FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Revita Conditioner

Högpotent återfuktning för håret
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Det går inte att förneka hårets roll för vårt utseende - inte heller dess roll för vårt självförtroende. Så, när man känner sig besviken över hur det ser ut är det samma sak som att självkänslan får sig en törn. För att hjälpa dig till att kunna hantera problemet som en del av din vardagsrutin använder Revita Conditioner ett urval av potenta ingredienser som stärker och ger näring och nytt liv.

 • Perfekt för uttunnande, bräckligt hår
 • Verkar accentuerande på hårets look
 • Med koffein & mjölkprotein
 • Stärkande biotinoyl tripeptide-1
 • Levereras med hjälp av nanosomteknik
 • Passar in i vardagsrutinen

Vi är många som längtar efter att göra något åt vårt nedslående hår, men som känner att befintliga metoder lämnar mycket övrigt att önska eftersom de verkar svårhanterliga, tidskrävande och kanske också helt meningslösa. Med Revita Conditioner kan du få en in riktad produkt i ditt vardagsliv. Med en revolutionerande blandning, med koffein, mjölkprotein och biotinoyl tripeptide-1, inkapslad med hjälp av nanosomteknologi, förser du ditt hår med sann kärlek och omsorg.

 • Kliniskt bevisad
 • Framtagen av experter
 • Utan parabener
 • Fri från SLS

Ett hårresande bekymmer

Håret är sannerligen en kritisk del av hur vi uppfattas fysiskt - det är till och med sannolikt att det just är håret som man lägger märke till först, både när vi ser oss själva i spegeln och när vi tittar på andra! I linje med detta kan känslan av en smått deprimerande frisyr göra oss nedstämda och ge oss sämre självförtroende. Det finns behandlingsalternativ på marknaden, men de kan både misslyckas och vara dyra. Hade inte en enkel behandling som lätt och smidigt kunde införlivas i vardagsrutinen varit helt perfekt?

Revita-metoden

Med sympati för hur viktigt hårets utseende är för många människors självförtroende, tog DS Laboratories steget och utformade ett balsam som skulle utklassa all konkurrens. Genom att de har använt sin egen och noggrant utvecklade nanosomteknik för att binda rena, aktiva ingredienser i en fosfolipid dubbelskiktsstruktur som efterliknar hårbottnen, kan Revita Conditioner förse dig med en enastående formula som hjälper dig till mer självsäkra kliv framåt.

Styrka

Mjölkprotein används för att ge styrka och volym, genom att täcka varje hårstrå. Man har sett att biotinoyl tripeptide-1 spelar en bidragande roll när det gäller behandlingen av både de faktorer som ger uttunning av håret och de som ses vara stärkande. Stamceller från äpple har inkluderats för att skydda mot åldrande och svaghet.

Näring

Det är viktigt att säkerställa att varje hårstrå vårdas vid varje användning av balsamet, så att det kan behandla skadorna som alla hårslingor utsätts för. Med fokus på detta har man använt extrakt från suckulentväxten, aloe vera, som även är känd för dess uppfriskande kvalitéer, tillsammans med intensivt återfuktande sheasmör.

Nytt liv

Koffeinet är välkänt och mycket populärt för dess energigivande egenskaper, och det är också detta som gjort att man även börjat använda det inom hårvård. Utöver detta anses aminosyran, carnitin, kunna stimulera kroppen - precis som den botaniska ginsengen, som älskas världen över på grund av dess livgivande kvalitéer.

Fullständig innehållsförteckning

Aqua/Vatten/Eau, koffein, cetearylalkohol, amodimetikon, cetylestrar, beentrimoniumklorid, keratin, hydrolyserat keratin, bladextrakt från aloe barbadensis, extrakt av butyrospermum parkii (sheasmör), natriumstärkelse octenylsuccinat, bivax/cera alba, stärkelse från zea mays (majs), hydrolyserad majsstärkelse, octenylsuccinat, hydroxietylbenamidopropyl dimoniumklorid, polyquaternium-67, kisel, beenylalkohol, etylhexylglycerin, etylbisiminometylguaiakolmanganklorid, carnitin HCl, lecitin, glycerin, extrakt av fruktcellkultur från malus domestica, xantangummi, rotextrakt från panax ginseng, arginin, zinkglukonat, biotinoyl tripeptid-1, propylenglykol, denaturerad alkohol, pantenyletyleter, inositol, mjölkprotein/lactis proteinum, laktos, acetylcystein, acetylmetionin, natriumcitrat, citronsyra, koppar tripeptid- 1, hydrolyserat lupinprotein, tridecet-12, cetrimoniumklorid, aromämne (parfym), bensylbensoat, benzylcinnamat, citronellol, hexylkanel, linalool, butylfenylmetylpropional, kaprylylglykol, dinatrium-EDTA, metylisotiazolinon.

Användning

Revita Conditioner kommer med all säkerhet bli ett högst njutbart och tillfredsställande tillskott till din hårvårdsrutin. Efter att du först använt och sköljt ut Revita Shampoo, handdukstorka till dess att det bara är fuktigt. Massera sedan in en generös mängd balsam i ditt hår. För att täcka varje hårstrå kan det vara till hjälp att borsta igenom håret. Låt balsamet verka i tio minuter, skölj sedan ur det noggrant. För maximal effekt bör du använda produktkombinationen fem gånger i veckan.

Rekommendationer

Målet med alla produkter från DS Laboratories är att förse kunderna med förstklassig hårvård. Med det sagt bör man alltid läsa igenom den fullständiga innehållsförteckningen innan man applicerar något på sin hud, utifall produkten skulle innehålla något som man personligen är allergisk mot. Om du har några specifika, diagnostiserade problem med din hud, särskilt vad gäller hårbottnen, vänligen rådfråga professionell vårdpersonal innan användning. Om du är orolig kan det vara en god idé att göra ett lapptest tjugofyra timmar innan användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

97.78% baserat på 9 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Great result. Helped me to manage stress related hairloss.

  NR Nahian R trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Mycket bra

  N Nevenka trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Det går endast att ge positiva omdömmen

  A Annie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tappar mycket mindre hår nu!!

  M Mats trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Balsamet är ett måste för mig.

  A Abdullahi small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har gjort så att jag har fått kontroll över mitt håravfall och det har börjar vända. Det har tagit ett tag, men nu är håret på väg tillbaka.

  J Jesper small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Skönt att balsamet kom också, bra kombination till schampot!

  C Charlie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har sett en stor skillnad kan jag säga!! Känns bra

  V Vik small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Balsam mot håravfall är så smidigt. Slipper hålla på med andra produkter och har märkt en skillnad på mitt hår.

  W Wiktor small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.