• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hårborttagning för män

Man kan skylla det på fåfänga, men hårborttagning för män blir allt mer populärt. Men hur ska man göra vilka hårborttagnings metoder funkar och vilka är bäst.

Denna sida kommer att ge dig en kortfattad information om vilka olika metoder som finns när det gäller hårborttagning för män och hur vanligt hårborttagning för män är.

Tips om hårborttagning för män

Man kan skylla det på fåfänga, men hårborttagning för män blir allt mer populärt. Förr ansågs hårborttagning endast vara någonting för kvinnor, men nu har hårborttagning blivit allt vanligare bland män. Under sommaren när man vill gå med bar överkropp eller ha på sig ett linne kan man finna sig generad om man har för mycket hår på bröst eller rygg. Att män tar bort sitt hår vid underlivet har också blivit allt mer vanligt, många män tycker att det maximerar den sensuella känslan av könsorganet och förbättrar även deras sexliv. Med så många skäl för hårborttagning för män tycks frågan skifta från ”ska man” till ”hur gör man” det.

Att raka eller att inte raka?

Om du någonsin funderat på hårborttagning för män, är chansen att din första idé skulle vara att raka av allt oönskat hår. Har man ett lent bröst med synliga muskler kan man uppnå sitt resultat med hjälp av en rakhyvel i duschen. En sak du behöver tänka på när du börjar är att du kommer att behöva bibehålla en rutin och en regelbunden rakning minst 3 gånger i veckan. Du kanske tycker att rakning är lättare om du trimma håret lite i förväg.

Kvinnors rakhyvlar är bättre formade och bättre lämpade för att raka bröstet när det gäller hårborttagning för män. Applicera lite rak kräm och använd lätta och försiktiga rörelser, skölj rakhyveln ofta för att undvika irritation i huden. Var särskilt försiktig runt dina bröstvårtor eftersom detta är ett känsligt område.

Vaxning som hårborttagning

Vaxning är förmodligen den mest plågsammaste metoden när det gäller hårborttagning för män men förmodligen också en av de mest effektiva metoderna. Vaxnings processen går till genom att drar ut hårstråna från roten med hjälp av vaxremsor. Detta kan lämna huden hårfri upp till 4 veckor. Du kan använda vax på de flesta kroppsdelarna såsom ditt bröst, rygg, ben eller vid underlivet. Innan du börjar vaxa vill vi rekommendera att du testar att vaxa på ett litet område av din kropp för att se till att du inte är allergisk mot något av ämnena som finns I vaxet. De flesta skönhetssalonger erbjuder hårborttagning för män, men se till att den personen som utför det är kvalificerad.

Hårborttagnings krämer

Om du känner att du behöver upprepa hårborttagnings rutinerna allt för ofta och känner att du inte har tid så finns det alltid andra mer permanenta och enklare alternativ. Hårborttagningskräm är ett av de enklare alternativen. Hårborttagningskrämer fungerar genom att ta bort hår från ytan av huden och lämnar huden len och hårfri upp till flera dagar. Hårborttagningskrämer innehåller speciella ämnen som löser upp och bryter ner keratin, och keratin är ett protein som bygger upp varje hårstrå.

Skin Doctors Hair No More har producerats för att sänka och nästan helt sluta hårväxt. På så sätt kan du vara hårlös över en lång tid, vilket minskar behovet av att ta bort ansikts- och kroppshår så ofta. Förutom en försenad tillväxt kommer de nya håren också att bli betydligt enklare, tunnare, mindre märkbar och lättare att hantera.

Sprayen fungerar genom att mätta hårfolliklarna med sin klara lösning. När detta händer, lider håravfall, vilket leder till en försvagad hårväxt. Detta bidrar också till ett förändrat utseende av håret som växer ut, vilket gör dem lättare och tunnare än tidigare. Formeln innehåller naturliga enzymer som hjälper till näring och näring av huden, vilket gör det mjukt och smidigt.

Du bör kunna uppleva sprayens fulla effekt efter ca 1 månad användning. Resultaten kan dock variera mellan individer, och ett litet antal användare kommer inte märka någon effekt fram till efter 4 månader.

Hur lång tid det tar att håret växer ut efter att ha använt håret Nej, beror på hur lång tid det tog för håret att växa. Det finns ingen bestämd tid för hårväxt, eftersom detta beror på längden på den naturliga tillväxtcykeln.

Hårborttagningen med laser

Silknn-Glide-500

Du kan välja mellan elektrolys eller de mest tekniskt avancerade metoderna, såsom IPL eller laser.

Här är exempel på Permanent hårborttagning för män kan uppnås med hjälp av laser:

Med Silk'n Glide 50,000 har oönskat hår ingen chans! Den ljusgröna hårborttagningslasern innehåller inte mindre än 50 000 HPL-pulser, vilket innebär att du inte behöver fylla på och betala extra för nya ljuspatroner. Den lättanvända användarfunktionen gör att du kan "flyga" över huden och på så sätt ta bort oönskat hår på vägen. Silk'n Glide 50 000 laser hårborttagning är ett perfekt val om du vill ha ett hårfritt och silkes resultat snabbt och enkelt.

Silkn-Glide-Xpress-300

Silk'n Glide Xpress 300 000 är den snabbaste HPL ™ hårborttagningsanordningen på marknaden. Det är perfekt för dem som upptäcker att hårborttagning tar tid och vill få det gjort snabbt som möjligt. Silk'n Glide Xpress är en ny innovation, det är en enhet som är utrustad med de senaste funktioner som eliminerar all hårborttagningsfrustration som man kan ha kopplat till långtids hårborttagning. Silk'n Glide Xpress tar bort oönskade hår smärtfritt, långvarigt och snabbt, på ett enkelt och effektivt sätt, och det bästa är att hårborttagning från hela kroppen tar mindre än 20 minuter: nästan dubbelt så fort som någon annan Glide-enhet. Resultatet är en 92% minskning av oönskat hår efter avslutad sessioner enligt anvisningarna.

Tänk på att effekterna är gradvisa och du kommer att kräva ett antal sessioner. Denna metod är inte smärtsam och resultaten är permanenta, det är därför denna hårborttagningsmetoden för män oftast rekommenderas.

Vilken hårborttagningsmetod bör man välja?

Valet av hårborttagning beror helt på vad sin smärttröskel är och hur permanent man vill att håret ska vara borta. Vill du bara testa att vara hårlös, så är det bästa alternativet rakning, eftersom håret växer tillbaka väldigt snabbt. Det är däremot en kortsiktig lösning. Om du vill slippa rakning i framtiden så är hårlaser den bästa hårborttagningen.