• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Revita Balsam mot håravfall

205ml Balsam | Balsam mot håravfall

DS Laboratories

329Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Revita Conditioner är det bästa balsam mot håravfall som kan uppnås med bioteknik. Detta unika balsam bygger på framgången av Revita Schampo och använder toppmodern stimulerande teknik.

 • Vinnande vetenskaplig produkt perfekt för män och kvinnor som lider av håravfall
 • Ingredienserna verkar upp till 12 timmar efter användning
 • Innehåller kraftfulla aktiva ingredienser som genomgått kliniska tester
 • Innehåller botaniska stamceller för att bilda en robust formel som varar
 • Inkluderar Ginseng vilket visat sig kunna förlänga hårsäckars liv
 • Används som vanligt balsam

Med Revita hårväxt balsam kan du vara säker på att du använder en modern och högkvalitativ produkt. På grund av innovatörer och forskare vid DS Laboratories kan detta balsam förbättra din hårkvalité.

Läs mer
Typ: Balsam
Size: 190 ml

Vad är det Revita Conditioner?

Revita Balsam innehåller ingredienser som kan tränga sig djupt in i härsäcken. På så sätt kan de aktiva ingredienserna verka längre. Detta högpresterande balsam är också kraftfull mot DHT (en av de största orsakerna till håravfall). Revita balsam är perfekt som en fristående produkt, eller i kombination med andra metoder.

Hur fungerar Revita Conditioner?

En av de viktigaste skillnaderna mellan Revita och andra produkter är hur ingredienserna är inkapslade i sfärer. Den unika teknologin innebär att de små sfärpartiklarna fastnar på hårbotten. Denna åtgärd gör att ingredienserna stannar kvar i hårbotten längre, vilket ökar effekten av håråterväxen.

Hur använder jag Revita Conditioner?

För bästa effekt, använd Revita balsam efter att du har använt Revita schampo. Massera in produkten ordentligt i hårbotten och låt det vara i 2 minuter innan du sköljer ur det. För bästa resultat rekommenderas att använda produkten dagligen om du kan. Kompletterande produkter från DS Laboratory sortimentet som Spectral.RS®, Spectral.DNC-N® och Spectral.DNC-S.

Säker att använda

DS Laboratories använder naturliga ingredienser med hårstimulerande egenskaper. Den är lämplig och säker för utvärtes bruk samtidigt som den stärker din hårbottens hälsa. Läs dock alltid ingredienserna för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.