge långvarig hudtonaning men är tillräckligt säkera för att användas av dig i ditt eget hem. Om missfärgning orsakats av hormoner, ärrbildning eller rakning kan både män och kvinnor njuta av en enhetlig hud utan irritation från kemikalier.

SOUTH BEACH, RULLA PÅ

South Beach Roll On
deodorant mot mörka fläckar i armhålorna för att ljusa upp armhålorna har en unik metod för att bleka den känsliga huden armhålan. Dess unika formel är utformad för att skonsamt ljusa upp hudfärg utan att skada huden.

South Beach Roll On
deodorant mot mörka fläckar i armhålorna fungerar gradvis, först exfolierar den försiktigt huden och sedan förs naturliga blekmedel till de djupare hudlagren. Alla ingredienserna är helt naturliga och välbeprövade för att vara fuktgivande och blekande. Din hud kommer se yngre och klar ut med en så enkel sak som deodorant.

South Beach Roll on: Blek känslig underarmshud effektivt i ditt hem!

Använd South Beach Roll On som du skulle använda din vanliga deodorant. Med bollen kan du applicera jämnt och säkert eftersom kemikalierna inte kommer att bränna. Den är även lämplig att använda direkt efter rakning eller vaxning! Den innehåller inte Kojicsyra eller hydrokinon som kemisk hudblekning gör, så även de som har drabbats av irritation från hudblekningsprodukter kan använda den. Den milda formuleringen kommer inte att torka ut huden och du behöver inte tillämpa deodorant eftersom du kommer att märka att din underarmshud inte bara är ljusare men också mjukare tack vare mjukgörande egenskaper.

Hur använder jag Vad är South Beach Roll On – deodorant mot mörka fläckar i armhålorna

Bevisade resultat

Snarare än att bleka, så skapar South Beach Roll On pigmentet tyrosinan. Genom att hämma produktionen så kommer din ny hud vara ljusare och i bättre skick när den gamla försvunnit. Eftersom produkten riktar sig mot de djupa hudlagren, kommer effekten att sitta i längre än konventionella behandlingar. De mjukgörande egenskaperna ger dig jämna armar och förbättrar hudens kondition överlag. Använd varje dag för att fortsätta uppljusningen och fyll i mindre ofta när du känner att du har nått den nivå av ljushet du vill uppnå.

Rubba inte balansen i huden under armarna med blekmedel eller liknande som inte gör något gott . Använd istället South Beach Roll On som fungerar som en deodorant samtidigt som den ljusar upp huden effektivt om än försiktigt.

När kan jag börja se resultat?

Eftersom produkten fungerar med hudens cykel förbättras resultatet efter ett par veckors användning. Produkten kan omedelbart ljusa och tona huden något, men vidare ljusning uppnås genom att använda deodoranten kontinuerligt. När du har din önskade hudton behöver du inte använda den lika ofta.

Användningstips

 • använd åtminstone en gång och upp till 3 gånger dagligen för snabbare effektiva uppljusande resultat
 • du behöver bara lite av produkten för effektivitet, så överdriv inte
 • inget behov av att täcka området, sätt inte på kläder tills produkten har absorberats i huden
 • inget behov av att skydda händerna med handskar eller att använda applikationsverktyg
 • fortsätt att tvätta armhålorna enligt din vanliga rutin
 • när önskad effekt uppnåtts används rullen mindre ofta för att bibehålla resultatet

Helt naturligt

South Beach Roll On innehåller inte någon av de kemikalier som vanligtvis är förknippade med hudblekning. Det fungerar med din kropp för att inhibera pigmentproduktion så det är inte sannolikt att det kommer orsaka några biverkningar. Om du har uppvisat allergi mot skönhetsprodukter tidigare bör du först kontrollera innehållsförteckningen och inte använda produkten utan att först samråda med din läkare eller allergispecialist.

Hur du beställer

För att få tag på South Beach Roll Onbehöver du bara besöka ShytoBuy webbplats. Härifrån kommer du att kunna lägga till din produkt till onlinekorgen. Lägg till alla andra produkter som du vill beställa samtidigt och klicka på korgen för att checka ut. Härifrån kommer du att bli ombedd att skriva in betalningsinformation och adress. Om du vill påbörja behandlingen så snart som möjligt beställ innan 16.00 så skickar vi ut din beställning samma dag.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden