• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Rynkbehandling

Rynkbehandling kan behövas som ett resultat av att vi åldras. Vååra epidermala celler, de celler som finns i det översta hudskiktet blir tunnare och håller samman sämre.

Rynkbehandling kan behövas som ett resultat av att vi åldras. Våra epidermala celler, de celler som finns i det översta hudskiktet blir tunnare och håller samman sämre. De tynnre cellerna gör att huden blir mer transparent, och gör att den kan få ett glåmigare och tunnare utseende. Antalet epidermala celler minskar med 10% varje årtionde och celldelning sker mer sällan vilket försämrar hudens förmåga att reparera sig själv varav en rynkbehandling kan behövas för att hjälpa huden med detta. Effekterna från åldrande på det dermala hudlagret är mest signifikant. Det förtunnas, collagenproduktionen minskas, och elastinfibrerna som gör huden elastisk och spänstig försämras. Dessa förändringar får huden att bilda rynkor och gör att den blir mer hängig, och en rynkbehandling i form av rynkkräm eller produkter med upplyftande effekt är essentiella för att behandla huden och hjälpa den återfå sin lyster och släthet för en hy som ser ung och vacker ut.

Hudvårdsprodukter behandlar olika hudproblem och kan hjälpa till att förhindra rynkor. Rynkor kan uppkomma på grund av skador efter solen, rökning, stress och ålder då huden förlorar sin elasticitet och spänstighet. Våra rynkbehandlingar är säkra, effektiva och har antirynkegenskaper som gör att åldringsprocessen av huden bromsas och kan ge en dramatisk skillnad på ditt nuvarande utseende då oavsett anledning till varför rynkorna bildades, kan en rynkbehandling reducera synligheten av rynkor. Våra hudvårdsprodukter med antirynk egenskaper är bland de bästa på marknaden och kan användas dagligen av kvinnor för att behålla en vacker, frisk hy som ser ung ut och full av lyster. De har ett naturligt innehåll så att du slipper de bieffekter andra rynkbehandlingar kan ge. För fler naturliga hudvårdsprodukter, har Skin Doctors en brett utbud av 100% naturliga Cosmeceutical listade alternativ.

ShytoBuy erbjuder ett brett sortiment med rynkbehandlingar som kan användas hemma för att minska dina rynkor naturligt, vilket eliminerar behovet av att undergå kostsam kirurgi eller smärtsamma injektioner. Genom att minska synligheten av rynkor med våra antirynk behandlingar kan din hud bli mjukare, lenare och se yngre ut med mer lyster. Oavsett om du väljer en behandling med kapslar, krämer, lotions eller en produkt som använder laserteknik erbjuder vi endast exklusiva anti rynk produkter av hög kvalité på ShytoBuy.

Många personer försummar sin hy och den hudvård huden behöver. Ålder, leverne och hur man tidigare har tagit hand om sin hy påverkar hudens åldrande. Dock, genom att använda en rynkbehandling, i form av antirynkkrämer eller produkter med lyftande egenskaper kan detta ha god anti rynk och föryngrande effekt. Du kan få slätare hud, med färre och finare rynkor och en spänstigare hy. Undvik kostsamma injektioner och kirurgibehandlingar då effektiva och milda antirynkkrämer för rynkbehandling finns till handa. För dig som ännu inte drabbats av rynkor, kan hudvårdsprodukter anpassade för att motverka hudens åldrande behålla din hud ung och vacker längre.