GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

South Beach

South Beach

Filtrera

Typ

Pris

1Kr 999Kr

Betyg

South Beach är ett internationellt erkänt hudvårds märke som har blivit känt världen över för sina effektiva men skonsamma toning och hudutjämningsprodukter som är särskilt utvecklade för känsliga områden. South Beach sortimentet är de ultimate produkterna för uppljusning av anal, vagina, bröst, ansikte, armhålor och andra känsliga områden.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Inget resultat
Filtret som du har valt matchade inga av våra produkter. Var vänligen återställ det valda filter och ändra din sökning.

Internationellt erkänt varumärke för hudtoning

Missfärgningar kan bildas i stort sett var som helst, fläckar kan skapas på huden som är milt till allvarligt mörkare i tonen än den omgivande vävnaden. På ytan kan hyperpigmentering vara svårt att dölja och kan i hög grad försämra ditt självförtroende. Hyperpigmentering på dina underarmar kan göra dig ovillig att ha bekväma, moderiktiga ärmlösakläder på sommaren och missfärgad hud i dina intima områden kan göra dig tveksam till att släppa någon speciell nära.

Det är svårt att hitta en effektiv hudtonande formel som är fri från irriterande ämnen och mild nog att användas överallt där hyperpigmentering kan uppstå men med South Beach sortimentet, är en mild lösning på missfärgning av huden äntligen tillgänglig. South Beach produkterna är helt fria från hydrokinon och hårda blekmedel. Sortimentet är noggrant testat för att säkerställa att de kan användas på ett säkert sätt i ansiktet, underarmarna och intima områden. South Beach formulan är helt fri från tungmetaller, gifter och kemikalier samt är lätta att tillämpa. Med South Beach kommer du aldrig känna behov av att dölja din hud bort igen.

Alla har rätt till sin drömhy!

Vissa hudvårdsproblem kan vara pinsama och det är därför South Beach har utvecklat sina banbrytande produkter. Beväpnad med en önskan att ta itu med dessa pinsamma problem med effektiva men ändå lättanvända produkter, producerar företaget ett antal produkter som kan hantera områden av hyperpigmentering på även de mest känsliga delarna av huden, såsom under armarna eller i mer intima områden.

Inspirerad av modeller och kändisar som strövar omkring på gatorna i Miami South Beach, strävar detta sortimentet för att varje kund ska få den huden de drömmer om. Det ska inte bara vara de modeller som njuter av solen på South Beach som ska kunna njuta av felfri hud utan även de som arbetar hårt varje dag och inte vill behöva oroa sig om pinsamma hudproblem, South Beach är den enkla lösningen för perfekt hy.

Naturligt och säkert

South Beach produkter når alla upp till företagets höga krav på säkerhet, mildhet och effektivitet. Produkterna uppnår dessa krav genom att använda naturliga ingredienser som är skonsamma mot även de mest känsliga hudtyper. South Beach strävar efter att locka konsumenter genom att erbjuda överlägsen respekt för deras kunders integritet och hälsa samt att leverera produkter som aldrig irriterar huden.

Professionella dermatologer, farmaceuter och läkare i mer än 30 länder över hela världen har godkänt South Beach varumärket. Att ljusa upp intima områden kan vara ett obekvämt ämne men South Beach gör dessa hudproblem lätta att ta itu med. Med ett antal av South Beach Skin Solutions produkter som finns på SkinStore, hittar du säkert vad du letar efter, så att du kan ta itu med dina problemområden. Upptäck fördelarna med South Beach hudlösningar idag.

Hudens komplexitet gör det ofta nödvändigt att använda något mer än tvål, mjukgörande och ansiktsvatten. I själva verket kan många hudsjukdomar (acne, rosacea, eksem och hyperpigmentering) påverka hudens skönhet på ett sådant sätt att människor blir självmedvetna ute i offentligheten eller när de bär vissa typer av kläder. Missfärgning av huden som leder till mörkare fläckar och hyperpigmentering kan leda till en önskan att dölja dessa brister snarare än att försöka ta itu med dem. South Beach Sortimentet hjälper människor att ta itu med sina pinsamma hudproblem.

Ingredienserna i South Beach är effektiv med att ta tag i de hudproblemen som förknippas med hyperpigmentering och mörka fläckar men produkterna är milda nog att användas överallt på kroppen, även om armhålorna, bikinilinje, bröstvårtor och könsorgan. Ingen av South Beach produkterna innehåller starka blekmedel eller hydrokinon, så de är milda nog att ljusa upp huden effektivt utan att irritera den och orsakar skada.

Passa på att inkludera en eller flera av våra South Beach Produkter i din dagliga hudvårdsrutin och tillåt dig att njuta av livet mer fullständigt!

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.