• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Förhindra Rynkor

Att få rynkor hör till den normala processen när man åldras, det är bara så det funkar helt enkelt och vi vet alla om det. Många tror det inte, men man kan faktiskt hjälpa till att förhindra uppkomsten av rynkor, med allt från vardagliga förändringar till hjälpande supplement.
Genom hela livet utsätts våran hy för olika påfrestningar. Vind, sol och kosmetika är bara en del av vad den får genomgå från dag till dag. På grund av orsaker som dessa bildas linjer, rynkor och med tiden djupare veck. Den största orsaken till detta är i första hand att fettet i underhuden minskar.

Saker som väder och vind är egentligen ingenting vi kan påverka, om vi inte väljer att spendera hela vårat liv inomhus, (vilket inte heller är bra) men det finns andra saker i livet som vi själva väljer, påverkar den hyn vi har. Till exempel våran dagliga kost, alkohol och tobak.

Det är bevisat, sedan upptäckten år 1856 att en rökare har lättare att få rynkor än en ickerökare. En rökares hy brukar beskrivas som rynkig, blek och gråaktig – något som de jämfört med ickerökare hade mycket lättare att få.

Det är allmänt känt att en sund och hälsosam livsstil håller din kropp och din hy frisk. Daglig motion, nyttig kost, bra hälsovårdsprodukter kan hjälpa dig att behålla en ung hy så länge som möjligt. Se till att dricka mycket vatten, en vuxen människa bör få i sig mellan 2-3 liter vatten per dag.

Doktornerna har länge jobbat med att få fram lösningar som smärtfritt och enkelt kan reducera rynkor. Idag finns ett stort antal av behandlingar på marknaden, laser, tabletter och krämer har länge hjälpt både män och kvinnor att recudera rynkor snabbt och effektivt. Märken som Protocol och Skin Doctors har stora utbud av rynkkrämer och tabletter som kan hjälpa till att förebygga och föryngra din fantastika hy.