GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Att ta bort hår med laser

Fördelarna med att ta bort hår med laser är precision, lasertekniken är exakt och kan inrikta sig på specifika områden på kroppen.

Är det säkert att ta bort hår med laser, hur gör man, är det dyrt? Du kommer på denna sida få svar på alla dina frågor gällande hårborttagning med laser.

Att ta bort hår med laser

Tidigare fanns det begränsade fördelar med att ta bort hår med laser , men nu efter forskningens framsteg har ett antal saker förändrats. Det är inte bara priserna på laserbehandlingarna som har gått ner, utan användbarheten och bekvämligheten har också ökat i betydande utsträckning.

Fördelar med att ta bort hår med laser

Låt oss först börja med grunderna, att ta bort hår med laser är en icke-invasiv teknik för hårborttagning som använder avancerad laserteknik. Fördelarna med att ta bort hår med laser är precision, lasertekniken är exakt och kan inrikta sig på specifika områden på kroppen som har mörkt, grovt hår och därmed tar effektivt bort hår med hög precision utan att orsaka några skador på huden.

Hur lång tid tar det att ta bort hår med laser?

Det tar bara en bråkdel av en sekund för en laserstråle att ta bort cirka 30-60 hårstrån. Vissa delar av kroppen så som ansikte tar en mycket kort tid medan vissa delar såsom ben eller armar kan ta en timme eller så.

Långsiktiga resultat

Vaxning, användning av pinsett eller andra hårborttagnings metoder hindrar inte hårväxt med det gör det när man tar bort hår med laser, efter ett par behandlingar kan det ge dig långsiktig lindring från oönskade hårväxt. Det påverkar direkt de celler som ansvarar för hår tillväxt och förstör håret från roten, så att ytterligare hårväxten stoppas.

Ett mer kostsamt Alternativ

Att ta bort hår med laser är en kostnads effektiv lösning jämfört med andra hårborttagningstekniker. Den inledande investeringen i laserbehandling är säkerligen högre, men sparar tid och pengar på långsikt. Om du rakar eller vaxar bort håret på din kropp kommer de årliga kostnaderna vara mycket dyrare än vad du skulle spenderar på en laserbehandling.

Även svåra och privata områden

Med andra hårborttagningstekniker, är det nästan omöjligt att rikta några delar av kroppen, men att ta bort hår med laser gör så att du kan bli av med oönskat hår även vid områden där andra tekniker inte kan. Det kan vara jobbigt att raka sig vid vissa områden på kroppen såsom genitala regionen, under armar eller längs bikini linjer, det kan orsaka obehag eller klåda, men att ta bort hår med laser ger inte samma problem.

Färre biverkningar

Att ta bort håret med laser har inte några större långsiktiga biverkningar. Din hud kan bli känsligare och får benägenhet att få pigmentering men detta varar bara ett par dagar. Rakning, vaxning eller tweezing kan lämna en irriterad hud eller leda till missfärgning av huden.

Smärtfri behandling

Att ta bort hår med laser är enkelt, snabbt och orsakar inte någon smärta. Rakning, vaxning eller operation är alla relativt smärtsamma förfaranden som gör laser hårborttagning en lätt match för dig.

Lätt att använda

Att ta bort hår med laser är enkelt och bekvämt. Du kan ta bort hår med laser i hemmet, det finns bärbara versioner av produkter som tar bort hår med laser tillgängligt på marknaden. Det bästa med att ta bort hår med laser är att du kan använda det på nästan alla områden på kroppen, enda från ansiktet, armhålor, bröst, rygg, intima delar, ben och armar. Om du letar efter en långsiktig lösning, är laser anordningar för hemmet vägen att gå.

Dela med