GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

IPL och HPL Behandling

IPL och HPL är en ljusbehandling för att stoppa hårväxt permanent anpassat för hela kroppen - skonsamt, snabbt och effektivt.

Att ha lena, hårfria sommarben som riktigt gnistrar i solen är något många ser som ett måste, eller en hårfri bringa som kan både se yngre och fräschare ut. Att raka sig är en snabb lösning – men inte en direkt bra efter några dagar då stubben kommer. Vaxning är så pass smärtsamt att man ryser bara man tänker på det. Finns det verkligen inte riktigt bra hårborttagning som inte kostar skjortan? Vi har introducerat HPL till vårt sortiment – en IPL-teknik som är anpassad för hemmabruk. Läs mer om här hur den kan passa dig.

HPL står för “Home Pulsating Light” och är, precis som IPL och laser, en ljusbaserad teknik. Tekniken används inte bara för hårborttagning på salonger, utan också för också inom hudvård för att bort ytliga blodkärl och pigment?äckar. Här på ShytoBuy har vi HPL-apparater för att ta bort oönskad hårväxt som du bekvämt kan beställa hem istället. Denna ljusteknik har utformats med vår livsstil i åtanke – det är helt enkelt en snabbare metod eftersom den kan behandla större områden än en laser. Vid hårborttagning på rygg, bröst och ben är HPL en utmärkt metod med beprövade effektiva resultat.

Det som skiljer sig från lasrar är att HPL kan leverera hundratals våglängder (eller färger) i varje ljusimpuls istället för bara en. Detta beror på att filter används som riktar dessa ljusblixtar så att de kan arbeta på ett bredare område. Helt enkelt, så orsakar ljusimpulsen värme i hårroten som avaktiverar hårväxten på hårsäcken på samma sätt som en laser. HPL kan användas på känsliga områden såsom bröstvårtor, bikini och tår.

Våra HPL hårborttagare är speciellt utvalda för att passa alla behov. Vår Silk n Flash & Go och Silk'n Flash and Go Lux kommer i mindre modell, perfekt för att komma åt på små ställen ordentligt såsom överläpp och bikinilinjen och perfekt att bara lägga i resväskan. Silk'n Flash and Go Lux kommer även med en extra patron för längre användande.

Silk'n SensEpil ™ och Silk'n SensEpil XL™ kommer med stor laseryta, hela 6cm² . Dessa är utformade för snabb behandling av hela kroppen, speciellt stora ytor som ben, bröst, rygg och armar. Silk'n SensEpil XL™ kommer dessutom med en patron som gör 65000 impulser, vilket räcker för behandling av hela kroppen flera gånger om.

När man påbörjar en permanent hårborttagningsbehandling så är det bra att förstå vad det inntebär med hårväxtcykler. När man till exempel tittar på sin arm så ser man egentligen bara en tredjedel av alla hår. Detta beror på att två tredjedeler är i “viloläge”. Dessa hårsäckar kommer aktiveras i cykler och börja växa så småningom. Utan denna vetskap tror många människor att permanent hårborttagning med HPL inte fungerar och att samma hår börjar växa igen. Med en HPL hårborttagare hemma kan man därmed återbehandla dessa hudområden när de sovande håren börjar växa igen tills man blir helt hårfri.

Hy som är mörk bör undvika HPL behandling, likaså med IPL behandling och laser. Detta beror på att behandlingen är med ljus som absorberas av pigment, så mörk hy har större risk för att bränna sig. Man skall undvika att sola innan HPL behandling för samma anledning. Det är även bra att veta att ljusteraping fungerar bättre på mörka och grova hår än ljusa hår. Ljusa och tunna hår kan behöva återbehandlingar för bästa resultat.

HPL är en hårborttagningsmetod som passar dig som önskar hårborttagning skonsamt, snabbt och enkelt på hela kroppen. Vårat utbud av HPL-apparater finns för allt från ansikte till hela kroppen. Läs hos oss mer om vilka förmåner du kan ta del av för att få en silkeslen hy!

Dela med