• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

South Beach Body Milk Lotion

Blekande body milk mot hyperpigmenteringar & mörka fläckar
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Söker du efter en hälsosam, jämn lyster? South Beach Body Milk är ett komplex av speciella ingredienser som är kända för sina naturligt blekande och uppljusande egenskaper, såsom Uva Ursi extrakt och lakritsextrakt. Denna body lotion är varsam på hela kroppen och detta är tack vare dess milda formula. Den ser inte enbart till att lugna, hydratisera och förse din hud med näring utan riktar även in sig på att återställa ditt förtroende genom att hjälpa dig att bekämpa utseendet av mörka fläckar och missfärgningar genom att gå rakt på sak.

 • Dermatologiskt testad
 • Insta-Brite™ avancerade teknologi för uppljusning
 • Innehåller extrakt från lakrits och Uva Ursi
 • Lämplig för helkroppsanvändning
 • Säker på alla känsliga områden
 • Lämplig för alla hudtyper
 • Ingen hydrokinon, kojicsyra, alkohol eller parabener

Vill du att huden ska kännas oemotståndlig att röra vid samt se strålande, hälsosam och livfull ut?

Denna välslipade produkt kan hjälpa till att återuppliva din samling av kosmetika, återställa ditt förtroende och efterlämna dig med en fantastisk känsla!

Vad är South Beach Body Milk?

Vid första anblick är det en noggrant utformad och skonsam produkt som riktar in sig på att hydratisera och lugna huden samt förse den med fukt genom att använda väletablerade ingredienser som är rika på vitaminer och antioxidanter. Men denna body milk har ett underliggande motiv; den innehåller ett antal högt eftertraktade ingredienser som är väletablerade på grund av deras blekande och uppljusande effekter. Hur hjälper detta dig? Inte nog med att den hjälper dig att bekämpa mörka fläckar, den arbetar även för att få en strålande, ungdomlig lyster. Hudmissfärgning är en naturlig del i att åldras men det innebär inte att du inte kan kämpa emot dem och med denna South Beach Body Milk, kan du återställa det naturligt hälsosamma och livfulla utseendet!

Hur fungerar det?

Den använder aktiva ingredienser som hjälper dig att tackla dina missfärgningsbesvär. Inte nog med att lakrits- och Uva Ursiextrakt är två berömda blekningsingredienser utan även Insta-Brite™ teknologin som är det senaste, nya, innovativa tillskottet till den uppljusningsarsenal som finns i denna body milk. Alla tre ingredienser arbetar kortfattat för att rikta in sig på missfärgningstecken, vilket även kan hjälpa till med att lindra dina bekymmer angående ärr och åldrande. Med tre allmänt ansedda blekningsingredienser så är ditt hopp om ljusare hud redan lovande! Den milda lösningen riktar även in sig på att hydratisera hudceller, stänga in fukt och omsorgsfullt lindra din hud. Detta hjälper till att främja hudelasticitet, vilket i sin tur hjälper dig att arbeta mot målet med en ungdomligare hud som ser hälsosam ut! Som du märker så arbetar denna body milk på många olika sätt men det är dess högt berömda och betraktade ingredienser som verkligen får den att skilja sig från de hårda kemikaliska alternativen som finns på marknaden idag.

Hur använder jag den?

Att applicera din South Beach Body Milk är en enkel och snabb process. Följ bara dessa enkla instruktioner:

 • Tvätta som vanligt och låt huden torka.
 • Applicera på det önskade området och massera sedan varsamt in i huden genom cirkulära rörelser tills den har absorberats helt.
 • Se till att huden är helt torr innan någon annan produkt appliceras.
 • Använd en gång på morgonen och en gång på kvällen.
 • Varken handskar eller borste behövs.

Huvudingredienser

South Beach Body Milk är stolt över sina kraftfulla ingredienser och tar alla tillfällen i akt att förklara vilka de är samt hur de fungerar för dig. Några av huvudingredienserna är följande:

image of bearberry
Mjölonextrakt Är en nyckelspelare bland de uppljusande ingredienserna, som redan har mottagit positiva recensioner från kunder över hela världen på grund av dess framgång i blekningsprodukter.
image of liquorice extract
Lakritsextrakt Välkänd för dess aktiva blekande och uppljusande komponenter som hjälper dig på vägen till en jämn lyster.
image of a leaf
Insta-Brite™ teknologi Populariteten av denna ingrediens har ökat enormt under de senaste åren som ett resultat av dess välkända blekande egenskaper.
image of green tea
Extrakt från grönt te Den är välkänd för dess antioxiderande egenskaper och är rik på vitaminer samt främjar näringsrik hud och ett hälsosamt utseende.
image of apple extract
Äppelextrakt Ett annat nyckelvapen i uppljusningsarsenalen, som är väl ansett för dess uppljusande egenskaper och riktar in sig på att ge din hud en jämn och livfull lyster.
Image of mallow
Extrakt från malva är populär för dess lugnande, hydratiserande och fuktgivande egenskaper samt är optimal för användning på känslig hud.

Nedan är den fullständiga ingredienslistan för South Beach Body Milk:

Vatten, Helianthus Annuus fröolja, Glycerin, Zinkoxid, Cetylstearylalkohol, Manihot Utilissima stärkelse, Lonicera Caprifolium blomsterextrakt, Polysorbat 60,2-fenoxietanol, Veronica Officinalis bladextrakt, Glycyrrhiza Glabra rotextrakt, Arctostaphylos Uva Ursi bladextrakt, Extrakt från Saccharum Officinarum, Pyrus Malus fruktextrakt, Extrakt från Primula Veris, Malva Sylvestris bladextrakt, extrakt från Citrus Aurantium Dulcis, extrakt från Citrus Medica Limonum, Camelia Sinensis bladextrakt, extrakt från Alchemilla Vulgaris, Etylhexylglycerin, Passiflora Edulis fruktolja, Limonen, Hexylkanelaldehyd, Linalool.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag rekommenderar den för alla som vill få en jämnare hudton.

  M Martina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Hjälper. Huden blir mjuk efteråt. Bra.

  T Tina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gör precis vad det säger- ljusar upp huden och tar bort ojämnigheter.

  H Hane small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Den bleker mot fläckar snabbare än jag trodde!

  M Moa small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Min hud känns strålande. God doft.

  C Christina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.