GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Rynkbehandling - Vilken är bäst?

När vi åldras blir våra epidermala celler, de celler som finns i det yttersta hudskiktet tunnare och håller samman sämre. Som tur är finns det flera saker som du kan göra för att både förebygga rynkor och behandla rynkor som du redan har fått.

10% minskning av epidermala celler varje decennium

rynkbehandling för att motverka rynkor

Antalet epidermala celler minskar med 10% varje årtionde och celldelning sker mer sällan vilket försämrar hudens förmåga att reparera sig själv varför en rynkbehandling kan vara bra för att hjälpa huden med detta. Effekterna från åldrande på det dermala hudlagret är mest signifikant. Det förtunnas, collagenproduktionen minskas, och elastinfibrerna som gör huden elastisk och spänstig försämras.

Dessa förändringar får huden att bilda rynkor och gör att den blir mer hängig, och en rynkbehandling i form av rynkkräm eller produkter med upplyftande effekt är essentiella för att behandla huden och hjälpa den återfå sin lyster och släthet för en hy som ser ung och vacker ut.

Hudvårdsprodukter kan förhindra rynkor

Hudvårdsprodukter behandlar olika hudproblem och kan hjälpa till att förhindra rynkor. Rynkor kan uppkomma på grund av skador från solen, rökning, stress och ålder då huden förlorar sin elasticitet och spänstighet.

Många personer försummar sin hy och den hudvård huden behöver. Ålder, leverne och hur man tidigare har tagit hand om sin hy påverkar hudens åldrande. Dock, genom att använda en rynkbehandling, i form av antirynkkrämer eller produkter med lyftande egenskaper kan detta ha god anti rynk och föryngrande effekt. Du kan få slätare hud, med färre och finare rynkor och en spänstigare hy.

Rynkbehandling som kan göras hemma

bäst rynkbehandling för din hudtyp

ShytoBuy erbjuder ett brett sortiment med rynkbehandlingar som kan användas hemma för att minska dina rynkor naturligt, vilket eliminerar behovet av att undergå kostsam kirurgi eller smärtsamma injektioner. Genom att minska synligheten av rynkor med våra antirynk behandlingar kan din hud bli mjukare, lenare och se yngre ut med mer lyster. Om du däremot vill veta mer om hur du kan förebygga rynkor i ansiktet, så kan du läsa mer om det här.

En rynkbehandling hemma är oftast billigare

Undvik kostsamma injektioner och kirurgibehandlingar då effektiva och milda antirynkkrämer för rynkbehandling finns till handa. För dig som ännu inte drabbats av rynkor, kan hudvårdsprodukter anpassade för att motverka hudens åldrande behålla din hud ung och vacker längre. Oavsett om du väljer en behandling med kapslar, krämer, lotions eller en produkt som använder laserteknik erbjuder vi endast exklusiva anti rynk produkter av hög kvalité på ShytoBuy.

Bromsa hudens åldrande naturligt

Våra rynkbehandlingar har säkra, effektiva och har antirynkegenskaper som gör att åldringsprocessen av huden bromsas och kan ge en dramatisk skillnad på ditt nuvarande utseende. Oavsett anledning till varför rynkorna bildades, kan en rynkbehandling reducera synligheten av rynkor. Våra hudvårdsprodukter med antirynk egenskaper är bland de bästa på marknaden och kan användas dagligen av kvinnor för att behålla en vacker, frisk hy som ser ung ut och full av lyster. De har ett naturligt innehåll så att du slipper de bieffekter andra rynkbehandlingar kan ge.

Dela med