FÅ EN GRATIS PRODUKT NÄR DU SPENDERAR 500 KR ELLER MER
 • Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

KeratinMD Hair Building Fibers Finishing Spray

118ml Spray | Spray med Grönt Te & Grönmynta
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Ett tunt, fint och bleknande utseende i håret är högst oönskat, och känt för att orsaka markant skada på självförtroendet. Samtidigt ryggar många tillbaka från tanken på användning av innovativa produkter för att ta itu med deras besvär, då de oroar sig för att det ska rinna och efterlämna fläckar vid första bästa väderförändring. Finishing Spray arbetar i harmoni med KeratinMD Hair Building Fibers färginlåsande teknik, och strävar efter att förstärka hållbarheten och kvaliteten i kraftig omfattning.

 • För att låsa in håruppbyggande fibrer
 • För att förstärka hållbarhetslängden
 • Strävar efter att tillföra volym & glans
 • Med grönt te & mintextrakt
 • Inga sulfater, parabener eller alkohol
 • Kan appliceras på nytt när det behövs

KeratinMD Hårbyggande fibrer nyttjar två vitala växtextrakt, energigivande grönt te och återupplivande grönmynta, för att ytterligare boosta sprayen. Den strävar efter att ge ett naturligt om än självsäkert och tillförlitligt utseende, så att du kan leva din vardag utan bekymmer eller besvär. Med blott en snabb applicering, kan den ge dig den ultimata trygga känslan du letat efter.

 • Glutenfri

Besvärande tunna hårstrån

Hårets utseende kan försvinna av ett antal olika orsaker, det kan vara genetik, åldrande eller hormonella förändringar. Alla som upplever sådana förändringar är dock väldigt benägna att vilja vidta åtgärder mot det. Detta blir allt mer sannolikt då det uttunnade håret har kopplats till markant minskning av individuell lycka och självkänsla. Men vissa av de mest förstklassiga metoderna är dyra, invasiva, tidskrävande och efterlämnar ofta ett oäkta utseende. Ytliga metoder kanske gör att du oroar dig och håller himlen under uppsikt för att se så att en plötslig störtskur inte kommer och resulterar i en genant upplevelse! Det måste finnas otaliga män världen över som önskar att de kunde hitta en väg framåt.

Otroligt Keratin!

Trots de extremt olika texturerna, så är år och naglar faktiskt sammansatta av samma material – keratin! Till och med i djurriket är detta strukturella protein ytterst prisat, då det exempelvis utgörnoshörningens horn. När det används rätt kan det faktiskt bevittnas som en anmärkningsvärt robust och naturligt skapad förening. På senare tid har den visat sig användbar i avancerade hårprodukter, där den riktar in sig på varje enskilt hårstrå och ger det ett fylligare utseende. Dessa syftar till att boosta ett fylligt utseende.

KeratinMD Hårbyggande fibrer

De hade redan bemästrat de fantastiska krafterna av keratin i deras Hair Building Fibers – men KeratinMD visste att deras kunder skulle vilja ha en extra säkerhet. För att förstärka den otroliga kraften av fibrerna, eftersträvar Finishing Spray att tillföra den slutgiltiga touchen av volym samtidigt som den ger en naturlig om än tillförlitlig look till din stil. Dessutom valdes två växter ut: energigivande extrakt av grönt te används med återupplivande grönmynta. Du kan fylla på när det önskas, så du aldrig behöver oroa dig för ditt utseende.

Fullständiga ingredienser

Water, Panthenol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polyurethane-48, Mentha Spicata Leaf Oil, Fragrance, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Anvisningar

Finishing Spray kommer med säkerhet att utgöra ett ytterst tillfredsställande tillskott till din vardagliga hårstylingsrutin. När du är nöjd med appliceringen av KeratinMD Hair Building Fibers, spraya med ett avstånd på15 cm (6 tum) för att låsa på plats. Även om produkten är avsedd att vara exceptionellt långtidshållbar, kan du applicera på nytt när du behöver det. Det kan vara bra att investera i långsiktig användning.

Vägledning

Hela sortimentet av KeratinMDs produkter har hudens behov i åtanke, så du kan känna dig trygg och säker med produkterna du applicerar på din skalp. Du ska dock alltid lägga en stund för att kontrollera den fullständiga ingredienslistan, för att se om de innehåller något du personligen är allergisk mot. Utför ett lapptest på din arm dagen innan första användning för ytterligare försäkran.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(0)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

Var först med att recensera denna produkt

Lämna ett omdöme
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.